3 Mayıs'ta Yaşanan Son Dakika Magazin Haberlerini ve Güncel Magazin Olaylarını Anlatıyoruz!

'Güncel magazin haberleri neler? Bugün yine magazin dünyasında hangi ünlü isimler çok konuşuldu?' gibi sorularınıza cevap olacak haberlerin hepsi için sizi içeriğe doğru alabiliriz...👇

1. Geçtiğimiz günlerde her paylaşımıyla gündem olan sosyal medya fenomeni Pucca ve Osman Karagöz'ün oğulları üçüncü kattan düşmüş, hepimizin yüreğini ağzına getirmişti. Hem oğluyla hem de kendisiyle ilgili yapılan vicdan yoksunu yorumlar Pucca'ya "Yeter artık'" dedirtti!

👇

Pucca'nın İsyanı: Üçüncü Kattan Düşen Oğlu Batı Hakkında Yapılan Yorumlar "Yeter Artık" Dedirtti!

2. Sosyal medya ve magazinin daima gündeminde olan Şeyma Subaşı'dan beklenen paylaşım geldi. Şeyma Subaşı ve uzatmalı sevgilisi Meedo dünyaevine girdi!

👇

Şeyma Subaşı ve Mısırlı Sevgilisi Nihayet Muradına Erdi: Şeyma Hemen Soyadını Değiştirdi!

3. Bodrum'da yaşayan ünlü şarkıcı Fedon, artık bir klasik haline gelen sezon açılışını yaptı! Fedon'un paylaşımı ve paylaşımına gelen yorumlar hepimizin keyfini yerine getirdi!

4. 👇

Yazın Geldiğini Gösteren Fedon'un Denize Düşmesi Bu Sene Böyle Gerçekleşti

5. Geçtiğimiz yıl sahnede orkestra arkadaşlarıyla İmam Hatipliler üzerinden şakalaşan Gülşen'in davasında karar çıktı. 10 ay cezaya çarptırılan Gülşen'in mahkeme kararına ise sosyal medyadan tepkiler verdi!

👇

Sahnedeki Sözleri Yüzünden Hakkında Dava Açılan Gülşen'in 10 Ay Ceza Alması Tepkilere Sebep Oldu

6. Metropolitan Museum of Art'ın Costume Institute adlı kanadı yararına her yıl düzenlenen yardım galası bu yıl da ünlülerin katılımı ile gerçekleşti. Kendall Jenner'ın da katılım gösterdiği etkinlikteki transparan tarzı geceye damgasını vurdu. Ancak Demet Akalın'ı pek beğendiremedi!

👇

Kendall Jenner MET Gala'daki Transparan Tarzı ile Demet Akalın'a Yaranamadı: "G*tünü Açınca Ne Oluyor?"

7. Geçtiğimiz günlerde gerçekleşen MET Gala 2023, yine dünya gündeminde en çok konuşulan konulardan bir tanesiydi. Ünlü model Emrata'nın after partide giydiği elbise de hepimizi büyüledi. Elbisenin ise Türk tasarımcı Dilara Fındıkoğlu'na ait olduğunu öğrendik!

👇

Emrata'nın MET Gala'da Adeta Kasıp Kavurduğu Kıyafetin Ünlü Türk Tasarımcıya Ait Olduğu Ortaya Çıktı

8. Televizyon dünyasının başarılı oyuncuları arasında yer alan Hazar Ergüçlü ve Ekin Koç sosyal medyadan yayınladıkları son fotoğraf kareleriyle son günlerde magazin gündeminde çok konuşulan isimler arasında yer aldı. Yıllar önce partner olan ikili hayranları tarafından yakıştırılmıştı. Özel hayatıyla da konuşulan Hazar Ergüçlü son olarak ünlü yönetmen Onur Ünlü ile yaşadığı aşkı noktalamıştı. Şimdilerde ise Ekin Koç'la bir proje için yeniden bir araya geldiği düşünülen oyuncunun bu görüntüleri eleştirildi!

