28 Aralık'ta Yaşanan Son Dakika Magazin Haberlerini ve Güncel Magazin Olaylarını Anlatıyoruz!

'Güncel magazin haberleri neler? Bugün yine magazin dünyasında hangi ünlü isimler çok konuşuldu?' gibi sorularınıza cevap olacak haberlerin hepsi için sizi içeriğe doğru alabiliriz...👇

1. Kıvanç Tatlıtuğ'un bir markanın fotoğraf çekiminde verdiği pozlar çokça beğeni ve yorum aldı. O yorumları sizin için derledik.

👇

Yakışıklı Oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ Bir Marka İçin Kamera Karşısına Geçti: Karizmasıyla Ortalık Alev Aldı

2. Türkiye'nin sevilen komedyenlerinden biri olan Ata Demirer, çektiği filmlerle ve sempatik tavırlarıyla milyonların kalbini fethetmiş bir oyuncu. Sosyal medyayı sık kullanan Ata Demirer, yeni yıl yaklaşırken bir not paylaştı.

👇

Ata Demirer Yeni Yıl Mesajıyla Güldürürken Sevenlerine 'Hayat Sana Güzel" Dedirtti!

3. Eski MasterChef yarışmacısı Mehmet Sur, THY uçağında göğsünden çıkardığı şırdanı yiyerek sosyal medyada infial artmıştı. İşin boyutunu biraz daha artıran Mehmet Sur şimdi de denizde suyun altında şırdan yiyerek herkese "yok artık!" dedirtti.

👇

Dur Durak Bilmeyen Şırdancı Mehmet Bu Sefer de Suyun Altında Şırdan Yiyince "Bu Kadarına Pes" Dedirtti

4. Bir yılbaşı klasiği haline gelen İbo Show bu sene yine Star TV ekranlarında yayınlanacak. Konukları geçtiğimiz günlerde açıklanan İbo Show Yılbaşı Özel'e son dakika sevilen bir şarkıcı dahil oldu.

👇

Büyük Sürpriz! İbo Show'un Yılbaşı Programına Son Dakika Hangi Şarkıcı Dahil Oldu?

5. Sahaya çıktığı anda gülen yüzündeki pırıltıların hırsa dönüştüğüne şahit olduğumuz milli voleybolcumuz Zehra Güneşi sosyal medyanın da sevilen isimlerden biri bildiğiniz gibi. Her paylaşımı ayrı olay olan Güneş, son olarak annesiyle birlikte çıktığı yurt dışı tatilinden pozlarını paylaştı. İkilinin güzelliğine methiyeler dizildi.

👇

Zehra Güneş'in Annesiyle Tatil Pozları Güzelliğinin Genetik Olduğunu Bir Kez Daha Gösterdi!

6. Kısmetse Olur Aşkın Gücü programının popüler damat adayı Murat Kurubacak, sempatik tavırlarıyla son zamanlarda izleyicilerin beğenisini kazanmaya başladı. Programda çıkan kavgalara burnu estetik olduğu için korkup yaklaşmayan Murat'ın estetiksiz eski hali ortaya çıktı.

👇

Kısmetse Olur'un Muzip Damat Adayı Murat Kurubacak'ın Estetiksiz Hali Ortaya Çıktı!

7. Çağla Şıkel'in geçtiğimiz günlerde girdiği 4 günlük karanlık inzivası büyük ilgi toplamıştı hatırlarsanız. Sevda Türküsev'den inzivaya çekilen modele yorum ve tavsiyeler gecikmedi.

👇

Sevda Türküsev Karanlık İnzivaya Çekilen Çağla Şikel’e “Namaza Yönelsin” Tavsiyesinde Bulundu

8. Dilan ve Engin Polat'ın 'kara para aklama' ve 'vergi kaçırma' suçlamalarıyla tutuklanmaları sonrası gözlerin çevrildiği sosyal medya fenomenlerinde hareketli zamanlar yaşanıyor. Geçtiğimiz haftalarda gözaltına alınan ve kısa bir süre sonra serbest bırakılan sosyal medya fenomeni ve güzellik merkezleri olan Ece Ronay'ın ifadesi ortaya çıktı.

👇

Gözaltına Alınmıştı! Ece Ronay'ın İfadesi Ortaya Çıktı: 'Kurtköy Şuben Mailorder Yapıyor'

9. Her geçen gün neye şaşıracağımızı artık karıştırdık. Armağan Çağlayan'ın programına katılan Esra Ezmeci, bir kadının kocasıyla ilgili sorduğu soruyu anlattı. Adamın cinsel organını büyütmek için uyguladığı çözüm ise Armağan Çağlayan'ın durum olmasına sebep oldu.

