30 Ağustos'a Damgasını Vuran Magazin Olaylarını Anlatıyoruz!

'Son dakika magazin haberleri neler? Bugün yine magazin dünyasında hangi ünlü isimler çok konuşuldu?' gibi sorularınıza cevap olacak haberlerin hepsi için sizi içeriğe doğru alabiliriz...👇

1. Çektiği bir video sonrası akıl almaz bir tanınırlığa kavuşan Gizem Yıldız kısa süre içinde fenomen olmuş ve sosyal medya paylaşımlarından, geçirdiği değişime kadar birçok yönden ilgi çekmişti. Geçtiğimiz haftalarda "amin" videosunu çektiği sevgilisiyle dünyaevine giren Yıldız'ın kınasından görüntüler de oldukça eleştirildi.

'Amin Reis' Olarak Tanınan Gizem Yıldız Kınasında Yaptığı Ufak Çaplı Şovla Eleştirilerin Odak Noktası Oldu

2. Galatasaray'ın yıldız futbolcusu olmanın yanı sıra Wanda Nara ile yaşadığı oldukça çalkantılı aşk hayatıyla magazin figürü haline gelen Mauro Icardi 30 Ağustos Zafer Bayramı'nı kutladığı paylaşımıyla sosyal medya gündemine yerleşti.

Galatasaray'ın Yıldızı Mauro Icardi Yapay Zekayla Oluşturulmuş At Üzerindeki Pozuyla Zafer Bayramı'nı Kutladı!

3. Sosyal medya influencer'larına yönelik yapılan denetimlerde, reklam yaptığını gizleyenlere ceza kesildi. Bu listede Şeyma Subaşı, Cem Özkök ve Esra Ezmeci gibi isimler bulunuyor. Klinik psikolog ve yazar Esra Ezmeci, kitabının linkini paylaşırken gerekli açıklama ibaresini eklememiş ve 550 bin TL ceza ödemek zorunda kaldı.

Bakanlık Radarına O da Takıldı: Esra Ezmeci Kendi Kitabını Paylaşırken 'Reklam' Yazmadığı İçin Ceza Yedi!

4. Kısmet Olur Aşkın Gücü programında yaşadığı aşkla ve her bölüme damga vuran tavırlarıyla dikkat çeken Cansel Ayanoğlu programda kazandığı popülaritesini müzik sektörüne atılarak devam ettirmişti. Bir mekanda Hadise'nin Deli Oğlan şarkısını seslendiren Cansel dillere fana düştü!

Hadise'nin Deli Oğlan Şarkısını Seslendiren Kısmetse Olur Yarışmacısı Cansel Ayanoğlu Dillere Düştü

5. Venedik Film Festivali'nde, "Kızılcık Şerbeti" dizisinin Görkem'i Özge Özacar, zarif bir elbiseyle kırmızı halıda boy gösterdi. Şıklığı ve zarafetiyle büyük beğeni toplayan Özacar, festivalde baş döndürdü!

81. Venedik Film Festivali'nde Boy Gösteren Kızılcık Şerbeti'nin Görkem'i Özge Özacar Resmen Zarafet Saçtı!

6. Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla adından bahsettiren fenomen Murat Övüç sık sık yaptığı açıklamlarla tepki çekiyor. Köpeğini gezdirirken İstanbul Başakşehir'de köpek sürüsü tarafından kovalandığını söyleyen Övüç, belediyeye seslendi!

Köpek Sürüsünün Kendisine Saldırdığını Söyleyen Murat Övüç Hayvanların Toplatılması İçin Belediyeye Seslendi

7. Edis, Rafet El Roman'ın "Yalancı Şahidim" şarkısını yeniden yorumlayarak sosyal medyada tartışmalara yol açtı.

Rafet El Roman'ın 'Yalancı Şahidim' Şarkısını Yeniden Yorumlayan Edis Sosyal Meydada Tartışmalara Yol Açtı

8. Stüdyosunda şarkılarını söylediği dönemde ayaklarıyla dikkat çekip Zeynep Bastık (Ayak) lakabıyla anılmaya başlayan Zeynep Bastık, uzun bir aradan sonra yine ve yeniden ayaklarıyla dillere düştü!