👇

Televizyon Dünyasının Önde Gelen İsimlerinden Hazar Ergüçlü ve Ekin Koç'un O Fotoğrafı Büyük Tepki Topladı!

9. Geçtiğimiz yıllarda Şef Arda Türkmen ile dünyaevine giren Influencer Melodi Elbirliler, geçtiğimiz kasım ayında kızı Siena Ada'yı kucağına almıştı. Reklam anlaşması için Miami'ye seyahate giden Melodi Elbirliler, kızı Sinena'yı bıraktığı gerekçesiyle kendisini eleştiren bir takipçisine fena patladı! Elbirliler, kendisine yazılan yorumu paylaşarak tepki dolu bir cevap verdi!

👇

Melodi Elbirliler, Bebeğini Bırakıp Seyahate Gittiği İçin Kendisini Eleştiren Kişiye Fena Patladı

10. ariyeri, özel hayatı ve verdiği cesur pozlarıyla magazin gündeminde sıklıkla adından söz ettiren Hadise'den olay yaratan kalça pozu geldi!

👇

Cesur Pozlarına Alışık Olduğumuz Hadise'den Olay Yaratacak Bir Paylaşım Daha Geldi!

11. Sosyal medya fenomenim Pucca'nın 6 yaşındaki oğlu Batı geçtiğimiz gün üçüncü kattan düşmüştü. Hastaneye kaldırılan Batı ilk ameliyatından sonra yeni bir ameliyata daha girdi ve annesi tarafından son hali paylaşıldı!

👇

Pucca Üçüncü Kattan Düşen Oğlu Batı'nın Son Ameliyatından Sonraki Fotoğrafını Paylaştı

12. Ünlü oyuncu Oktay Kaynarca'nın son dönemde gündeme gelmesinin en büyük sebeplerinden bir tanesi 8 milyonluk araba oldu. Ben Bu Cihana Sığmazam dizisinin başrolünü üstlenen Kaynarca'nın, yabancı bir yapımdan teklif aldığı ve BBCS'dan ayrılacağı konuşuluyordu. Ardından kendisinin 8 milyonluk özel tasarım bir araç aldığı magazin gündemine bomba gibi düştü. Peki Oktay Kaynarca'nın 8 milyonluk arabasının sırrı ne?

👇

Ben Bu Cihana Sığmazam'ın Cezayir'i Oktay Kaynarca'nın 8 Milyonluk Arabasının Sırrı Ortaya Çıktı

13. Son 2 sezondur reytingleri alt üst eden Kanal D'nin en iyi yapımlarından Yargı dizisinde Savcı Pars'a hayat veren Mehmet Yılmaz Ak geçtiğimiz aylarda tartışmalı bir şekilde ayrılık haberini duyurmuştu. Bu haber hayranlarını oldukça üzmüştü. Başarılı oyuncunun kariyerinin yanı sıra özel hayatı da merak edilmeye başlamıştı. 2022 yılının başlarında sevgilisinden ayrılan Mehmet Yılmaz Ak ilk defa sosyal medya hesabından yeni birlikteliğini kalp emojisiyle paylaştı!

👇

Yargı Dizisinden Tartışmalı Bir Şekilde Ayrılan Mehmet Yılmaz Ak İlk Defa Sevgilisi ile Fotoğrafını Paylaştı!

Popüler İçerikler

Okan Bayülgen Televizyonu Bıraktığını Açıkladı!
Karısının Başka Biriyle İlişkiye Girdiğini İzleyen Adamdan Şaşırtan İtiraflar!
Tam Bir Erkek Annesi: Oğlu Can'la Yolculuğa Çıkan Ezgi Mola'dan "Anne Be" Dedirten Sözler
YORUMLAR
04.05.2023

#5 asker ve polisleri domuz bağıyla kesen işkence edenleri iktidar ortağı yapın ama

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