28 Temmuz'a Damgasını Vuran Magazin Olaylarını Anlatıyoruz!

'Son dakika magazin haberleri neler? Bugün yine magazin dünyasında hangi ünlü isimler çok konuşuldu?' gibi sorularınıza cevap olacak haberlerin hepsi için sizi içeriğe doğru alabiliriz...👇

1. Safiye Soyman'ın 24 yıldır MS (Multipl Skleroz) hastalığıyla savaşan oğlu Harun'un hayatını kaybettiğini öğrenmiştik. Soyman'ın acı haberle yıkıldığı anlarda Dünya Güzellerim programında beraber yer aldığı Banu Alkan'ın art arta kendini paylaşmasına tepki yağdı.

Banu Alkan'ın Safiye Soyman'ın Evlat Acısı Yaşadığı Anlarda Kendini Paylaşmaya Doyamaması Tepki Çekti!

2. Tüm dünyayı keşfetmeye karar almışçasına gezen Hakan Sabancı ve Hande Erçel çifti bu sefer de Mikanos'a çıkarma yaptı. Hande'nin çılgınlar gibi dans edişini kameraya alan Hakan Sabancı'nın bu halleri elbette gözlerden kaçmadı!

Gezmelere Doyamayan Hande Erçel ve Hakan Sabancı Yunanistan Tatilinde de Yakalandı!

3. tv100 Magazin Hattı'ndan Doğukan Rişvan'ın özel haberine göre; oyuncu Mert Ramazan Demir, Yalı Çapkını partneri Afra Saraçoğlu'yla ayrılığını ilk kez doğruladı.

Modu Her An Değişen Mert Ramazan Demir, Olaylı Aşkı Afra Saraçoğlu'yla Ayrılığını İlk Kez Doğruladı!

4. Safiye Soyman yıllardır MS hastalığıyla mücadele eden evladı Harun Akaröz'ün vefatıyla sarsıldı. Oğlunun kaybından sonra Burdur’a gelen Soyman gözyaşları içinde görüntülendi. Acılı anneden gelen "Allah kimseye evlat acısı göstermesin... O melek oldu" sözleri yürekleri dağladı.

"O Melek Oldu": Oğlu Harun'u Kaybettikten Sonra İlk Kez Görüntülenen Safiye Soyman Gözyaşlarına Boğuldu!

5. Yakın arkadaşı Safiye Soyman'ın oğlu Harun'u kaybetmesinden sonra kendisini paylaşmalara doyamayan Banu Alkan aldığı tepkilerin ardından başsağlığı diledi!

Tepki Çekmişti: Banu Alkan Eleştirilerin Ardından Evlat Acısı Yaşayan Safiye Soyman'a Başsağlığı Diledi!

6. Safiye Soyman'n yıllardır MS hastalığıyla mücadelen eden oğlu Harun Akaröz, geçtiğimiz saatlerde hayatını kaybetti. Evladının vefatıyla sarsılan Safiye Soyman, cenazede gözyaşlarına boğulurken hayat arkadaşı Faik Öztürk Safiye'sinin anneliğini anlattı.

Yürek Parçaladı: Faik Öztürk, Oğlunu Son Yolculuğuna Uğurlayan Safiye Soyman'ın Anneliğini Anlattı

7. Youtube videolarıyla tanıdığımız internet ünlüsü Berkcan Güven, eski sevgilisiyle bir ayrıl bir barış birlikteliğiyle gündeme geliyordu. Fakat ikilinin yollarını bu sefer kesin bir şekilde ayırmış olacak ki Berkcan Güven ve yeni sevgilisi Hailey Eylül Sani birlikte görüntülendi.

Bu Gözler Bunu da Gördü: Berkcan Güven ve Influencer Sevgilisi Hailey Eylül Sani İlk Kez Birlikte Görüntülendi

8. Geçtiğimiz gün konserinde hayranı sahneye atlamak isteyince korumasıyla çarpışan Hadise'nin verdiği tepki "abartı" bulunmuştu. Açıklama yapmak için Kıbrıs konserini bekleyen Hadise, kendisiyle alay edenlere sert çıkıştı.

