30 Mayıs'ta Yaşanan Son Dakika Magazin Haberlerini ve Güncel Magazin Olaylarını Anlatıyoruz!

'Güncel magazin haberleri neler? Bugün yine magazin dünyasında hangi ünlü isimler çok konuşuldu?' gibi sorularınıza cevap olacak haberlerin hepsi için sizi içeriğe doğru alabiliriz...👇

1. Aile dizisiyle ekranlarda fırtınalar estiren Kıvanç Tatlıtuğ'u övmek için bir nedene ihtiyacımız yok. Her an her saniye başka başka sebeplerle kendisini övebileceğimiz konusunda hemfikiriz. Tatlıtuğ'un eşi Başak Dizer'le paylaştığı fotoğrafın ardından, Dizer'le aynı Türkiye'ye uyanmadığımızı fark eden kişiler yine hayatı sorgulamamıza neden oldu...

👇

Başak Dizer'le Aynı Türkiye'ye Uyanmadığı Gerçeği İle Yüzleşen Kişiler Kahkaha Attırdı

2. 14 Mayıs 2023 tarihinde gerçekleştirilen Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde ikinci tura kalmasının ardından 28 Mayıs Pazar günü Türkiye sandık başındaydı. Sandık başında görev alan başarılı oyuncu Ahsen Eroğlu seçim sonuçlarının açıklanmasının ardından Türkiye'den ayrılacağını söyleyerek epey gündem olmuştu. Sosyal medyadan aldığı tepkiler sonrasında dün akşam Instagram hesabından sözlerine açıklık getirdi!

👇

Türkiye'den Ayrılacağını Söyleyen Ahsen Eroğlu Gelen Tepkilerin Ardından Sözlerine Açıklık Getirdi!

3. 76. Cannes Film Festivali'nde En İyi Kadın Oyuncu Ödülü'ne layık görülen Merve Dizdar sosyal medyanın gündemine oturdu. Onlarca isimin övgüsünü kazanan başarılı oyuncu, ödül konuşması nedeniyle bir kesim tarafından da oldukça eleştirildi. Dizdar, sosyal medyada yankı uyandıran konuşması hakkında ilk kez konuştu!

👇

Cannes'daki Ödül Konuşmasıyla Yankı Uyandıran Merve Dizdar O Sözleri Hakkında İlk Kez Konuştu!

4. Geçtiğimiz günlerde ülkemizde gerçekleştirilen, 2. tur Cumhurbaşkanlığı Seçimleri sonuçlandı. 14 Mayıs seçimlerinde birinin yüzde 50 ve üzeri oy almaması sonucunda ikinci tura kalan seçimler, 28 Mayıs'ta sonuçlandı. İkinci turda rakibinden daha fazla oy alan Recep Tayyip Erdoğan 13. Cumhurbaşkanı oldu. Seçim sonuçlarının ardından Ak Partili vatandaşlar, CHP'ye oy vereceğini açıklayan ünlülere çirkin yorumlarda bulunmaya başladı. Bunlardan biri de Pınar Altuğ oldu. Bakın, Altuğ'a neler yazıldı çizildi...

👇

Pınar Altuğ Instagram'da "Seçimi Kaybettiniz" Yorumları Gelince Cevap Vermeden Duramadı!

5. Şarkıcı Gaye Su Akyol, geçtiğimiz günlerde gerçekleştirilen Cumhurbaşkanlığı seçimleri sonrası Twitter'dan yaptığı açıklamalar ile Tarihçi Emrah Safa Gürkan'ı şaşkına uğrattı. Akyol'un tweet'ini alıntılayarak yanıt veren Gürkan, "Bu mistisizm nereden geliyor ya, seküler bir damarda çok garip..." diye yazdı!

👇

Şarkıcı Gaye Su Akyol'un Seçim Sonrası Yazdıkları Tarihçi Emrah Safa Gürkan'ı Çileden Çıkardı!

6. Kızılcık Şerbeti'nin Fatih'i, sevilen oyuncu Doğukan Güngör, Hakan Gence'ye verdiği röportajda Simge Sağın'ı stalk'ladığını itiraf etti!

👇

Kızılcık Şerbeti'nin Fatih'i Doğukan Güngör Simge Sağın'ı Stalk'ladığını İtiraf Etti!

