37 Yıldır Ağaç Dikerek Hindistan'da Kendine Orman Yaratan Muhteşem Adam

Hindistan’ın Kuzeydoğusunda bulunan Majuli adasında Jadav Payeng isimli kişi 1979 yılından beri kendi diktiği ağaçlar ile orman yarattı ve bölgede var olan erozyon tehlikesinin yarıya inmesini sağladı. Ayrıca, Payeng tarafından meydana getirilen ormanın fil ve Bengal kaplanı gibi hayvanlara da ev sahipliği yaptığı gözlemleniyor.

Popüler İçerikler

Bozdoğan Kemeri'ndeki Polis Barikatına Sosyal Medyadan Gelen İlk Tepkiler
Kızılcık Şerbeti Yapımcısından Müjdat Gezen'in Olay İddiasına Sert Yanıt!
Ünlü Restorandaki Bir Buçuk Porsiyon Adana Kebabının Hesap Tutarı Dudak Uçuklattı
YORUMLAR
14.07.2016

türkiyede olsa adamın 37 sene de yetiştirdiği ormanı akp 3 günde yok eder ihalede fesat yapıp yandaş müteahite verir oda fahiş fiyattan malzemeden çalarak halka apartman denilen beton kalıplarını itelerdi

14.07.2016

Hindistan , dünyanın en garip ülkesi, en azından benim bildiğim öyle. Aşırı pislikten sahilinde yürüyemezsin. 1 dolara tıkabasa doyabilirsin. beyaz insanlara efendi diyorlar ve 50bin rupiye hizmetçi satın alabilirsin. bir yeri gezerken iki tane koruma kiralarsın yoksa heryere gidememelisin. Din sömürüsünün ve cahilliğin baştacı yapıldığı bir yer (bu konuda bana bir ülkeyi daha hatırlatıyor ya neyse) Herkesde altın merakı. sürekli tavuk yiyorlar. Bir kısmı okadar iyiki gökte uçan kuştan yerdeki karıncaya kadar saygı gösteriyor. Bir kısmı taş devrinde yaiarken bir kısmı nirvanaya koşuyor vs. vs.

14.07.2016

Eli öpülesi bir abimiz. Helal olsun.

TÜM YORUMLARI OKU (14)