3 Ekim'e Damgasını Vuran Magazin Olaylarını Anlatıyoruz!

'Son dakika magazin haberleri neler? Bugün yine magazin dünyasında hangi ünlü isimler çok konuşuldu?' gibi sorularınıza cevap olacak haberlerin hepsi için sizi içeriğe doğru alabiliriz...👇

1. Aralık ayında Alina Boz'la yaptığı ani evlilikle gündeme gelen Umut Evirgen, ilişkisine sağlama adımlarla devam ediyor bildiğiniz gibi. Yaşanan ani evlilik sürecinin ardından ise Boz'un hamile olabileceği iddiaları akıları epey bir meşgul ediyor. Güzel oyuncu bu iddiaları yalanlarken Umut Evirgen de ilk defa hamilelik söylentileri hakkında konuştu.

Sonuna Kadar Karısı Alina Boz'u Savundu: Hamilelik İddialarına Umut Evirgen'den Kapı Gibi Cevap Geldi

2. Serenay Sarıkaya evinin kapılarını ilk defa AD Middle East dergisine açmış, ve dekorasyon seçimleriyle ilgi odağı olmuştu. Sosyal meydada goygoy malzemesi haline gelen evin dekorasyonu kimileri tarafından oldukça ilginç bulunurken kimilerinin de dilinden kurtulamadı.

Evinin Kapılarını İlk Defa Bir Dergiye Açan Serenay Sarıkaya Dekorasyon Tercihiyle X Ahalisinden Nasibini Aldı

3. Kocası Engin'in tahliye edildiği an Enerci şarkısıyla story atan Dilan Polat'ın şarkısına olan hayranlığını hepimiz biliyoruz. Geçtiğimiz gün başka bir şarkı paylaşan Dilan Polat, yeni bir 'Enerci' mi geliyor sorularını akıllara getirmişti, açıklama gecikmedi.

Yanlış Alarm: Enerci'den Sonra İkinci Şarkısını Çıkartacağı Sanılan Dilan Polat'a Engin'inden İzin Çıkmıyormuş

4. Takvim gazetesinden Aydın Hamza'nın haberine göre; Emina Jahovic, oğlu Yaman Sandal ve Pınar Altuğ’un kızı Su arasındaki arkadaşlık hakkında yeni açıklamalarda bulundu.

Tam Bir Erkek Annesi: Emina Jahovic, Pınar Altuğ'un Kızı Su ile Görüntülenen Oğlu Konusunda Sitem Etti

5. Sosyal medya hesabında Ronaldo'nun evinden çıktığına dair bir haber paylaşan Alizade, goygoycuların diline fena düştü.

Sosyal Medyada Ronaldo'nun Evinden Çıktığı Yönünde Bir Haber Paylaşan Alizade Goygoycuların Diline Düştü

6. Kızılcık Şerbeti'nin Fatih'i Doğukan Güngör'ün set kombini sofra bezine benzetilince sosyal medya kullanıcılarının diline fena düştü!

Sofra Bezine Benzetildi: Kızılcık Şerbeti'nin Fatih'i Doğukan Güngör'ün Set Kombini Geçer Not Alamadı!

7. Kızı Aleyna Tilki'nin hayatında oldukça aktif olan anne Havva Öztel'in sosyal medyada yaptığı paylaşımlar, sosyal medya kullanıcılarının tepkisini çekti!

Kızı Aleyna Tilki'ye "Bu Ülkeye Fazlasın" Yorumunda Bulunan Anne Havva Öztel Topa Tutuldu!

8. 13 yaşında evlendirildiğini birçok kez dile getiren Safiye Soyman, nostalji niyetiyle sosyal medya hesabından gelinlikli fotoğrafını paylaştı. Soyman'ın "küçük gelin" notuyla yaptığı paylaşıma sosyal medya kullanıcılarından tepki yağdı!

13 Yaşında Evlendirilen Safiye Soyman'ın Nostalji İçin Paylaştığı "Çocuk Gelin" Fotoğrafına Tepki Yağdı

9. Narin Güran ile ilgili paylaşımlarına ara vermeden devam eden Gülben Ergen, şimdilerde ev dekorasyonuyla gündeme gelen Serenay Sarıkaya'nın konuyla ilgili herhangi bir tepki göstermemesine çıkıştı.

Evini Övdü Kendisine Laf Attı: Gülben Ergen, Narin Cinayetine Tepki Göstermeyen Serenay Sarıkaya'ya Taş Attı!

10. Alman sosyal medya fenomeni Katharina Amelia'nin Galatasaraylı bir futbolcunun daveti üzerine Türkiye'ye geldiğini duyurduğu videosu gündeme bomba gibi oturmuştu. Türkiye'deki futbolculardan aldığı etkileşimi seven Amelia, bu sefer de hepsini tek tek masaya yatırıp, yakışıklılığına göre sıraladı!

Birinci ve Sonuncu Galatasaraylı: Katharina Amalia, Türkiye'deki Futbolcuları Yakışıklılığına Göre Sıraladı!

11. Aylardır beklenen "Lan" düeti nihayet geldi! Meşhur kırmızı akustik koltuğuna geçip sezonu açan Zeynep Bastık, Mabel Matiz'i konuk etti, tüm övgüleri de kaptırdı...

Beklenen "Lan" Düeti Nihayet Geldi: Zeynep Bastık Tüm Övgü ve İltifatları Mabel Matiz'e Kaptırdı!

Popüler İçerikler

Fenerbahçe Asbaşkanı Acun Ilıcalı Açıklamalarda Bulundu: "Sistemi Yıkacağız Diye Geldik Yıkacağız"
Kadir Ezildi'nin Nişanlısı Gamze Türkmen'in Türbansız Halini İfşa Eden Söylemezsem Olmaz Ekibi Çok Kızdırdı
Narin Güran Soruşturmasında Süreç Tıkanıyor: Kimlik Kartına Kadar Düşünmüşler!