3 Evi, 2 İş Makinesi Var: Yakalanan Dilenci Gayrimenkul Zengini Çıktı

Kahramanmaraş’ta polis ve zabıta ekipleri tarafından düzenlenen ortak dilenci operasyonunda yakalanan 32 yaşındaki Hülya Kök isimli kadın gayrimenkul zengini çıktı. Kök'ün 3 evi ve 2 iş makinesi olduğu öğrenildi.

Dulkadiroğlu ilçesi İsmetpaşa Mahallesi Trabzon Bulvarı üzerinde vatandaşlardan para toplayan yüzde 65 görme engelli Hülya Kök polis ve zabıta ekiplerince gözaltına alındı.

Mal varlığı duyanları şaşırttı

Dulkadiroğlu Belediyesi Zabıta Müdürlüğünde yapılan kontrollerde üzerinden bir miktar para çıkan kadının mal varlığı sorgusunda, Osmaniye’de 1 adet ev, Nurdağı ilçesinde 2 adet ev ile 2 adet üzerine kayıtlı iş makinesi çıktı.

153 TL ceza kesilip serbest bırakıldı

Polis ve zabıta ekiplerince dilenci kadın, 153 TL idari para cezası kesilmesinin ardından ekip aracıyla memleketine gönderilmek üzere otogara bırakıldı.

Popüler İçerikler

'Skibidi Bop' Şarkısıyla Dans Ederek Çiftçi Hayatından Milyoner Hayatına Adım Atan 'Göbek Reis' Aslında Kim?
Dilber Yine Yürek Hoplattı: Yeni Pavyon Dansı Geldi!
Kılıçdaroğlu, Erdoğan'a Yaptığı Ziyareti Anlattı: "Getirilen Kurabiye Haramdır Diye Yemedim"
YORUMLAR
Pasif Kullanıcı
05.11.2019

Dilencilere para vermeyin! Hepsi dolandırıcı...

06.11.2019

Bu gibi tipler yüzünden sokakta kimseye para vermiyoryum. Belki de gerçekten çok ihtiyacı olanı da es geçmeme sebep oluyorlar. Bu şekilde sadece para verinin hakkını değil gerçekten ihtiyaç sahibi olanların da hakkını yemiş oluyorlar. Yatacak yerleri yok ama para sıcak geliyor.

05.11.2019

Bizim Antalya'da Terracity nin yanında dilenen bir bey amca var günde bin TL kazanıyordur(Allah ne muradın varsa versin derken para sayan birisi altta).Ne zaman geçsem herkes para yağdırıyor adama benden fazla geliri var her geçişimde yemek ya da sigara istiyor utanmadan.Aldığı paralar cabası.İnanmayın şöyle kişilere.

TÜM YORUMLARI OKU (16)