28 Ocak Survivor'da Ödül Oyununu Kim Kazandı?

Survivor 28 Ocak Perşembe akşamı 15. bölümüyle ekranlara geldi. Dün akşamki bölümde takım kaptanları yapılan oylama ile Reşat ve Barış oldu. Ödül oyunu için kıyasıya mücadele veren Ünlüler ve Gönüllüler köfte, ekmek ve kola için yarıştılar. Peki 28 Ocak Survivor'ın ödül oyununu kazanan takım kim oldu? Detayları haberimizde sizler için derledik...

Avantaj Oyununu Kazanan Gönüllüler Oldu!

Survivor'da ödül oyunları öncesi yarışmacılar takım kaptanlarını seçti. Yapılan oylama ile bu hafta da ünlüler takımının kaptanı Barış, gönüllüler takımının kaptanı ise Reşat oldu.

Ödül oyunu öncesinde takımlara avantaj sağlayan oyunda ünlüler ve gönüllüler parkurdaki yerlerini aldı. Ödül oyununda seçimi yapacak takımı belirlemek için yapılan avantaj oyununda üçer erkek ve üçer kadın yarışmacı karşı karşıya geldi. Sıkı mücadele sonunda erkeklerde ve kadınlarda avantajı kazanan gönüllüler oldu. Böylece gönüllüler ödül oyunu öncesi fark yarattı.

Survivor Ödül Oyununu Kim Kazandı?

Zorlu parkurda yemek ödülü için ünlüler ve gönüllüler karşı karşıya geldi. Bu oyunun ödülü köfte ekmek ve kola oldu. Güç ve dengenin gerektiği parkurda skor 8-8 olunca iki takımın en iyi kadın ve erkek yarışmacıları yarışa dahil oldu. Ünlülerde Sergen - Melis, Gönüllülerde Ayşe - Poyraz ikilisinin mücadelesi nefesleri kesti. Son oyunda ise Poyraz ile Sergen karşılaşması ödül oyununun kaderini belirledi. Performansı ile geceye damga vuran Poyraz, gönüllüler takımına ödülü getirdi. 10-8 skorla gecenin ödülünü gönüllüler kazandı.

Ardından Survivor'da soru ve yanıt vermeye dayalı eğlenceli oyunlardan olan Anlat Bakalım için takımlar yeniden karşılaştı. Keyifli anların yaşandığı oyunda renkli görüntüler ortaya çıktı. Bu oyunun da kazananı 5-4 skorla gönüllüler takımı oldu. Gönüllüler iki ödül oyununu da kazanmış oldu.

Popüler İçerikler

Kızılcık Şerbeti'nde Şok Kamera Arkası: Kıvılcım, Alev Bebek için Apo'yla Evlenecek!
Zengin ve Fakir Erkek Karşılaştırması Yapan Yeliz Yeşilmen'in Bakış Açısı Kullanıcılar Tarafından Desteklendi!
Galada Sarılarak Poz Verdiler: Arda Güler ve Sevgilisi Duru Nayman İlk Kez Birlikte Görüntülendi