28 Ağustos'ta Yaşanan Son Dakika Magazin Haberlerini ve Güncel Magazin Olaylarını Anlatıyoruz!

'Güncel magazin haberleri neler? Bugün yine magazin dünyasında hangi ünlü isimler çok konuşuldu?' gibi sorularınıza cevap olacak haberlerin hepsi için sizi içeriğe doğru alabiliriz...👇

1. Dünyaca ünlü Model Kendall Jenner, şu sıralar Rapçi Bad Bunny ile birlikte. Geçtiğimiz günlerde sevgilisi Kendall'la konserde aşka gelen Bunny, Instagram hesabından anadan üryan bir fotoğrafını paylaştı.

👇

Kendall Jenner'ın Sevgilisi Bad Bunny'nin Anadan Üryan Pozu Ayarları Bozdu!

2. Hannah Montana dizisi ile yıldızı parlayan Mitchel Musso, sarhoş bir şekilde cips paketi çalma iddiası ile tutuklandı.

👇

"Hannah Montana" Yıldızının Son Hali Görenleri Hayrete Düşürdü: Cips Çaldığı İçin Tutuklandı...

3. Birlikteliklerini duyurdukları andan itibaren sosyal medyanın gündeminden düşmeyen Umut Evirgen ve Alina Boz çiftinden yeni kareler geldi.

👇

Son Zamanların En Konuşulan İsimlerinden Umut Evirgen'in Alina Boz'la Olan Aşk Pozlarına Yorumlar Gecikmedi

4. Geçtiğimiz günlerde kameralara yansıyan spor şık kombinin fiyatı dudak uçuklatacak cinsten...

👇

Demet Özdemir'in Alışverişten Konser Tarzına Kadar Fiyatı Görenlerin Ağzını Açık Bırakan Kombinleri

5. Lüks içindeki yaşantısıyla sık sık "görgüsüz" yorumlarının hedefi olan Dilan Polat, nasıl gündeme geleceğini çok iyi bilen isimlerden biri. Dilan Polat son olarak evine sipariş getiren kuryeye verdiği altınla dikkatleri üzerine çekti.

👇

Sipariş Getiren Kuryeye Altın Verdiği Anları Paylaşan Dilan Polat'ın Tavırlarına Tepki Yağdı!

6. Survivor yarışmasının unutulmaz isimlerinden Aleyna Kalaycıoğlu magazin gündemini meşgul eden isimlerden biri haline geldi. Karaköy'de görüntülenen Kalaycıoğlu Türkiye'den taşınacağına dair açıklamalarda bulundu.

👇

Survivor Yarışmasıyla Tanınan Aleyna Kalaycıoğlu Olası Depremlerden Dolayı Türkiye'yi Terk Ediyor!

7. Yunanistan'da tatil yapan Ali Sabancı ve eşi Vuslat Doğan Sabancı geçirdikleri deniz kazasında ağır yaralandı. Geçirdikleri ameliyatlar sonrası yoğun bakıma alınan ikilinin bot kazası haberi ise başta Yunanistan olmak üzere pek çok ülkenin basınına yansıdı. Sabancı çiftinin geçirdiği kaza hakkında ortaya atılan "GPS" iddiası yankı uyandırdı.

👇

Ali Sabancı ve Vuslat Sabancı'nın Deniz Kazasının Asıl Nedeni Ortaya Çıktı İddiası!

8. Henüz 19 yaşındayken Serdar Ortaç’la tanışıp evlenen ve 8 yıllık birlikteliklerinin ardından kendisinden boşanan Chloe Loughnan, geçtiğimiz günlerde katıldığı "Konuşa Konuşa" programında yaptığı açıklamalarla gündem oldu.

👇

Serdar Ortaç'ın Eski Eşi Chloe Loughnan 4 Yıl Süren Sessizliğini Bozarak Yaptığı Açıklamalarla Gündem Oldu!

