3 Ocak Salı Hava Durumu: Bugün Hava Nasıl Olacak? Yağmur Yağacak mı?

Ocak ayının ilk haftasında hava sıcaklıklarındaki düşüş devam ederken yurdun birçok kesiminde yoğun sisli bir hava hakim. Birçok vatandaş bugün havanın nasıl ve kaç derece olacağını merak ediyor. Peki bugün hava nasıl olacak? Salı günü yağmur yağacak mı? İşte 3 Ocak İstanbul, İzmir, Ankara ve yurt geneli hava durumu...

Bugün (3 Ocak) Hava Nasıl Olacak?

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre: Ülkemiz genelinde yağış beklenmiyor. Marmara Bölgesi ile iç ve doğu kesimlerde yer yer sis ve pus bekleniyor.

HAVA SICAKLIĞI: Önemli bir değişiklik beklenmiyor. Yurt genelinde mevsim normallerinin üzerinde seyredeceği tahmin ediliyor.

RÜZGAR: Güneyli yönlerden hafif olarak esmesi bekleniyor.

3 Ocak Salı Ankara Hava Durumu

Ankara'da bugün en yüksek hava sıcaklığının 9 derece, en düşük ise 0 derece olması bekleniyor. Havanın ise gün boyu sisli ve puslu olacağı tahmin ediliyor.

3 Ocak Salı İstanbul Hava Durumu

İstanbul'da bugün havanın gün büyük çoğunluğunda sisli ve puslu, akşam saatlerinde ise az bulutlu olması bekleniyor. Hava sıcaklığının ise en yüksek 11 derece, en düşük 4 derece olacağı tahmin ediliyor.

3 Ocak Salı İzmir Hava Durumu

İzmir'de bugün en yüksek hava sıcaklığının 17 derece, en düşük ise 7 derece olacağı tahmin ediliyor. Havanın ise öğlene kadar puslu, öğlenden sonra az bulutlu olması bekleniyor.

Popüler İçerikler

Kime Taş Geldi? Müge Anlı Narin Cinayeti ile İlgili Hakkında Yazılanlara Sert Yanıt Verdi!
Narin'le İlgili Soruşturmada İmamın Gözaltı Nedeni Belli Oldu: Konuşmasınlar Diye Kur'an'a El Bastırmış
Eski Milli Sporcu Emre Başkan'ı Makas Atarken Öldüren Sürücü Serbest Kaldı