👇

Bir Kadının Kocasıyla İlgili Esra Ezmeci'ye Sorduğu Soru Armağan Çağlayan'ın Ağzını Açık Bıraktı

10. Mehmet Ali Erbil, Acun Ilıcalı hakkında yaptığı açıklamalar sonrasında gündeme gelmişti. Erbil, kendi servetiyle ile ilgili de açıklamada bulundu. Kumarla ilgili bir problemi olmadığını söyleyen Mehmet Ali Erbil, servetinin torunlarına bile yeteceğini de sözlerine ekledi.

👇

Mehmet Ali Erbil’in Serveti: “Torunlarıma Bile Yeter”

11. Hafta içi her gün TV8 ekranlarında seyircisi ile buluşan 2. Sayfa programını mutlaka biliyorsunuzdur. Güncel magazin olaylarının konuşulduğu ve büyük tartışmaların yaşandığı programın sunucuları Müge ve Gülşen'e dair geçtiğimiz günlerde enteresan iddialar duymuştuk. Her ne kadar bunu yalanlasalar da, Medya Radar'da yer alan habere göre programda büyük bir değişikliğe gidildiği öğrenildi...

👇

Dolandırıcılık İddialarıyla Gündemi Sarsan 2. Sayfa Sunucuları Müge ve Gülşen Ayrılıyor: Yeni Sunucu Kim?

12. Her yılbaşı olduğu gibi 2024'e girerken de milyonlarca insan televizyonları başından O Ses Türkiye'nin yılbaşı özel programını izleyecek. Acun Ilıcalı'nın milyonlarca insanı ekrana kilitlediği programı O Ses Türkiye'nin yılbaşı özel programının çekimleri yapıldı. Görüntü almanın yasak olduğu özel programda her yıl çeşitli şekillerde kaydedilen görüntüler sosyal medyaya sızdırılıyor. Bu yıl da birçok görüntü sosyal medyaya sızdırıldı.

👇

O Ses Türkiye Yılbaşı Programında Murat Boz ve Meryem Uzerli'nin 'Şıkıdım' Düeti Yaptıkları Anlar Sızdırıldı

13. Son dönemin en gözde şarkıcılarından biri olan Simge bu sıralar magazin dünyasının da önde gelenlerinden. Tüm Türkiye’ye "Aşkın Olayım" dedirten ünlü şarkıcının sosyal medya paylaşımları da epey ilgi görüyor. Simge’nin Hande Erçel’in kızıl saçlı haline ince bir gönderme gibi yaptığı paylaşım dikkatlerden kaçmadı.

👇

Simge Keşfetimizi Ele Geçiren Hande Erçel’in Kızıl Saçlı Haline İnce Bir Gönderme Yaptı

14. İlişki haberiyle magazinde büyük bir bomba etkisi yaratan Alina Boz ve Umut Evirgen çifti, bu ayın başında evlenmişti bildiğiniz gibi. Balayına gitmemeleri ile dikkat çeken ikili, geçtiğimiz gün Nişantaşı'nda objektiflere yansıdı. Umut Evirgen, eşi Alina Boz'a enteresan bir sürpriz yaptığını anlattı...

👇

Umut Evirgen'den Eşi Alina Boz'a Evliliklerinin İlk Ayında Akıl Sır Erdirilemeyecek Sürpriz

15. Shakira, hafızalara kazınan şarkıları ve oryantal danslarıyla tüm dünyayı kendine hayran bırakmaya devam ediyor. Latin müziğinin kıymetli isimleri arasında yer alan dünyaca ünlü şarkıcı memleketi Kolombiya'da dikilen kocaman bir heykel ile onurlandırıldı. 20 metreyi aşan heykel sosyal medya kullanıcılarının da diline düştü tabii.

👇

"Kalçasına Metal Yetmez": Shakira'nın Memleketine Dikilen Dev Heykeline Gelen Yorumlar Ortalığı Karıştırdı

Popüler İçerikler

Hepimiz Merak Ediyorduk: Ortalığı Kasıp Kavuran Mert Demir Stilinde Kimin İmzası Olduğunu Açıkladı!
Arka Sokaklar'a Dönen Şevket Çoruh'tan Kahkaha Attıran Serenay Sarıkaya Göndermesi!
Şeriat Karşıtı Paylaşımı Nedeniyle Hakkında Dava Açılan Feyza Altun'un Cezası Belli Oldu!
YORUMLAR
30.12.2023

lan yönetici sosyal deney falan mı yapıyorsunuz olum??

Pasif Kullanıcı
30.12.2023

Merak ettiğim şey. Kaç paraya fikirlerinizi sattınız. İstediğin kadar sil sorun değil. Siz alışana kadar 🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