3 GSM Operatöründen Yerli Mesajlaşma Uygulaması İşbirliği

Turkcell, Türk Telekom müşterileri ve Vodafone İletişim Pass kullanıcıları BiP ve Yaay'ı internet kotalarından harcama yapmadan kullanabilecek.

Turkcell, Türk Telekom ve Vodafone yerli mesajlaşma ve sosyal medya uygulamaları için işbirliği yapacak. 

Şirketlerden yapılan açıklamada, 'Bu kapsamda Türk Telekom müşterileri Türkiye’nin iletişim ve yaşam platformu BiP’i, Turkcell kullanıcıları ise Türk Telekom’un yeni nesil sosyal medya platformu Yaay’ı internet kotalarından harcama yapmadan kullanacaklar. Her iki uygulama aynı zamanda diğer uygulamalarla birlikte Vodafone’un İletişim Pass paketinde ücretsiz sunulacak' denildi.

Popüler İçerikler

Öğretmen Olmak İçin Şartlar Değişiyor: Öğretmenler Artık Üniversiteden Sonra Atanamayacak!
TikTok’ta "Karagül" Adıyla Açtığı Yayınlarla İnfial Yaratan Kadının Çocuklarını Devlet Korumaya Aldı!
Premier Lig Devinden Arda Güler'e Çılgın Teklif! Bonservis İçin 50 Milyon Euro Düşünülüyor
YORUMLAR
15.01.2021

Kusura bakmayın ama "yerli ve milli" denilen bu uygulamaları kullanmaktansa wasap tercih ederim. en azından benim bilgilerimi ne için kullandıklarını biliyorum. Oysa ki bunlar sürekli spam mesajları atan sözde iştirak firmalarına bilgilerimi yollayanların ta kendisi. güvenlik sıfır, gizlilik sıfır, ara yüz sıfır değil ama çakma.

15.01.2021

Birisi bunlara milletin Whatsapp'ı kotadan yediği için değil, gizlilik endişesi ile sildiğini söylesin.

25.01.2021

İnsanlar konuları biraz karıştırmış galiba. Yaay mesajlaşma uygulaması değil sosyal medya uygulaması. Bence güzel bir karar olmuş insanları teşvik eder.

TÜM YORUMLARI OKU (4)