Koltuğuna Kleopatra'dan Hallice Uzanan Zeynep Bastık'ın 'Ayakları' Uzun Bir Aradan Sonra Yine Dillere Düştü!

9. Yeşilçam'ın usta ismi, Sultan filminin Kemal'i Bulut Aras, yıllar sonra ilk kez görüntülendi!

Türkan Şoray'ın Meşhur Sultan Filminin Kemal'i Bulut Aras, Yıllar Sonra İlk Kez Görüntülendi!

10. Magazin Burada muhabirleri tarafından Rusya'da katıldığı davette görüntülenen Burak Özçivit'in bir hayranına karşı tavrı ve hareketleri gereğinden fazla samimi bulundu! Bazıları o anları oldukça normal değerlendirirken bazıları da fena gaza gelip Fahriye Evcen'e seslendi!

Fahriye Görmese İyi Olur: Rusya'da Davete Katılan Burak Özçivit'in Hayranına Ekstra Samimi Tavrı Göze Battı!

11. İbrahim Tatlıses ve Dilan Çıtak'tan sonra Ferdi Tayfur ve kızı Tuğçe Tayfur arasında da bir soyadı krizi patlak verdi. Tuğçe Tayfur'un son evliliğinde düğüne dahi gitmeyen, ilk torununu da görmeyen baba Ferdi Tayfur'un kızının markasında "Tayfur" soyadını kullanmasından rahatsız olduğu için milyonluk dava açtığı ortaya çıktı!

Baba Kız Kavgası Çok Çirkinleşti: Ferdi Tayfur'dan Öz Kızı Tuğçe Tayfur'a Milyonluk Soyismi Davası!

12. Geçtiğimiz günlerde acilen ameliyata alınmasının sebebinin bebeğini kaybetmesi olduğunu öğrendiğimiz Ece Seçkin, yaşadığı acı olaydan sonra ilk kez konuştu. Bebeğini kaybetmenin üzüntüsünü dile getirmeye çalışırken sesi titreyen Ece Seçkin, yürekleri dağladı.

Bebeğini Kaybedişini Sesi Titreyerek Anlattı: Ece Seçkin Yaşadığı Acıdan Sonra Kameralara İlk Kez Konuştu

13. Birkaç aydır adı Berkcan Güven'le anılan ve aşk yaşadıkları söylenen Hailey Eylül Sani, sosyal medya hesabından paylaştığı videoda dedikodulara cevap verdi. Aşkı yalanladı fakat asıl mesele Türkçe'yle İngilizce'yi harmanlayıp dilimizi katlettiği anlar oldu...

Berkcan Dedikodusuna Türkçe'yle İngilizce'yi Harmanlayıp Cevap Veren Hailey Eylül Sani, İki Dili de Unutturdu!

Popüler İçerikler

Arabistanlı Lawrence Tarafından Pusuya Düşürülen ve 105 Yıldır Arap Çöllerinde Yatan Osmanlı Treninin Hikayesi
Tekirdağ'da İstismara Uğrayan 2 Yaşındaki Sıla Bebekle İlgili Korkunç Detaylar: Vücudunda Diş İzleri!
Narin Güran Cinayetinde 18 Dakikalık Sır Perdesi Aralandı: Cesedi Teslim Aldıktan Sonra Hemen Dereye Gitmemiş
YORUMLAR
31.08.2024

Bu haberlerin aynısını 29 Ağustos magazin haberleri olarak vermiştiniz zaten 30 Ağustos magazin haberleri başlığı altında yine niye aynı haberleri veriyorsunuz ?

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