29 Mayıs Çarşamba Akşamı Kaçırdığın Haberler

Dün akşam gözden kaçırdığınız ya da tüm detayları ile yeniden okuyup 'ne olmuştu ya?' diyeceğiniz haberleri sizler için derledik.

İşte 29 Mayıs Çarşamba akşamının gözden kaçırılmaması gereken ve mutlaka okumanız gereken içerikleri...

Geçtiğimiz yıl OceanGate isimli şirketin Titanik enkazına yaptığı keşif gezisi facia ile sonuçlanmıştı. Denizaltı infilak etmiş ve içerisindeki 5 kişi hayatını kaybetmişti. ABD’de Titanik enkazını keşfetme aşkı faciaya rağmen sürüyor. İki milyarder, yakın zamanda yine denizaltı ile Titanik enkazını gitmeye çalışacak.

Yeni Bir Facia Olur mu? ABD’de İki Milyarder Titanik Enkazına Dalacak!

Singapur Havayolları’na ait uçağın Londra-Singapur seferi sırasında şiddetli türbülans nedeniyle bir kişi hayatını kaybetmişti. Uçağın, türbülans nedeniyle 4.6 saniyede 178 feet yani 54 metre irtifa kaybettiği ortaya çıktı. Savaş haline dönmüş uçağın içinden yeni görüntüler yayınlandı.

Uçağın İçinde 1 Kişi Ölmüştü: Savaş Alanına Dönen Uçağın Yeni Görüntüsü Ortaya Çıktı

Özel bir bankada şube müdürü olan Seçil Erzan, aralarında birçok ünlü futbolcunun da bulunduğu toplam 28 kişiyi dolandırdığı suçlamasıyla tutuklu olarak yargılanıyor. İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı’nın hazırladığı yeni birleştirme talepli iddianamede Fatih Terim’de müşteki olarak yer aldı. Terim ifadesinde olayla hiçbir ilgisi olmadığını söylerken, iddianame kabul edilirse davanın 29’uncu mağduru Fatih Terim olacak.

Fatih Terim Seçil Erzan’ın Dava Dosyasında: “Benim Uzaktan Yakından İlgim Yok”

İletişim Başkanlığı bünyesinde faaliyet gösteren Dezenformasyonla Mücadele Merkezi (DMM), son dönemlerde sosyal medyada sık sık gündeme gelen 'din dersi zorunlu, matematik dersi seçmeli oldu' iddasına ilişkin gerçekleri açıkladı. Peki, matematik dersi seçmeli mi oldu?

'Din Dersi Zorunlu, Matematik Dersi Seçmeli Oldu' İddiasına Açıklama Geldi!

Adana’da adliye binasına gelen bir kişi kendisinin yeni Mehdi olduğunu iddia ederek eylem yaptı. Polislerin önünde bıçak çeken kişi sonrasında teslim oldu ve gözaltına alındı.

“Yeni Mehdi” Adana’da: Polislere Bıçak Çekerek Eylem Yaptı

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkan Yardımcısı Erhan Adem, Et ve Süt Kurumu’nun Ukrayna’da ithal ettiği etlerde ölümcül salmonella bakterisi tespit edildiğini açıkladı. Kurumdan yapılan açıklamada ise 20 ton etin muhafaza altını alındığı ve satışının yapılmadığını açıkladı.

Ukrayna’da İthal Edilen Etlerde Salmonella Tespit Edildi: Etler Halka Satıldı mı?

Bursa’da eşi evi terk eden bir baba, 11, 6 ve 3 yaşındaki çocuklarını vahşice öldürdü. Sonrasında karakola giden cani baba polislere “kendimi öldürmeyi başaramadım” diyerek teslim oldu.

Bursa’da Baba Katliamı: 3 Çocuğunu Vahşice Öldürdü

İstanbul Emniyet Müdürlüğü’nün 9 ay boyunca yürüttüğü operasyonda okul çevrelerini mesken tutan suçlular yakalandı. Polis ekipleri, başta uyuşturucu satıcıları olmak üzere yaklaşık 4 bin kişiyi okul çevrelerinde yakaladı.

İstanbul’da “Torbacıların” Adresi Okullar: Yaklaşık 4 Bin Aranan Şahıs Okul Çevresinde Yakalandı

İngiltere’de iki gencin, yakın zamanda cinsel fotoğrafları yüzünden şantaj sebebiyle intihar etmesi sonrasında özellikle Nijerya merkezli bir çetenin varlığı ortaya çıktı. Çete üyeleri, internette sahte profillerle kandırdıkları kişilerin çıplak fotoğraflarını alıyor ve sonrasında şantaj yapmaya başlıyor. Çetenin, internet üzerinden cinsel içerikli şantajın nasıl yapılacağına dair rehber sattığı da belirtiliyor.

Dolandırıcılar Yeni Yöntemi İnternette Sattıyor: Cinsel Fotoğraflarla Şantaj Nasıl Yapılır?

Doğan Kitap’tan yapılan açıklamada, Prof. Dr. Özlem Kumrular’ın hayatını kaybettiği duyuruldu. Kumrular, geçtiğimiz yıl İsviçre’nin Zürih kentinde geçirdiği trafik kazası sonrasında yoğun bakımda tedavide görüyordu.

İsviçre’de Trafik Kazası Geçirmişti: Tarihçi Özlem Kumrular Hayatını Kaybetti

Popüler İçerikler

Selçuk’ta Başlayan Yangın Kuşadası’na Ulaştı, Büyümeye Devam Ediyor
Gazeteci İsmail Küçükkaya’nın Annesi Denizde Kalp Krizi Geçirerek Hayatını Kaybetti
Mehmet Şimşek, Türkiye'nin 'Gri Listeden' Çıkarıldığını Duyurdu: "Başardık"