28 Şubat'ta İstanbul'da Yağmur ve Kar Bekleniyor mu? Hava Durumu Nasıl Olacak? 5 Günlük Hava Durumu Tahmini...

İstanbul için şubat ayı başında sağanak yağmur ve fırtına uyarısı yapılmıştı. Bir hafta kadar süren bu hava şartlarının ardından, İstanbul halkı kısa bir süre güneşli havalarla buluşup ısınmıştı. Geçtiğimiz hafta yeniden dönen yağmur yağışlarının şiddetini azaltmadan devam etmesiyle birlikte İstanbul halkı bu yağışların ne kadar süre daha devam edeceğini ve yağmur yağışlarının kar yağışına dönüp dönmeyeceğini araştırmaya başladı. Peki, 28 Şubat Pazartesi günü İstanbul'da hava durumu nasıl olacak? Yağmur yağışları bu hafta da etkisini sürdürecek mi? Yağmur yağışının kar yağışına dönüşmesi söz konusu mu? İstanbul'da havalar ısınacak mı? İşte detaylar...

İstanbul'da yağmur yağışları etkisini yitirmeden, şiddetini arttırarak devam ediyor. İstanbul'u etkisi altına alan yağışlara ek olarak hava sıcaklığı da düşüşe geçti. İstanbul halkı hava sıcaklıklarının ne kadar daha bu şekilde seyredeceğini, yağmur yağışlarının ne zamana kadar devam edeceğini ve kar yağışının söz konusu olup olmadığını öğrenmek istiyor. Peki İstanbul'da önümüzdeki beş gün hava durumu nasıl olacak? İşte Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün verileriyle önümüzdeki beş günün öngörülen hava durumu...

İstanbul Beş Günlük Hava Durumu Tahmini;

  • 28 Şubat Pazartesi: Yağmur yağışlarının haftanın ilk gününde de etkili olacağı öngörülüyor. En düşük sıcaklığın 5, en yüksek sıcaklığın ise 9 derece olacağı tahmin ediliyor.  

  • 1 Mart Salı:  Yağmur yağışının bu gün de devam edeceği öngörülüyor ve sıcaklıklar düşüşe geçiyor. En düşük sıcaklığın 2, en yüksek sıcaklığın ise 6 derece olacağı tahmin ediliyor.   

  • 2 Mart Çarşamba: Yağmur yağışlarının hafta ortasında etkisini devam ettireceği öngörülüyor. Haftanın en düşük sıcaklıklarına ulaşılacak. En düşük sıcaklığın 1, en yüksek sıcaklığın ise 6 derece olacağı tahmin ediliyor.  

  • 3 Mart Perşembe : Haftanın sonuna yaklaşırken, yağmur yağışların etkisini kesmeden devam edeceği ve sıcaklıkların düşüşünün süreceği öngörülüyor. En düşük sıcaklığın 2, en yüksek sıcaklığın ise 7 derece olacağı tahmin ediliyor. 

  • 4 Mart Cuma: Hafta içinin son gününde de yağmur yağışlarının devam edeceği ve İstanbul'un hafta sonuna yağmur yağışlarıyla gireceği öngörülüyor. En düşük sıcaklığın 3, en yüksek sıcaklığın ise 9 derece olacağı tahmin ediliyor. 

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün İstanbul için yaptığı beş günlük hava durumu tahminine buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz.

Popüler İçerikler

Kızılcık Şerbeti'nde Şok Kamera Arkası: Kıvılcım, Alev Bebek için Apo'yla Evlenecek!
Gürgen Öz, Miss Turkey 2024 Birincisi İdil Bilgen'e Gelen Eleştirileri Dilan Polat Üzerinden Değerlendirdi!
Çekirdek Sabancılar Nazlı, Hacı ve Arzu Alara'dan Klasikleşen Aile Pozuna Güncelleme Geldi!