3 Kişi Yaralandı: Romanya'nın Karadeniz'deki Türk Balıkçılarına Gerçek Mermilerle Saldırı Anı Kamerada

Karadeniz'de, Romanya Sahil Güvenlik ekiplerinin Türk balıkçı teknesine, plastik ve gerçek mermilerle ateş açtığı ve 3 balıkçının yaralandığı olaya ilişkin yeni görüntüler ortaya çıktı.

DHA'da yer alan haber göre, Ordu’nun Perşembe ilçesi Medreseönü balıkçı barınağından Karadeniz'e açılan Türk balıkçılar, önceki gün Köstence açıklarında, uluslararası karasularda Romanya Sahil Güvenlik ekipleri tarafından takibe alındı.

Sahil Güvenlik, ‘dur’ ihtarının ardından balıkçı teknesine plastik ve gerçek mermilerle ateş açtı.

Olayda 3 balıkçı yaralanırken, 5 balıkçı da gözaltına alındı. İsabet eden mermiler nedeniyle balıkçı teknesi de battı.

Köstence’de hastaneye kaldırılan yaralıların sağlık durumlarının iyi olduğu belirtildi.

Türk balıkçıların bugün Türkiye’ye teslim edilmesinin beklendiği bildirildi.

Romanya Sahil Güvenlik ekiplerinin Türk balıkçı teknesine saldırdığı anların görüntüleri ortaya çıktı 🎥

Görüntülerde ateş açılan teknedeki balıkçıların büyük panik yaşadığı ve kaçmaya çalıştıkları görüldü. Balıkçıların, Romanya Sahil Güvenlik ekiplerince gözaltına alındığı da görüntülerde yer aldı.

Popüler İçerikler

Premier Lig Devinden Arda Güler'e Çılgın Teklif! Bonservis İçin 50 Milyon Euro Düşünülüyor
Dünyanın En Güzel 100 Kadını Listesine Türkiye'den 3 Ünlü Oyuncu da Girdi!
'İmam' Halil Konakçı, İlber Ortaylı'ya Ateş Püskürdü! 'Bizans Tohumu, Yunanlı, Dönme!'
YORUMLAR
22.05.2019

kimse ulke itibari felan demesin kurallar var uyarilarda var uluslararasi denizlerde eger sinirlari gecersen turkiyede olsan baska birsey de olsan izin vermezler.Bizim ulke icinde gecerlidir bu birisi gelse aynisini bizde yapariz onun icin ulkenin itibari felan demeyin sacmalamayin gencler..

22.05.2019

Ülke itibarıyla ne alakası var biz de koskoca Rusya'nın uçağını düşürdük çıkıp bir şey diyebildi mi adamlar ? diyemezler çünkü haklıydık bu olayda da Romanya haklı.

23.05.2019

Arkadaş adam megafonla bağırmış burası romanya sınırı motoru durdurun diye. ha diyeceksiniz adamların belki dili yok. o zaman kardeş ben balıkçı olmamama rağmen sahil güvenlik dibime gelip beni takip edip bana bişiler söylerse ben durdurur motoru beklerim. kimse kusura bakmasın bu arkadaşların yalnız balıkçılık yaptığına ben inanmadım. neden bir balıkçı dur emrine uymaz?

TÜM YORUMLARI OKU (52)