31 Aralık Cumartesi Hava Durumu: Bugün Hava Nasıl Olacak? Hafta Sonu Yağmur Yağacak mı?

Yılın son gününde beklenen kar yağışı yurdun hiçbir bölgesine uğramadı. Ege bölgesinde yer yer yağış beklenirken yurdun birçok bölgesinde sis ve puslu hava hakim olacak. Peki yılbaşında hava nasıl? Cumartesi günü yağmur yağacak mı? İşte 31 Aralık Cumartesi İstanbul, İzmir, Ankara ve yurt geneli hava durumu...

Bugün (31 Aralık) Hava Nasıl Olacak?

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre: Ülkemizin batı kesimlerinin parçalı ve yer yer çok bulutlu, Aydın ve Muğla çevreleri ile yarın Denizli ve Çanakkale çevrelerinin yerel olmak üzere sağanak yağışlı, diğer yerlerin az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor. Bu gece ve yarın sabah saatlerinde Marmara ile iç ve doğu kesimlerde yer yer sis ve pus olayı bekleniyor.

HAVA SICAKLIĞI: Önemli bir değişiklik beklenmiyor. İç Anadolu'da mevsim normalleri civarında, diğer yerlerde mevsim normalleri üzerinde seyredeceği tahmin ediliyor.

RÜZGAR: Genellikle güneyli, Akdeniz ve Güneydoğu Anadolu ile yarın zamanla iç kesimlerde kuzeyli yönlerden hafif, ara sıra orta kuvvette eseceği tahmin ediliyor.

31 Aralık Cumartesi Ankara Hava Durumu

Ankara'da bugün en yüksek sıcaklık 7 derece, en düşük sıcaklık ise -2 derece olacak. Sabahın ilk saatlerinde sisli olacak havanın ise öğlen saatlerinde az bulutlu, akşam saatlerinde ise puslu olması bekleniyor.

31 Aralık Cumartesi İstanbul Hava Durumu

İstanbul'da bugün en yüksek hava sıcaklığının 14 derece, en düşük 8 derece olacağı tahmin ediliyor. Havanın ise öğlene kadar puslu, öğlenden sonra az bulutlu olması bekleniyor.

31 Aralık Cumartesi İzmir Hava Durumu

İzmir'de bugün en yüksek hava sıcaklığının 18 derece, en düşük 7 derece olması bekleniyor. Havanın ise akşam saatlerine kadar puslu, sonrasında bulutlu olacağı tahmin ediliyor.

Popüler İçerikler

Kayserili Damat Adayı Gelinin Düğünden Önce Talep Ettiklerini Duyunca Arkasına Bakmadan Kaçtı
JASAT Tutanağı Ortaya Çıktı: Narin'in Cesedini Gizli Tutmak İçin 6 Farklı Yöntem Kullanmışlar!
Geçtiğimiz Hafta Sözlendiği Ortaya Çıktı: Şehidin Son Görüntüleri Yürekleri Dağladı