35 Liralık Baklava vs 80 Liralık Baklava (Hangisi Daha Çok Puan Aldı?)

Popüler İçerikler

Doğum Günü Pastasının Rengi ve Deseni Yüzünden Yanlış Anlaşılan Yasemin Sakalloğlu'ndan Açıklama Geldi
Yeşilçam'ın Güzellik Abidesi Oyuncuları Genç Halleriyle Günümüzde Yaşasaydı Nasıl Görünürlerdi?
Kimse Bunu Beklemiyordu! Galatasaray'ın Yıldızı Mauro Icardi 23 Nisan Paylaşımında Fenerbahçe U19'a Yer Verdi
YORUMLAR
29.11.2017

şu siyahlı gerizekalıyı çok aradınız mı Allah aşkına o mimikler ukalalıklar falan al küreği ağzına yapıştır. tüylerim diken diken oldu yemin ederim.

her bölüm aynı mk :D sanırsın babası lord her akşam gordon ramsay hazırlıyo emeğini. beğenmeyen gene beğenmiyor abi ama bu bi boktanda anlamıyo.

Oncelikle siyahli zayif kiz ne bu ben gurmeyim havalari? Kusura bakma ama cok iticisin. Senin oldugun videolari izlemeyecegiz haberin olsun. Baklava oyle malzemeden kacmak gorunus vs ile anlasilmaz. Oncelikle iyi bir baklava icin yufkalarinin inceligi cok onemlidir agziniza attiginizda dagilmasi citir citir olmasi gerekir.Fazla fistik serbette yada tereyaginda olabilecek ayarsizliklari ortbas etmek icin kullanilir. Gercek bir antep baklavasinda her bir tadi secebiliyor olmaniz lazim serbetin tadi tereyaginin tadi ve fistigin tadi secilmeli ama hepsinin tadi ayni agirlikta olmalidir.

30.11.2017

editöre rica ediyoruz siyah kısa saçlı kadını, pahalı- ucuz videolarını koymayın, yemekten anlamıyor sırf eleştiri olsun diye konuşuyor car car. çok merak ediyorum dışarıda ne yiyor kendileri acaba?

TÜM YORUMLARI OKU (28)