3 Adımda Kolayca Youtube Reklamlarını Kaldırmak

Dünyanın en çok ziyaret edilen video paylaşım sitesi Youtube'daki reklamlar herkesin canını sıkıyor. Videonun içerisine yerleştirilen, video başlamadan gösterilen ve dahası. Peki bu reklamları kapatabileceğinizin bir yolu olduğunu söylesek? Ancak belirtelim bu yol için Google Chrome internet tarayıcısını kullanıyor olmanız gerekiyor. Bu adımları takip ederek Youtube reklamlarını kapatabilirsiniz.

İlk olarak Google Chrome'a bir eklenti kurmamız gerekiyor

Youtube reklamlarını kapatan ScrewAds adındaki eklenti sadece Chrome ile çalışıyor. Bu eklentiyi kurmak için buraya tıklayın.

Ekranda +Ücretsiz butonuna bastıktan sonra 'Ekle' diyoruz.

Böylelikle Chrome'a Youtube'daki reklamları engelleyen eklentiyi kurmuş oluyoruz. Bu şekilde Youtube'u reklamsız kullanabilirsiniz.

Popüler İçerikler

Otoyol ve Köprü Geçiş Ücretlerine Zam!
Kendisini ‘Cinsel Terapist’ Olarak Tanıtan Buse Aydın’ın Yetkisi Yokmuş!
Mert Demir'in Ateşine Düşen Düşene: Yılmaz Morgül ve Selen Görgüzel'den Sonra Hatice de Kendini Parçaladı!
YORUMLAR
09.08.2015

Raklamları kapatmanın programsız eklentisiz yolu var ancak bunun için youtube ekranında iken gmail hesabınız ile log-in olmuş olmanız gerekiyor. Şimdi gelelim nasıl yapıldığına , 1-Öncelikle sağ tarafta yukarıda hesabımızın ayarlarına gidiyoruz. 2-Şimdi de sol tarafta "oynatma" bölümüne geçiyoruz. 3-"Videolarda ek açıklamalar, kanal tanıtımları ve etkileşimli kartlar göster" bölümündeki "tik"i kaldırıp kaydet diyoruz. 4- Ve mutlu son....

saol kardeşim

bi boka yaramıyo aq yalan sölüyo

23.06.2017

Yotube videolarını reklam olmadan izlemek için http://youtubeizleindir.com adresine girip youtube gibi kullanabilirsiniz. Tek yapmanız gereken videoyu arayıp izlemek.

TÜM YORUMLARI OKU (11)