29 Ocak'ta Yaşanan Son Dakika Magazin Haberlerini ve Güncel Magazin Olaylarını Anlatıyoruz!

'Güncel magazin haberleri neler? Bugün yine magazin dünyasında hangi ünlü isimler çok konuşuldu?' gibi sorularınıza cevap olacak haberlerin hepsi için sizi içeriğe doğru alabiliriz...👇

1. Angelina Jolie, annesinin yıldönümünde onu anmayı ihmal etmedi. Ancak eski defterler de açılmadan edemedi...

👇

Gençliğinde Annesinin Erkek Arkadaşıyla Birlikte Olan Angelina Jolie Ölüm Yıldönümünü Unutmadı

2. Cem Karaca'nın Gözyaşları filminde İsmail Hacıoğlu ile başrolleri paylaşan Melisa Aslı Pamuk, filmin galasına katılmamıştı. Gala saatlerinde yurt dışında define izlemeye giden Melisa Aslı Pamuk için İsmail Hacıoğlu imalı bir göndermede bulunmuştu. Galadan günler sonra Pamuk'tan beklenmeyen bir hamle geldi!

👇

N'oldu Ya Foton Gitti? Melisa Aslı Pamuk'tan Rol Arkadaşı İsmail Hacıoğlu'na Beklenmedik Bir Hamle Geldi!

3. Survivor 2024'ün en dikkat çeken isimlerinden bir tanesi de Sahra Işık. All Star'da performansıyla dikkat çeken Sahra Işık'ın elbette özel hayatı da merak konusu. 2019 yılında dünyaevine giren Sahra Işık'ın boşanma haberi gündeme bomba gibi oturmuştu. Eşi Survivor'da ter dökerken, Sabah'ın haberine göre İdris Aybirdi konu hakkında yeni bir açıklama yaptı.

👇

Yıldönümü Yemeğinde Boşanmak İsteyen Survivor Sahra Işık'ın Eşi İdris Aybirdi'den Yeni Açıklama

4. Kıvanç Tatlıtuğ ve Başak Dizer çifti hakkında yepyeni bir iddia öğrenildi. Hürriyet'ten Mehmet Üstündağ'ın haberine göre Tatlıtuğ çifti, oğulları Kurt Efe'nin eğitim hayatı için Londra'ya taşınmayı tercih etmiş.

👇

Kıvanç Tatlıtuğ ve Başak Dizer Çifti Oğulları Kurt Efe'nin Geleceğini Londra'da Kurmaya Karar Vermiş

5. Magazinde özel hayatıyla ilgili haberleri görmeye alışık olduğumuz ünlülerden bir tanesi de Murat Dalkılıç. Başarılı kariyeri ve dillerde gezen şarkılarıyla sevilen bir isim olan Dalkılıç, ticarete de atılmaya karar vermiş. Sabah'tan Gökhan Duman'ın haberine göre mekan açılışına arkadaşlarını davet eden Murat Dalkılıç, ödettiği hesapla dostlarını kırmış!

👇

Murat Dalkılıç Kendi Mekanında Arkadaşlarına Ödettiği 710 Bin TL Hesapla "Yok Artık" Dedirtti

6. Oscar ödüllü oyuncu Rami Malek, yeni filmi Amatör'ün çekimleri için Türkiye'ye geldi. CIA'da çalışan bir kriptografın hikayesini anlatan filmin bazı sahneleri Eminönü'nde çekildi.

👇

Oppenheimer'da Oynamıştı! Oscar Ödüllü Oyuncu Casusluk Filminin Çekimleri İçin Türkiye'ye Adımını Attı

7. Türkiye'nin Süperstar'ı Ajda Pekkan, yıllar geçse de magazinde ve müzik sektöründe adı keyifle anılmaya devam edilen isimlerden biri. 77 yaşındaki sanatçının son olarak katıldığı bir röportajda filtresini unutup öpücük atmasıyla gündeme geldi. Porselen yüz filtresi kullanan Pekkan, öpücük attığı sırada filtresinin kayışı dikkatlerden kaçmadı.

👇

Ajda Pekkan Çekimde Uygulattığı Porselen Yüz Filtresini Unutup Eliyle Öpücük Gönderince Her Şey Ortaya Çıktı

8. Şarkıcı Volkan Konak, geçtiğimiz haftalarda Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş’a yaptığı sert göndermeyle bomba etkisi yaratmıştı. Hakkında suç duyurusu başlatılan Volkan Konak yaptığı son paylaşımla dikkatleri üzerine çekerken, "şarkıcılığı mı bırakıyor?" diye düşündürttü.

👇

Diyanet Başkanına Sert Sözler Söyleyen Volkan Konak "Beni Silin" Diyerek Rest Çekti, Sonra Açıklama Yaptı!

9. Bu yaz Sabancılara gelin olması beklenen Hande Erçel'in evliliği uğruna oyunculuk kariyerinden vazgeçeceği iddia edilmiş, üstüne Erçel'in sanata kendini adayacağı konuşulmuştu. Artan söylentiler ve ortaya atılan iddialar üzerine Hande Erçel'den açıklama gecikmedi.

👇

Oyunculuğu Bırakıp Sanata Atılacağı Söylenen Hande Erçel'den İlk Açıklama Geldi!

10. Survivor'ın eski şampiyonlarından Avatar Atakan lakabıyla tanıdığımız Çağan Atakan Arslan, Twitter hesabında yaptığı paylaşımla takipçilerine "mizah şöleni" yorumları yaptırdı. Evrim Keklik'le aralarında geçen rüya sohbetinin sonu "kalk kız çay koy" noktasına bağlandı.

