35 Öğrenciye Mezar Olan İsias Otel’in Karşısındaki Afişe Kıbrıs'taki Gazetelerden Tepki

KKTC'den gelen 35 öğrenciye mezar olan Adıyaman’daki İsias Otel’in karşısına asılan devasa Erdoğan afişi, Ada'daki bazı gazetelerde rahatsızlık yarattı.

Maraş merkezli depremlerde yıkılan Adıyaman'daki İsias Otel, toplam 65 kişiye mezar olmuştu.

Yıkılan otel, spor müsabakası için KKTC'den Adıyaman'a gelen lise düzeyindeki 35 öğrenciye de mezar oldu.

Yapısal sorunlar tespit edilen bina için son olarak otel sahipleri ve yöneticileri Ahmet, Mehmet Fatih ve Efe Bozkurt tutuklanmıştı.

Kuzey Kıbrıs Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı Ersin Tatar da İsias Otel'de yaşanan ölümlerin takipçisi olacaklarını açıklamıştı.

Ancak Adıyaman'da söz konusu otel enkazının karşısına asıldığı iddia edilen bir seçim afişi Kıbrıs'taki muhalif gazetelerde rahatsızlık yarattı.

Kıbrıs Bugün Gazetesi'nin manşetinde otelin karşısında olduğu belirtilen devasa ve gülümseyen Erdoğan afişi sert şekilde eleştirildi. İşte gazetenin bugünkü manşeti ⬇️

Adıyaman'daki ISIAS Hotel'inde Hayatını Kaybedenlerin Yakınları Katillerin Yakalanması İçin Adalet İstiyor
Depremde Yıkılan ISIAS Hotel'inde Çocuklarını Kaybeden Kıbrıslı Ailelerin Adalet Çağrısı

Popüler İçerikler

Koşun Kaos Var: Demet Akalın Programına Gülben Ergen'i Konuk Edince Seren Serengil'in Tepkisi Sert Oldu!
TikTok’ta "Karagül" Adıyla Açtığı Yayınlarla İnfial Yaratan Kadının Çocuklarını Devlet Korumaya Aldı!
MHP, TikTok'un Kapatılması İçin Kanun Teklifi Hazırlıyor: "Ahlak Yok Olursa Gelecek Yok Olur"
YORUMLAR
10.05.2023

Sırf bu depremin sonrasında yaşananlar bile insanların bu hükümeti bir daha seçmemesi gerektiğinin sebebiydi. Ancak görüyoruz ki deprem bölgesinde bile sırf çadırdan konteynera geçti diye (ki haftalar sonra) hükümeti destekleyenlerin olduğunu görüyoruz. Maalesef insanlarımızın yaşadığı kafayı anlamak çok zor. 50 sene önceki tüp kuyruğunu ağzından düşürmeyenler yaşanan trajedileri umursamıyor bile. Ne desek boş

10.05.2023

Resho, çadırdan konteynera geçmek desteklemek için sebep değil bahane. Yoksa AKP, kendinden önceki hükümetlere attığı iftiraların birebir gerçeğini yaşadı ve ülkeye yaşattı. Siyasi olgunluğa erişmiş nitelikli seçmen eksiği Türkiye'de çok büyük bir kayıp. Ve artık ülkeyi kaybetme durumuna getirdi. Pazar günü ya AKP kazanacak ya Türkiye.

Kıbrıs'lı dostlar özellikle de evlatlarını depremde kaybeden aileler burayı okuyorsanız sizlere selam olsun biz Atatürk ilkelerine ve Cumhuriyet'e gönül vermiş olanlar unutmuyoruz, siz de unutmayın.

Bu seçim sürecinden çok mutluyum, eğer AKP naif, dürüst, ilkeli siyasetle kaybetseydi toplum adına üzülürdüm. Kendilerine yakışan siyasetle gidecekleri için mutluyum.

TÜM YORUMLARI OKU (9)