30 Eylül'e Damgasını Vuran Magazin Olaylarını Anlatıyoruz!

'Son dakika magazin haberleri neler? Bugün yine magazin dünyasında hangi ünlü isimler çok konuşuldu?' gibi sorularınıza cevap olacak haberlerin hepsi için sizi içeriğe doğru alabiliriz...👇

1. Yılmaz Erdoğan'la öpüşürken çekilen görüntüleri sonrası kısa sürede gündem olan Cansu Taşkın geçtiğimiz gün eski aşkına gönderme yaptığı bir röportaj verdi. Kamera karşısındaki haliyle eleştirilen ünlü manken tepkilerin ardından sitemli açıklama yaptı.

Cansu Taşkın Ex Aşkı Yılmaz Erdoğan'a Taş Attığı Röportajındaki Dış Görünüşü Eleştirilince Sessiz Kalamadı!

2. Ahu Tuğba'nın cenazesinde Anjelik'in yanından bir an olsun ayrılmayan Serpil Çakmaklı vefasızlıktan sitem eden isimlerden olmuştu. Aramızda Kalmasın'a konuk olan Yeşilçam'ın unutulmaz ismi, eski dostları Banu Alkan'a tepki gösterdi.

Serpil Çakmaklı, Ahu Tuğba'nın Cenazesine Katılmayan Eski Dostu Banu Alkan'ı Affetmedi!

3. Son dönemde art arda vefat eden ünlü sanatçıların cenazelerinde yaşanan 'vefasızlık' konusu hakkında bir açıklama da Bülent Ersoy'dan geldi. Ahu Tuğba'nın cenazesine katılmayan Diva'nın vasiyet gibi sözlerinde "Cenazeme kimse gelmesin. Kendi başıma giderim" demesi sosyal medyanın gündemine oturdu.

Ahu Tuğba'yı Son Yolculuğuna Uğurlamamıştı: Bülent Ersoy'un "Cenazeme Kimse Gelmesin" Vasiyeti Gündem Oldu

4. Modacı Gülşah Saraçoğlu, geçtiğimiz günlerde yaptığı bir açıklamasında uzun süredir takıntılı bir takipçisinin zorbalığına maruz kaldığını öne sürmüştü. Gazete Magazin’in haberine göre; Kıbrıs'ta korku dolu anlarını anlatan ünlü modacının ''Ruh hastası kanı bozuk bir manyakla uğraşıyorum'' dediği kişi iddialara yanıt verdi.

Modacı Gülşah Saraçoğlu'nun "Ruh Hastası" Diyerek Sapık İlan Ettiği Kişi İddialara Cevap Verdi!

5. Söylemezsem Olmaz adlı magazin ekibi, Kadir Ezildi'nin geçtiğimiz günlerde şatafatlı bir şekilde nişanlanladığı Gamze Türkmen'in türbansız halini canlı yayında paylaştılar. Sosyal medya kullanıcılarını epey öfkelendiren bu hareket sonrası tepkiler çığ gibi büyüdü.

Kadir Ezildi'nin Nişanlısı Gamze Türkmen'in Türbansız Halini İfşa Eden Söylemezsem Olmaz Ekibi Çok Kızdırdı

6. Gözü gibi baktığı oğlu Harun'u kaybeden Safiye Soyman yas tutarken en yakın arkadaşı Seda Sayan Miami sahillerinde olduğu için cenazeye katılamamıştı. İki arkadaş o günden sonra ilk kez yan yana poz verdi.

Safiye Soyman Oğlunun Yasını Tutarken Miami'de Keyif Yapan Arkadaşı Seda Sayan'la İlk Kez Buluştu!

7. Bir süredir pankreas kanseriyle mücadele eden Tanyeli, son zamanlarda günlerinin çoğunu hastanede geçiyordu. Ünlü isimden bugün hastane odasında bir paylaşım geldi. Tanyeli, manevi dünyasındaki his ve düşüncelerini yaptığı paylaşımın altına açıklama olarak ekledi.

Eski Oryantal Tanyeli'den Hastane Odası Paylaşımı: ''Dünya Sahnesinde Her Şey Dev Bir Yalan!''

8. Sabah saatlerinde nişanlısı Gamze Türkmen'in ev hali Söylemezsem Olmaz programında ifşa edilen Kadir Ezildi, gerekli hukuki işlemlerin başlatıldığını avukat açıklaması aracılığıyla duyurdu.

Kadir Ezildi Sessizliğini Bozdu: Türbansız Hali İfşa Edilen Nişanlısı Gamze Türkmen Hukuki Süreci Başlattı!

9. Tahliye edildikten sonra hayatlarında sosyal medyaya yer vermeyecekmiş gibi havalar kesen Dilan ve Engin Polat, tam gaz döndükleri Instagram'da aile fotoğrafı güncellemesi yaptı! Yetmedi bir de birbirlerine ilan-ı aşk ettiler.

Artık Eskisinden de Aktif: Dilan Polat Önce Aile Fotoğrafını Güncelledi, Sonra Engin'e Aşkını Haykırdı!

10. Sempatik oyuncu Ahmet Kural, son günlerde baba olmanın taze heyecanını yaşıyordu. Kural, geçtiğimiz akşam katıldığı bir davette Tolga Bozduman'ın mikrofonlarına babalık deneyimini ve minik oğlunu anlattı.

Oyunculuğunu Babadan Almış: Ahmet Kural, Minik Oğluşunu Esprili Bir Dille Anlattı!

11. Icardi'yle sonu ne olacağı bir türlü netleşmeyen fakat her hareketiyle gündeme oturmayı başaran Wanda Nara, takipçisinin "Bugün kendini nasıl hissediyorsun?" sorusuna üstsüz pozuyla cevap verdi.

Wanda Nara, "Günün Nasıl Geçiyor?" Diye Soran Takipçisine Üstsüz Pozla Cevap Verdi!

12. İkiz kardeşi Bedirhan Soral'la Berfu Yenenler ile Talk Show Perileri'ne katılan Bensu Soral, Hakan Baş'la ilişkisine dair enteresan detaylar verip, "ilişkide gizem" konusunda tartışma yarattı!

Eşi Hakan Baş'ın Yanında Kendini Hiç 'Salmadığını' Söyleyen Bensu Soral'dan Bir Tuhaf Tuvalet İtirafı!

Popüler İçerikler

Suudi Prens Selman Filistin Meselesiyle İlgili Tuhaf İfadeler Kullandı
Bazı Okul Müdürleri Devlet Okullarını Ticarethaneye Çevirdi: Dışardan Ekip Getirip Kulüp Açıyorlar!
Celal Şengör ve İlber Ortaylı'dan Bakan Yusuf Tekin'e Sert Sözler: "Anlatamıyoruz Bu Herife"