27 Kasım Şans Topu Sonuçları Açıklandı: 27 Kasım Şans Topu'nda Kazandıran Numaralar ve Tüm Detaylar

Şans oyunu severler için haftanın son çekilişleri bu akşam gerçekleşecek. 27 Kasım Pazar akşamı Şans Topu çekilişi, Milli Piyango yetkilileri ve noter huzurunda canlı yayında düzenlenecek. Milli Piyango oyunlarını sevenlerin sabırsızlıkla beklediği Şans Topu çekilişinde 5+1'i tutturabilen büyük ikramiyenin sahibi olacak. Peki 27 Kasım Şans Topu sonuçları açıklandı mı? 27 Kasım Şans Topu kazandıran numaralar ne oldu? İşte 27 Kasım Milli Piyango Şans Topu sonuçları...

27 Kasım Şans Topu Sonuçları Açıklandı mı?

Çarşamba ve Pazar akşamlarının vazgeçilmez oyunu Şans Topu, 27 Kasım Pazar günü de heyecana sebep oldu. 20:00'da canlı yayında gerçekleşen çekilişe Milli Piyango yetkilileri ve noter eşlik etti. Sonuçların açıklanmasının ardından detaylı bilgiler Milli Piyango resmi web sitesi üzerinden ilan edildi. 27 Kasım Şans Topu sonuç sorgulama ekranına haberimiz üzerinden erişim sağlayabilirsiniz.

27 Kasım Şans Topu Sonuçları Açıklandı!

27 Kasım Şans Topu'nda kazandıran numaralar; 7, 18, 22, 24, 26, 6 oldu. 5+1'i tutturabilen çıkmazken 672.859,84 TL büyük ikramiye bir sonraki çekilişe devretti. 

27 KASIM ŞANS TOPU SONUÇ SAYFASI

Popüler İçerikler

Kızıl Goncalar Naim'in Yıllar Öncesinin Efsane Dizisinde Oynadığı Ortaya Çıktı!
Göndermesiz Anket: En Komik Komedyeni Seçiyoruz!
Dünyanın En Güzel 100 Kadını Listesine Türkiye'den 3 Ünlü Oyuncu da Girdi!