32 Ameliyat Geçiren TikTok Fenomeni Kararından Vazgeçti: 'Yeniden Erkek Olmak İstiyorum'

Son zamanların popüler uygulaması TikTok'ta fenomen olan Oli London, BTS grubunun konserinden sonra grup üyesi Jimin'e aşık oldu ve ona benzemek istedi. Geçirdiği 32 estetik ameliyatla cinsiyet değiştirip kadın olan London, sürekli tacize uğradığını belirtirken yeniden cinsiyet değiştirip erkek olmak istediğini açıkladı. İşte detaylar...

Oli London, 2013 yılında Kore’de yaşadığı yıllarda BTS grubunun konserine gitti. Konser sırasında sahneye atlayan Oli, grubun vokalisti Jimin’e aşık oldu ve ona benzemeye karar verdi.

28 yaşındaki İngiliz adam Oli London, kör olma riskini göze alarak bu uğurda 75.000 pound (1.milyon 688 bin Türk Lirası) harcadı.

Yaptırdığı ameliyatlarla çok konuşulan TikTok fenomeni, geçirdiği tüm müdahaleleri anlattı:

“Şimdiye kadar dört kez burun ameliyatı, Korelilere benzemek için göz kapaklarını büyütme ameliyatı, ağız içi kornea gevşetme ameliyatı geçirdim. Ayrıca yanaklarımın daha şişik olması için slikon enjekte ettirdim, dudak silikonu ve yüzümün her tarafını botoks yaptırdım.”

Daha sonraki süreçte cinsel organını küçülttürüp, kadın olmaya karar veren London'un son talebi çok konuşuldu.

London, kadın olmasının ardından çok kez tacize uğradığını belirtti ve kararından pişman olarak yeniden erkek olmak istediğini açıkladı.

Siz TikTok fenomeni Oil London'un değişimini nasıl buldunuz? Yorumlarda buluşalım... ✍️

Popüler İçerikler

İdeal Evlilik Yaşı Tartışması Aldı Başını Gitti "Çağımız 30 Yaşından Önceki Evliliği Taşıyamaz"
Kızılcık Şerbeti'nde Ortalık Karıştı: Ömer ve Görkem İlişkisi Açığa Çıktı!
Münevver Karabulut'u Vahşice Öldüren Cem Garipoğlu'nun İntiharının Öncesindeki Son Görüntüleri Ortaya Çıktı
YORUMLAR
01.12.2022

Ya amk zaten Allah öyle bişeyi düşünse demonte yapardı amı da siki de..Ne bok var uğraşırsınız oranızla buranızla..Olmaz ki aslı gibi olmaz😂

01.12.2022

Bi 32 daha lazım herhalde. Tuğçe Kazaz'ın kendini baş müslüman ilan ettiği gibi o da kendini baş erkek ilan eder artık. Ben olsam; ikisini de denedim, ikisi de b.k gibi, hayvan filan olayım bari gibi bir şeyler derdim herhalde.

Pasif Kullanıcı
06.12.2022

dunya ile ugrasanin dunya kadar derdi olur

TÜM YORUMLARI OKU (4)