31 Aralıkta Sokağa Çıkma Yasağı Var mı? Yılbaşında Yasak Olacak mı? Yılbaşında Sokağa Çıkmak Yasak mı?

Yeni yıl yaklaşırken vatandaşlar 31 Aralık ve 1 Ocak'ta sokağa çıkma yasağı olacak mı sorusuna yanıt aranmaya başladı. Hatırlanacağı üzere, geçen yıl, Covid-19 ile mücadele tedbirleri kapsamında yılbaşında sokağa çıkma yasağı uygulanmıştı. Peki, 2022’ye girmeye hazırlanırken bu yılbaşında yasak var mı? 31 Aralık gecesi ve 1 Ocak'ta sokağa çıkma yasağı olacak mı? İşte, yılbaşı sokağa çıkma yasağı ile ilgili son durum…

Yılbaşında yasak var mı konusu, yeni yıla yaklaşılırken vatandaşlar tarafından en çok araştırılanlar arasında yerini aldı. Koronavirüs kararları gereğince, geçtiğimiz yılın 31 Aralık yılbaşı gecesi sokağa çıkma yasağı uygulanmış ve yeni yıl evde karşılanmıştı. 31 Aralık ve 1 Ocak yılbaşı gecesi sokağa çıkma yasağı konusuyla ilgili yeni bir açıklama henüz yapılmadı. Peki, bu yılbaşında sokağa çıkma yasağı olacak mı, 1 Ocak'ta sokağa çıkma yasağı var mı?

31 Aralıkta Sokağa Çıkma Yasağı Olacak mı?

31 Aralık yılbaşı gecesine yönelik henüz bir yasak ya da tedbir kararı açıklaması yapılmadı. Pek çok kişi yılbaşı programı yapmak ve hazırlıklar için yılbaşında sokağa çıkma yasağı olup olmayacağı yakından takip ediyor.

Yılbaşında Sokağa Çıkma Yasağı Olup Olmayacağı Ne Zaman Açıklanacak?

Geçtiğimiz yıl pandemi etkilerini en az seviyeye indirmek amacıyla yılbaşında sokağa çıkma yasağı uygulanmıştı. İçişleri Bakanlığı tarafından yürürlüğe koyulan yılbaşında sokağa çıkmanın bu yıl uygulanıp uygulanmayacağına yönelik bir açıklama henüz yapılmadı. Konuyla ilgili açıklama henüz yapılmadı.

Popüler İçerikler

Arnavutluk Yeni Bir İslami Devlet Kurmayı Planlıyor: Alkol Yasağı Yok, Kadınlar İstedikleri Gibi Giyinebilecek
Dünya Basını Derbiyi Nasıl Gördü? Fenerbahçe - Galatasaray Maçının Manşetleri
Derbiyi İzlemek İçin Nişan Atan Fenerbahçe Taraftarı Viral Oldu