26 Temmuz Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

Geçmişe dönüyoruz... Merkür, derinlerde kalan duygularınızı ortaya çıkaracak. Peki, 26 Temmuz Cuma gününde yengeç ve yükselen yengeç burcunu neler bekliyor? Günlük burç yorumlarına göre günün nasıl geçecek? Sizin için yengeç ve yükselen yengeç burçlarının bugünkü aşk, para, sağlık ve kariyer fırsatlarını yorumladık: Bakalım günlük burç yorumlarına göre 26 Temmuz Cuma günün nasıl geçecek?  

İşte, yengeç ve yükselen yengeç burcuna ait günlük burç yorumları...

Sevgili Yengeç ve Yükselen Yengeç Burçları

Sevgili Yengeç, bugün stres ve her zaman yönetimine odaklanmalısın. Hayatında meydana gelecek birtakım değişiklikler için hazırlıklı olmalısın. Geçmiş ile gelecek çizgisinin ortadan kaybolduğu anlarda kaygılanmak yerine, çözüme odaklanmalısın. Ayrıca, duygusal konularda daha dengeli ve kararlı olmalısın. 

Zira, Merkür'ün Başak burcundaki konumu, geçmiş aşkların yeniden gündeme gelmesine neden olabilir. Aşk hayatında çalkantılı bir dönem seni bekliyor. Belki de unutamadığın ex-aşkına dönmek üzeresin! Bunun için öncelikle kendini daha iyi ifade etmeye odaklanmasın. Ne istediğinden emin olmalı, bir anlık heyecan ya da tutkuyla hareket etmemelisin. Fakat verdiğin kararda eminsen, bugün geçmişe dönmenin hiçbir zararı olmadığını söylemeliyiz. 

Gelelim iş hayatına! Kaygılarının bir diğer sebebi ise kariyerin. Bir süredir içten içe fark ettiğin, ancak dile getirmekten kaçındığın maddi konular su yüzüne çıkmak üzere. Yaptığın için karşılığını yeterince aldığını düşünmüyorsan, gitmelisin. Kaygılarının seni ele geçirmesine izin vermemeli, kendini mutlu edecek kararı odaklanmasın. Yarın görüşmek üzere, sevgiyle kal...

Popüler İçerikler

Eşit Maaş Alan Çiftin Ev Geçindirme Hakkındaki Anlaşmazlığı Twitter'ı İkiye Böldü
İdam Cezası Artan Şiddet Olaylarına Neden Çözüm Değil?
İpler Yine Gerildi: Farah Zeynep Abdullah, Ödülünü Yılmaz Güney'e Adayan Nur Sürer'e Tepki Gösterdi