28 Temmuz Yay Burcu Günlük Burç Yorumu

Kendiniz olun, hayatınızı kontrol edin ve istediğinizi elde edin! Peki, 28 Temmuz Pazar gününde yay ve yükselen yay burcunu neler bekliyor? Günlük burç yorumlarına göre günün nasıl geçecek? Sizin için yay ve yükselen yay burçlarının bugünkü aşk, para, sağlık ve kariyer fırsatlarını yorumladık: Bakalım günlük burç yorumlarına göre 28 Temmuz Pazar günün nasıl geçecek?  

İşte, yay ve yükselen yay burcuna ait günlük burç yorumları...

Sevgili Yay ve Yükselen Yay Burçları

Sevgili Yay, bugün kişisel hedeflerin ve hayatına odaklanacaksın. Sadece kendinle ilgilendiğin bir güne başlıyorsun. Zira bugün başkasının düşünceleri, arzuları ya da istekleri ile ilgilenemeyecek kadar meşgul olacaksın. Tam da bu noktada ailen dışındaki her şeye dur diyeceksin. Özellikle de iş hayatı ve zorluklara göz yumacak, kendine zaman ayıracaksın. 

Tam da bu noktada Satürn'den güç alacaksın. Sevgi bağlarının güçlenmesini ve aile ilişkilerinin kuvvetlenmesini sağlayan astrolojik etkiyle Pazar gününe sevdiklerinele başlayacak ve bitireceksin. En çok da çocukların veya kardeşlerine zaman ayırmalısın. Onlarla geçen zaman sana iyi gelecektir. 

Gelelim, iş hayatına! Sen bıraktım dediğin anda kafanı karıştıracak gelişmeler yaşanacak. Mesela işten ayrılma kararı aldığında terfi ettirilecek, sektör değiştirmek istediğinde ani bir teklif karşına çıkacak ya da benzer bir gelişme ile karar aşaman zora düşecek. Kısacası bu dönemde kararlı olmalı ve kalbinin de sesini dinleyerek senin için en doğru olanı bulmalısın. Yarın görüşmek üzere, sevgiyle kal...

Popüler İçerikler

Gazeteci Timur Soykan Narin Cinayetiyle İlgili Düğüme Dönen Konuları Çarpıcı Bir Şekilde Analiz Etti
JASAT Tutanağı Ortaya Çıktı: Narin'in Cesedini Gizli Tutmak İçin 6 Farklı Yöntem Kullanmışlar!
Eski Milli Sporcu Emre Başkan'ı Makas Atarken Öldüren Sürücü Serbest Kaldı