Konserinde Verdiği Tepkiyle "Bir de Bayıl İstersen" Dedirten Hadise Kendisiyle Alay Edenlere Fena Çıkıştı!

9. Yeşilçam'ın oldukça kıymetli jönlerinden Ediz Hun ile ilgili sosyal medyada çıkan rahatsızlık haberi sevenlerini epey üzmüştü. Bu konuya yönelik açıklama ise bizzat Ediz Hun'dan geldi.

Sevenlerini Korkutmuştu: Değerli Oyuncumuz Ediz Hun'dan Hakkında Çıkan Kanser İddialarına Yanıt Geldi

10. Yer aldığı projelerdeki başarılarıyla adından sıkça bahsettiren güzel oyuncu Nilperi Şahinkaya, uzun süredir Emre Yusufi ile aşk yaşıyor. Şahinkaya, ''Ufukta evlilik var mı?'' sorularına verdiği yanıtla oldukça şaşırttı.

Kararsızlığın bu Kadarı: Ünlü Oyuncu Nilperi Şahinkaya Evlilik Sorusuna Verdiği Yanıtla Kafaları Karıştırdı

11. Aslı Enver, doğum yaptığından ve 6. ayında yüzünü hepimize gösterdiğinden beri dünyalar güzeli kızı Elay gündemden hiç düşmüyor biliyorsunuz! Bugüne dek her pozuyla kalp çalan Elay'ın hepsi birbirinden cici kombinlerini sizin için derledik. Buyurun, hep beraber bir daha eriyelim sonra da favoriye karar verelim! 🧿

Anasına Bak Kızını Al: Aslı Enver'in Dünya Güzeli Kızı Elay'a Seçtiği Cicili Bicili Kombinlere Düşüyoruz!

12. Hande Soral'ı yakalayan muhabirler, Bensu Soral ile ilgili bir soru sordu. Hande Soral, kardeşiyle ilgili gelen soruya ne diyeceğini bilemedi.

Kız Kardeşi Bensu Soral'ın Ne Zaman Hamile Kalacağı Sorulan Hande Soral Neye Uğradığını Şaşırdı

13. Banu Alkan, önce evladını kaybeden arkadaşı Safiye Soyman'a başsağlığı dilemeyip kendini paylaşmaya devam ettiği için tepki çekmiş, ardından nihayet bir başsağlığı mesajı yayınlamıştı. Alkan'dan "keşke orada dursaydın" dedirten bir "başsağlığı" mesajı daha geldi. Dünya Güzellerim'den kalma bir pozu şarkılar eşliğinde paylaşan Alkan'ın gönderisine Kylie Jenner ve JLo'yu etiketlemesi oldukça saygısız bulundu.

Etkileşim Merakı Bıktırdı: Banu Alkan, Safiye Soyman'a Başsağlığı Dilerken Kylie Jenner ve JLo'yu Etiketledi

14. Dönem dönem değiştirdiği imajıyla gündeme gelen karizmatik oyuncu Çağtay Ulusoy, yakın arkadaşının kızıyla verdiği pozla kendine yeniden hayran bıraktı.

Biz Bu Karizmayı Bir Yerden Tanıyoruz: Çağtay Ulusoy'un Yeni Görüntüsü Emir Sarrafoğlu Geri Dönmüş Dedirtti!

15. İmla ve yazım hatalarının kraliçesi Demet Akalın, Khloe Kardashian'ın vefa dolu gönderisini pas geçemedi. Türkçe'yi söken Demo, bu sefer de İngilizce'ye sardı!

İngilizcene Kurban: Türkçe'yi Söken Demet Akalın, Khloe Kardashian'a Özlü Söz Bırakmayı İhmal Etmedi!

Popüler İçerikler

Miss Turkey 2024'te İlk 20'ye Giremeyen İpek Kuşçu'nun "Ben Hep Güzeldim" Açıklaması Tartışma Yarattı!
Miss Turkey 2024 Güzeli İdil Bilgen'in Birinciliğini Öğrenen Bülent Ersoy'un Benzetmeleri Fena Topa Tutuldu
Mehmet Ali Erbil'in Miss Turkey 2024 Birincisi İdil Bilgen Hakkındaki Yorumları Fena Ayıplandı!