7. Yalı Çapkını'nın sıkı takipçisi Demet Akalın, dizinin yeni yayınlanan fragmanına büyük tepki gösterdi ve isyan etti!

👇

Yalı Çapkını'nın Sıkı Takipçisi Olan Demet Akalın Dizinin Yeni Fragmanına Büyük Tepki Gösterdi!

8. 76’ıncı Cannes Film Festivali’nde Nuri Bilge Ceylan'ın Kuru Otlar Üstüne filmindeki performansıyla 'En İyi Kadın Oyuncu' ödülünü alan Merve Dizdar, bu akşam Alice Müzikali sahnesinde dakikalarca alkışlandı!

👇

Alice Müzikali'nde Oyun Durdu Cannes'da 'En İyi Kadın Oyuncu' Ödülü Alan Merve Dizdar Dakikalarca Alkışlandı!

9. Son dönemlerde Türkçe rap müzik dünyasının yıldızları arasına ismini yazdıran şarkıcılardan birisi olan Alizade, geçtiğimiz günlerde "müzik kliplerinde uyuşturucuya özendirmek" suçuyla gözaltına alınmıştı. Rusya'da dünyaya gelen Azeri asıllı 22 yaşındaki genç şarkıcı bugün serbest bırakıldı ve yaşadıklarını teker teker anlattı!

👇

Rap Şarkıcısı Asya Alizade Serbest Bırakıldı, Gözaltında Yaşadıklarını Anlattı: "Silivri'ye Götürdüler..."

10. Pınar Deniz'in başrolünde yer aldığı yeni dizisi Aktris'in galasına, rol arkadaşının yaptığı mimikler damga vurdu!

👇

Aktris Dizisinin Galasında Pınar Deniz Konuşurken Rol Arkadaşının Yaptığı Mimikler Dikkat Çekti!

11. Cristiano Ronaldo'yla olan ilişkisiyle sürekli konuşulan 29 yaşındaki İspanyol güzel Georgina Rodriguez, bu sefer de mücevher koleksiyonu ile gündemde!

👇

Cristiano Ronaldo'nun Sevgilisi Georgina Rodriguez'in Mücevher Koleksiyonunun Değeri Dudak Uçuklattı!

12. Haftaya final bölümüyle ekranlara gelecek olan Yasak Elma'nın Yıldız'ı Eda Ece'nin düğün tarihine ve düğününe dair ayrıntılara gelin beraber bakalım!

👇

Yasak Elma'nın Yıldız'ı Eda Ece Merakla Beklenen Düğünüyle İlgili İlk Kez Konuştu

13. Merve Dizdar’ın Cannes Film Festivali’nde yaptığı konuşmanın yankıları sürüyor. Ünlü oyuncu Tamer Karadağlı, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda Merve Dizdar’ı önce tebrik etti ardından ise konuşmasını eleştirdi!

👇

Tamer Karadağlı'dan Merve Dizdar'a Dikkat Çeken Sözler: "En Popüler İşini Devletin Kanalında Yapıp..."

14. Şarkıcı Hatice, 13. Cumhurbaşkanı Seçimleri'nde Millet İttifakı adayı Kemal Kılıçdaroğlu'nu desteklediğini açıkladı. Cumhurbaşkanı seçim sonuçlarının açıklanmasının ardından desteklediği adayın kazanamadığını gören ünlü şarkıya art arda mesaj yağdı. Kendisine 'geri zekalı' diyen bir takipçisinin hakaret içerikli paylaşımını yayınlayan Hatice bu mesajlara tepkisiz kalmadı!

👇

Şarkıcı Hatice Seçim Sonuçları Sonrası Kendisine Hakaret İçerikli Mesaj Atanlara Rest Çekti!

15. 27 yıllık evliliklerini tek celsede bitirmek için bugün Beykoz Adliyesi'ne giden Arzum Onan ve Mehmet Aslantuğ çifti duruşmaya birlikte geldiler!

👇

Arzum Onan ve Mehmet Aslantuğ Çifti 27 Yıllık Evliliklerini Bitirmek için Adliyeye El Ele Geldi

Popüler İçerikler

THY Hostesine Saldırdığı İddia Edilen ve Ağza Alınmayacak Sözler Sarf Eden Dilan Çıtak'tan Açıklama Geldi!
Gazeteci Timur Soykan Narin Cinayetiyle İlgili Düğüme Dönen Konuları Çarpıcı Bir Şekilde Analiz Etti
Narin Cinayetiyle İlgili "Aile Bizim Dostumuz" Diyen AK Parti Milletvekili ile Salim Güran Aynı Karede