30 Gün Pil Ömrü Sunan Akıllı Saat

İngiltere merkezli yeni akıllı saat üreticisi Vector, akıllı saati Vector Watch'un bir tam dolum ile 30 gün pil ömrü sunduğunu iddia ediyor. 

Akıllı saat pazarı 2014 yılında önemli adımlar atmasına karşın, sektörün bu yıl zirveye ulaşması bekleniyor.

Zira pek çok marka bu yıl en iyi akıllı saatlerini duyuracak, geçen yıl yapılan hatalar büyük oranda azalacak.

Örneğin geçtiğimiz haftalarda ilk akıllı saati Apple Watch'u tanıtan Apple, başarılı özellikler sunmasına karşın fiyat ve pil ömrü nedeniyle biraz eleştiri almıştı.

Ayrıca tasarım ile dikkat çeken Huawei ve LG markaları da, MWC 2015'te en yeni akıllı saatlerini tanıttılar. Ancak bu saatler de şık tasarımlarına karşın beklenen pil ömrünü sunamıyordu.

Şimdilik Samsung ve Motorola, yeni akıllı saatlerini tanıtmamışken, adını daha önce duymadığımız bir marka, hem fiyat hem de pil ömrü ile bu yılın en iyi akıllı saati olmaya aday modelini tanıttı.Aranan özellikler, Vector Watch'ta

İngiltere merkezli Vector'un duyurduğu Vector Watch, 30 gün pil ömrü, yuvarlak ekran, şık tasarım ve 199 dolar ile 349 dolar arasındaki fiyat seçenekleri ile dikkatleri üzerine çekiyor.

Ekran çerçevesi biraz büyük olmasına karşın şık tasarımı ile muhtemelen bu ayrıntısı önemsenmeyecek akıllı saat, şimdilik kesinleşmemiş olsa da, söylenenlere göre hem Android, hem iOS hem de Windows Phone cihazları destekleyecek.

E-ink ekran ile çalışan, bildirim gösterme, titreşim gönderme ve üçüncü parti uygulama geliştirilebileceği söylenen akıllı saat büyük başarı kazanacak gibi görünüyor.

Ayrıca ana ekranı da mobil uygulaması ile kolayca kişiselleştirilebilen akıllı saatin ekranına, kendi isminizi eklemeniz de mümkün.

Şu an için bir akıllı saatte aranan tüm özelliklerin bir arada olduğu görülen Vector Watch'un, ön siparişleri başlamasına karşın ve hangi ülkelere satışların yapıldığı bilinmiyor.

Popüler İçerikler

Kızılcık Şerbeti Umut'un En Başından Beri "Umutsuz Vaka" Olduğunu Anlatan Enfes Flood
Göndermesiz Anket: En Komik Komedyeni Seçiyoruz!
Kızıl Goncalar Naim'in Yıllar Öncesinin Efsane Dizisinde Oynadığı Ortaya Çıktı!