👇

Avatar Atakan'ın Evrim Keklik'le Arasında Geçen Rüya Muhabbetinin Çaya Bağlanması Kahkaha Attırdı

11. Ünlü şarkıcı Bengü, son dönemde erkek şarkıcıların yüzlerine yaptıkları botoks ve estetiklerin kendisine hatırlatılması üzerine dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

👇

Bengü Son Dönemde Erkek Sanatçıların Botoks Yaptırması Üzerine Dikkat Çeken Açıklamalarda Bulundu!

12. Geçtiğimiz günlerde Justin Timberlake'in yeni şarkısı "Selfish"in çıkmasıyla Britney Spears hayranları intikam niyetine şarkıcının 2011 senesinde çıkarttığı aynı ismi taşıyan şarkısını tekrar listelerin başına taşımıştı. Britney Spears'ın bu duruma tepkisi gecikmedi.

👇

Britney Spears Hayranlarının Justin Timberlake'in "Selfish" Şarkısı Misillemesi Sonrası Kendisinden Özür Geldi

13. Paris Moda Haftası'ndaki görünümleriyle herkesi kendine hayran bırakmayı başaran dünyaca ünlü şarkıcı Rihanna modellere taş çıkartmaya devam ediyor! ASAP Rocky'nin konserinde eğlenen Rihanna herkesi güzelliğiyle büyüledi.

👇

ASAP Rocky'nin Paris Moda Haftası Konserinde Görülen Rihanna Yine ve Yeniden Güzelliğiyle Herkesi Mest Etti

14. Oyunculuğu ve tarzıyla gündemimizden düşmeyen Hande Erçel, gönlünü Hakan Sabancı'ya kaptırdığı günden beri "istenmeyen gelin" olduğu yönünde iddialar dolaşıyor. Arzu Sabancı ise geçtiğimiz saatlerde sosyal medya hesabından yaptığı "çalınan her kapı açılmayabilir" paylaşımıyla oğluyla aşk yaşan Hande Erçel'e göndermede bulunduğu düşünüldü!

👇

'Müstakbel Gelin' Dememeliydik Galiba: Arzu Sabancı'dan "Bizden Sana Yar Olmaz" İmalı Hande Erçel Göndermesi!

15. Zuhal Topal, eşi ve kızı ile birlikte tatil için gittiği Zanzibar Adası'ndaki keyifli anlarıyla dikkatleri üzerine topladı.

👇

Ailesiyle Zanzibar Adası'na Tatile Giden Zuhal Topal'ın Maasai Dansı Yaptığı Anlar Epey Güldürdü

16. Güzel oyuncu Dakota Johnson bir program için kameralar karşısına geçti, eskiden mankenlik yapan isim verdiği pozlarla herkesi mest etti!

👇

Grinin Elli Tonu'nun Aktrisi Dakota Johnson'ın Katıldığı Program İçin Verdiği Pozlara Görenlerin Dibi Düştü

17. Oyuncu Ceyda Ateş, hafızalarımıza kazınan Adını Feriha Koydum dizisindeki "Hande" karakterini yeniden yaşadı. Komedyen Kaan Sekban'ın da oynadığı bu mini skeç takipçilerinden tam not aldı.

👇

"Adını Feriha Koydum Florida": Kaan Sekban, Ceyda Ateş'in İçindeki 'Hande'yi Yeniden Ortaya Çıkardı

18. Geçtiğimiz yıl yakın arkadaşlarının sevgilisine göz dikme konusunda 'düşman başına' dedirten açıklamalarda bulunan Melisa Döngel'i hatırlayanlarınız vardır... Şimdi de Ala Tokel'in "Yakın arkadaşınıza güvenmeyin" uyarısını duyunca akıllara Melisa Döngel ve Sefo ikilisi gelmedi değil!

👇

Ala Tokel'in "Yakın Arkadaşınıza Güvenmeyin" Uyarısı Akıllara Melisa Döngel ve Sefo İkilisini Getirdi!

19. Efsane gençlik dizisi Gossip Girl'in yakışıklı jönü Chuck Bass'i canlandıran Ed Westwick uzun süredir birlikte olduğu Amy Jackson'a evlenme teklifi etti!

👇

Gossip Girl'in Yakışıklısı Ed Westwick Sevgilisine Evlenme Teklifi Etti: Akıllara Hemen Blair Waldorf Geldi

20. Geçirdiği beyin kanamasının ardından acil ameliyata alınan 61 yaşındaki oyuncu Settar Tanrıöğen, dün bir ameliyat daha geçirdi. Birsen Altuntaş’ın haberine göre; 1,5 saat süren yeni operasyonda usta oyuncunun beyninde oluşan sıvı alındı.

👇

Beyin Kanaması Geçiren Kızılcık Şerbeti’nin Abdullah’ı Settar Tanrıöğen Yeniden Ameliyat Oldu

21. Son zamanlarda müziğinden ziyade açıklamalarıyla magazinin ilgi odağı haline gelen Teoman, ilginç itiraflarına bir yenisini ekledi. "Ben aslında çok çalışkan biriyim" serzenişine komik yanıtlar da gecikmedi.

👇

Teoman'ın "Ben Aslında Çalışkan Biriyim" Açıklamasına Herkes İnanmış Gibi Yaptı!

Popüler İçerikler

Münevver Karabulut'u Vahşice Öldüren Cem Garipoğlu'nun İntiharının Öncesindeki Son Görüntüleri Ortaya Çıktı
Özel Okulda Silahla Vurulmuştu: Hastaneye Kaldırılan Okul Müdürü Hayatını Kaybetti
Kızılcık Şerbeti Fatih'e Söven Kadının Televizyonu "Öfke" Uyarısı Verdi!