9. Yeni sezon için gün sayan Müge Anlı'ya eşi Şinasi Yüzbaşıoğlu'ndan romantik pasta sürprizi geldi. Matematik ve aşkı birleştiren Yüzbaşıoğlu'nun bu sürprizini Müge Anlı sosyal medya hesabından paylaştı.

👇

Müge Anlı'ya Eşi Şinasi Yüzbaşıoğlu'ndan Matematik Denklemli Romantik Pasta Sürprizi

10. Çukur dizisiyle tanıdığımız oyuncu Meli Bendeli, trans kimliğini açıkladıktan sonra değişimini sosyal medya üzerinden paylaşmaya devam ediyor. Meli son olarak yatak odasından bu pozları paylaşmasıyla gündemde.

👇

Trans Oyuncu Meli Bendeli Yatak Odasından İç Çamaşırıyla Verdiği Pozlarla Yine Olay Yarattı

11. Kaya Çilingiroğlu ile yıllar önce yaşadığı yasak aşkla gündeme gelen Feraye Tanyolaç, uzun zamandır gözlerden uzak bir hayat yaşıyor. Instagram hesabından zaman zaman paylaşımlar yapan Feraye Tanyolaç'ın son hâli sosyal medyada gündem oldu.

👇

Kaya Çilingiroğlu'nun 'Ferrari' Gafıyla Hayatlarımıza Giren Feraye Tanyolaç'ın Son Hâli Gündem Oldu!

12. Şarkılarının yanı sıra hem oldukça iyi bir eş hem de sevgi dolu bir baba olarak kalbimizi çalan Can Bonomo cephesinden yine yüreğimizi ısıtacak, aşık olacağımız bir gelişme geldi. Can Bonomo oğlu Roman için yaptığı açıklamayla herkesi mest etti.

👇

Can Bonomo'nun Oğlu Roman için Yaptığı Açıklama Hepimizi Mest Etti!

13. Oğuzhan Uğur'un Mevzular Açık Mikrofon programına konuk olan robot Sophia gündemi altüst etti. Sosyal medyanın adeta çalkalandığı anlarda Nurgül Yeşilçay'ın paylaşımı öne çıktı. Ünlü oyununun robot Sophia taklidi kısa sürede viral oldu.

👇

Nurgül Yeşilçay ''Zavallısınız'' Çıkışıyla Gündem Olan Robot Sophia'yı Taklit Etti

14. Sahne performanslarıyla ve besteleriyle adından sıkça söz ettiren ünlü şarkıcı Kalben son verdiği konserde dansıyla "Kendinden geçti" dedirtti.

👇

Son Verdiği Konserde Sahne Dansıyla Dikkatleri Üzerine Toplayan Kalben Yorum Yağmuruna Tutuldu!

15. 2023 yılının başlarında dünyaevine giren Kanye West ve Bianca Censori, hem ilişkileriyle hem de ilginç tarzları ile gündemden düşmüyorlar. Günden güne garipleşen ve dillerimizden düşüremediğimiz çift son olarak ne çorap ne de ayakkabı giydi.

👇

Kanye West ve Eşi Bianca Censori Yine Sokaklarda Çıplak Ayak Görüntülendi!

16. Yağmur Atacan ile yıllardır süren mutlu bir evliliği olsa da sosyal medyadaki hadsiz yorumların sık sık hedefi oluyor Pınar Altuğ. Altuğ son olarak eşi Yağmur Atacan'la ilgili kendisine atılan mesaj karşısında isyan etti.

👇

Pınar Altuğ, Eşi Yağmur Atacan'la İlgili Kendisine Atılan Mesajı İfşa Etti!

Popüler İçerikler

Nükhet Duru'nun Kadınlara Yönelik "Tayt Bir Kıyafet Değildir" Çıkışı Ortalığı Fena Karıştırdı!
Arka Sokaklar'a Dönen Şevket Çoruh'tan Kahkaha Attıran Serenay Sarıkaya Göndermesi!
Sinan Ateş'in WhatsApp Mesajları Ortaya Çıktı: "Beni Öldürmeye Karar Vermiş Arkadaşlar Ömer Abi"