30'lu Yaşlarda Herkesin Karşılaşacağı 9 Zorluk

Yolun yarısına geldik 😡

Popüler İçerikler

Demet Akalın 5 Bin TL Ödeyen Kiracısının Üstüne Bir de Misilleme Yaptığını Görünce Sinirlerine Hakim Olamadı
Yalı Çapkını Hayranları Ferit'i Görmek İçin Tekneyle Sete Gitti!
Kızıl Goncalar Naim'in Yıllar Öncesinin Efsane Dizisinde Oynadığı Ortaya Çıktı!
YORUMLAR
Pasif Kullanıcı
04.10.2016

Avcılar geldiğinde, maymun çılgına döner ama kaçamaz. Aslında bu maymunu tutsak eden hiçbir şey yoktur. Onu sadece onun kendi bağımlılığının gücü tutsak etmiştir. Yapması gereken tek şey elini açıp yiyeceği bırakmaktır. Ama zihninde açgözlülüğü o kadar güçlüdür ki bu tuzaktan kurtulan maymun çok nadir görülür. Bizi tuzağa düşüren ve orada kalmamıza neden olan şey, arzularımız ve zihnimizde onlara bağımlı oluşumuzdur. Tüm yapmamız gereken, elimizi açıp benliğimizi ve bağımlı olduğumuz şeyleri serbest bırakmak ve dolayısıyla özgür olmaktır. ''Joseph GOLDSTEIN''

Pasif Kullanıcı
04.10.2016

Asya'da maymun yakalamak için kullanılan bir çeşit tuzak vardır. Bir Hindistancevizi oyulur ve iple bir ağaca veya yerdeki bir kazığa bağlanır. Hindistancevizinin altına ince bir yarık açılır ve oradan içine tatlı bir yiyecek konur. Bu yarık sadece maymunun elini açıkken sokacağı kadar büyüklüktedir, yumruk yaptığında elini dışarı çıkaramaz. Maymun, tatlının kokusunu alır, yiyeceği yakalamak için elini içeri sokar ve yiyeceği kavrar, ama yiyecek elindeyken elini dışarı çıkarması olanaksızdır. Sıkıca yumruk yapılmış el, bu yarıktan dışarı çıkmaz.

04.10.2016

bunların yaşla ne ilgisi var hep parasızlıktan bahsetmişsiniz saçma

11.10.2016

aynen ben de izleyince aynı şeyi düşündüm. 20 yaşında da düşünebilirsin bunları 40'ta da. ayrıca sahip olduklarından memnun olmak diye bir şey var. acaba annesi babası olmayan insanları düşündük mü hiç? babanla oturmak keyifli olmayabilir ama benim arkadaşlarımın (33 yaşındayım) babaları anneleri ölmeye başladı mesela. hayat bir yarışma değil. rekabete gerek yok. kendi bulunduğun yerde değiştirebileceğin bir şey varsa değiş yoksa paran olsan da sen busun olmasan da. kafanı değişmedikçe paran olsa ne olur?

TÜM YORUMLARI OKU (8)