30 Aralık 2023 Cumartesi Akşamı Kaçırdığın Haberler

Dün akşam gözden kaçırdığınız ya da tüm detayları ile yeniden okuyup 'ne olmuştu ya' diyeceğiniz haberleri sizler için derledik. 

İşte 30 Aralık Cumartesi akşamının gözden kaçırılmaması gereken ve mutlaka okumanız gereken içerikleri…

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Atatürk Kültür Merkezi'nde düzenlenen Necip Fazıl Ödülleri programında açıklamalarda bulundu. Erdoğan, Suudi Arabistan'da yaşanan kriz sonrası iptal edilen Süper Kupa maçı hakkında da açıklamalarda bulundu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan İptal Edilen Süper Kupa Maçı Hakkında Açıklama

Sofralar kuruldu, planlar hazırlandı, ne izleneceği ne yapılacağı belirlendi... Ancak huzurlu bir yılbaşı akşamı bundan ibaret değil. Ne giyeceğimiz de önemli. Kimileri şıklığı tercih ederken kimileri de rahatlığa önem veriyor. Bir Twitter kullanıcısı da timeline'a kombinlerini sordu. İlginç yanıtlar geldi.

2024 Yılına Girecekleri Yılbaşı Kombinlerini Paylaşarak Güldüren Twitter Kullanıcıları

Futbol yorumcusu Rıdvan Dilmen, HaberTürk’te Mehmet Ayan’ın sunduğu Geçiş Oyunu programına telefon ile bağlanarak Suudi Arabistan’da iptal olan Süper Kupa hakkında açıklamalarda bulundu. Herkesin merak ettiği bir konuya açıklık getiren Rıdvan Dilmen, Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Mehmet Büyükekşi ile Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan arasında geçen diyaloğu anlattı.

Rıdvan Dilmen, Süper Kupa İçin TFF Başkanı ile Cumhurbaşkanı Arasındaki Konuşmayı Açıkladı

29 Aralık'ta Suudi Arabistan'da oynanacak olan Süper Kupa Finali, Suudi yetkililerin Atatürk pankart ve tişörtlerine izin vermemesi üzerine iptal edildi. Galatasaray ve Fenerbahçe sahaya çıkmama kararı alarak yurda döndü. Ünlü astrolog Nihan Urel'in ise yaşanan bu olayı tarihiyle birlikte bildiği iddia edildi.

İstiklal Caddesi'ndeki Saldırıyı Bilen Nihan Urel'in Suudi Arabistan Krizini de Bildiği Ortaya Çıktı!

TikTok'ta @vayaivay adlı kullanıcının yapay zekayla kelleştirip tıraş ettiği ünlüler sosyal medya kullanıcılarına büyük goygoyculuk malzemesi çıkardı! Detaylar 👇

Onları Hiç Böyle Görmediniz: Kel Kıvanç Tatlıtuğ ve İmirzalıoğlu'ndan Kaşları Seyrelen Mert Ramazan Demir'e!

Galatasaray ve Fenerbahçe arasında gerçekleşmesi planlanan maç, Suudi yetkililerin, 'Yurtta sulh, cihanda sulh' afişi ve Atatürk tişörtleri ile sahaya çıkılmasına izin vermemesi üzerine iptal oldu. Bu haber tüm dünyada gündem oldu bildiğiniz üzere.

Suudi Arabistanlı Bir Genç Yaşananları Yorumladı: "Ülkenizde Değilsiniz, FIFA Kurallarına Uymak Zorundasınız"

Samet Liçina'yla takımları çekip kurabiye adam tarifi veren ve pişiren Kerimcan Durmaz'ın maço taklidi sosyal medya kullanıcılarının diline fena düştü!

Samet Liçina'yla Kurabiye Pişiren Kerimcan Durmaz'ın Maço Taklidi "İçinden Çaycı Hüseyin Çıktı" Dedirtti!

Dezenformasyonla Mücadele Merkezi 'Suudi Arabistan Veliaht Prensi Muhammed Bin Selman, Türk vatandaşı olanların Hacca gelmesini yasaklayacak' iddiası üzerine sosyal medya hesabından bir açıklama yaptı.

“Suudi Arabistan, Türk Vatandaşlarının Hacca Gitmesini Yasaklayacak” İddiası Hakkında Açıklama Geldi

Suudi Arabistan'da yaşanan Süper Kupa Finali ve Atatürk krizinin ardından birçok ünlü isimden tepki yağdı. Nejat İşler'in adıyla açılmış bir hesabın paylaşımı da viral oldu. Birçok kişi, bu hesabın paylaşımının Nejat İşler'e ait olduğunu düşündü. Nejat İşler ise o hesapların kendisine ait olmadığını doğrulayarak sahte hesapların yöneticilerini sert bir dille uyardı.

Nejat İşler, Atatürk Krizinde Kendi Adına Paylaşım Yapan Sahte Hesaplara Ateş Püskürdü

Yeni yılın gelmesiyle çoğu kanal yeni yıl tatiline girme kararı aldı ve yayındaki bazı diziler tekrar bölümlerini yayınlayacağını duyurdu. Peki hangi diziler yeni bölümleriyle ekranda olacak?

Ekranda Yeni Yıl Molası: Haftaya Hangi Diziler Yayınlanacak?

Bakalım yılın son Cumartesi gününde mizahın lokomotifi Twitter'da ya da Elon Musk'a göre X'te neler dönmüş?

Tazminatı Ödeme Yöntemlerinden Suudi Arabistan'a Mizahla Tepki Verenlere Son 24 Saatin Viral Tweetleri

Hükümete yakınlığı ile bilinen Yeni Şafak Gazetesi, Suudi Arabistan'da oynanması planlanan ancak ‘Atatürk' krizi nedeniyle Galatasaray ve Fenerbahçe takımlarının sahaya çıkmaktan vazgeçtiği Süper Kupa finalinin ardından Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Başkanı Mehmet Büyükekşi hakkındaki ByLock iddialarını yeniden gündeme getirdi.

Yeni Şafak, TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi’yi Hedefe Aldı: 'ByLock' Hatırlatması Yapıldı

Popüler İçerikler

Kızılcık Şerbeti Kıvılcım'dan Atatürk Portresine "Aksesuar" Denmesine Kapak Gibi Yanıt!
Diyanet, "Karalamalara Rağmen" Diyerek Duyurdu: Din Adamlarına Güven Oranı Açıklandı
Yeni Rekor Kilidi Açıldı: Popstar Yarışmasıyla Akıllara Kazınan Bayhan Dünya Listesi'nde Zirveye Yerleşti!