3 Yeni Bakan Yemin Etti

Milletvekili genel seçimleri nedeniyle görevlerinden ayrılan bakanların yerine atanan Adalet Bakanı İpek, İçişleri Bakanı Öztürk ile Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Bilgin, TBMM Genel Kurulu'nda yemin etti.

TBMM Genel Kurulu, Başkanvekili Meral Akşener başkanlığında toplandı. Akşener, Anayasa'nın 114. maddesine göre atanmış olan ve milletvekili olmayan bakanların Anayasa'nın 112. maddesine göre and içmesi gerektiğini söyledi.

Daha sonra 7 Mart Cumartasi günü eski Adalet Bakanı Bekir Bozdağ'ın yerine atanan Kenan İpek, eski İçişleri Bakanı Efkan Ala'nın yerine atanan Sebahattin Öztürk ile eski Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Lütfi Elvan'ın yerine atanan Feridun Bilginyemin etti.

AA

İçeriğin Devamı İçin Tıklayın

Popüler İçerikler

Polisin Adresinde Bulamadığı Yusuf Güney'i Diline Dolayan X Kullanıcıları
42 Bölüm Beklendi! Uzak Şehir'de Alya ve Cihan'ın Duşta Başlayan Sevişme Sahnesi Ortalığı Ateşe Verdi!
Doktorun Pot Kırması Yüzünden 'Baby Shower' Hayalleri Suya Düşen Hamile Kadın Gözyaşlarına Boğuldu