29 Mart Cuma Akşamı Kaçırdığın Haberler

Dün akşam gözden kaçırdığınız ya da tüm detayları ile yeniden okuyup 'ne olmuştu ya?' diyeceğiniz haberleri sizler için derledik.

İşte 29 Mart Cuma akşamının gözden kaçırılmaması gereken ve mutlaka okumanız gereken içerikleri...

Ünlü YouTube yıldızı YourFellowArab'ın, Haiti'de çeteler tarafından kaçıldığı iddia edildi.

Büyük İddia! Ünlü YouTuber, Çeteler Tarafından Kaçırıldı: 600 Bin Dolar Fidye İstediler

Türkiye, 31 Mart'ta yerel seçimler için sandık başına gitmeye hazırlanıyor. Seçimlere hazırlık sürecinin yavaş yavaş sonuna gelindiği bu dönemde bazı yanıltıcı paylaşımlar da yapılabiliyor. Yanıltıcı paylaşımlara son olarak ünlü oyuncu Engin Altan Düzyatan da konu oldu.

Engin Altan Düzyatan Kendisi Adına Yapılan Seçim Paylaşımını Yalanladı

LEGO Group, çocukların özgüvenlerini şekillendiren toplumsal alışkanlıkları incelemek üzere bir araştırma gerçekleştirdi. Türkiye dahil toplam 36 ülkede, 61 binden fazla ebeveynle yapılan araştırmada çarpıcı sonuçlar ortaya kondu. Özellikle anne babaların kullandıkları kelimelerin kız çocuklarının özgüvenini nasıl etkilediği gerçeği yüzümüze bir tokat gibi çarptı.

Kullandığımız Kelimelerin Kız Çocuklarını Nasıl Etkilediği Gerçeği Yüzünüze Tokat Gibi Çarpacak

Pandemi sürecinde, online toplantılar herkes için kaçınılmaz bir durum haline geldi. Bu durum, birçok kişi ve kuruluşun iletişim kurma şeklini değiştirdi ve yeni bir normal haline geldi. Bu toplantılarda olmadık kazalar da yaşandı.

Kuaförde Katıldığı Online Toplantıda Kamera Açması İstenince Saçındaki Folyolarla Duruma Ayak Uyduran Kadın

Harvard Üniversitesi, 2014 yılında Ruhun Kaderi adlı bir kitabın 'insan derisiyle' kaplandığını tespit etmişti. Aradan geçen 10 yılın ardından Harvard Üniversitesi, insan derisiyle kaplanmış bu kitapla ilgili alınan kararı açıkladı.

İnsan Derisiyle Kaplanmıştı: Harvard Üniversitesi Tartışmalı Kitaba İlişkin Kararı Açıkladı

Bu pazar günü yapılacak seçim için geri sayım başladı. SONAR Araştırma, İstanbul için hazırladıkları son anketin sonuçlarını açıkladı.

SONAR Araştırma Beklenen Son İstanbul Anketini Açıkladı: Dikkat Çeken Fark!

Yükseköğretim Kurulu (YÖK), yurt dışında okumak isteyen öğrenciler için dikkat çeken yeni bir düzenlemeye gitti.

Neler Oluyor? YÖK'ten Denklik İçin Yeni Düzenleme: YKS'ye Girme Şartı Aranmayacak

Kendi yazıp yönettiği Richard oyununun temsilinde sanatseverlerle buluşan Okan Bayülgen'in sığınmacılar hakkında yaptığı açıklamalar sosyal medyada tartışma yarattı.

Okan Bayülgen'den Sığınmacı Açıklaması: "Aynı Kaderi Paylaşıyoruz"

Fenerbahçe Kulübü Yüksek Divan Kurulu üyeleri 2 Nisan tarihinde düzenlenecek Olağanüstü Genel Kurul öncesi bir araya geldi. Fenerbahçe Kulübü Başkanı Ali Koç gündeme ilişkin dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

2 Nisan'a Dikkat! Ali Koç Taraftarına Seslendi: "Seyahat Organizasyonu Yapmayın"

Geçtiğimiz saatlerde Tamer Karadağlı, Antalya Devlet Opera ve Balesi ile Antalya Devlet Tiyatrosu’nun ortaklaşa kullandığı Haşim İşcan Kültür Merkezi’ndeki bakımsızlıktan şikayet ederek ‘Belediye bunu görmüyor mu?” diye paylaşımda bulunmuştu. Antalya Büyükşehir Belediyesi Muhittin Böcek'ten Karadağlı'ya cevap geldi.

Utanç Kaynağı Dediği Bina Bakanlığa Ait Çıkmıştı: Muhittin Böcek'ten Tamer Karadağlı'ya Yanıt Geldi!

Romantik bir ruha sahip olmak insanı olağanüstü eylemlere itebiliyor. Romantizm sayesinde, insanın içindeki tutkulu ruh ortaya çıkıyor ve bu ruh insana kendisini aşmayı ve sınırlarını zorlamayı öğretiyor. Romantizm ve yaratıcılık birleşin harika olaylar yaşanabiliyor.

Bir Asker Elindeki Tüm İmkanları Kullanıp Sevgilisine Muazzam Bir Doğum Günü Kutlaması Hazırladı

Bir televizyon kanalına katılan CHP'nin Ümraniye Belediye Başkan adayı Aykut Erdoğdu, seçim vaatlerini tek tek açıkladı.

CHP'nin Ümraniye Adayı Aykut Erdoğdu'dan Festival Açıklaması: 'İslam’dan Çocukların Soğumasını İstemiyorum'

Günümüzde kameralar artık günlük hayatımızın bir parçası haline geldi. Fakat bundan sadece 10-20 yıl önce fotoğraf makineleri ve kameralar her birimiz için büyüleyici ürünlerdi. Teknolojinin hızla ilerlemesiyle hayatımıza hızlı bir şekilde entegre olabilen bu ürünler günümüzde basit hale gelse de eski günlerde çekilmiş görüntüler her birimize hala sadece izlerken bile iyi hissettirebiliyor.

Zaman Makinesi Gibi: Satın Aldığı Kasetten 90-2000'lerde Marmara Üniversitesi'nde Çekilmiş Görüntüler Çıktı

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, emeklilere müjdeli haber verdi. Bakan Uraloğlu, "Emeklilerimizin ekonomik, konforlu ve rahat şekilde seyahatlerini sağlamak üzere trenlerimizde yüzde 10 indirim uygulamasını başlatıyoruz" dedi.

Bakan Açıkladı: Emekliye Trende Yüzde 10 İndirim Bu Gece Başlıyor

Popüler İçerikler

Apartmanın Bodrumunda Cinsel İlişkiye Girerken Yakalanan Çift, Ev Sahibini Dövdü!
Karısının Başka Biriyle İlişkiye Girdiğini İzleyen Adamdan Şaşırtan İtiraflar!
Kobani Davası'nda Kararlar Açıklanıyor: Selahattin Demirtaş'a 42 Yıl Hapis Cezası Verildi