26 Nisan Cuma Akşamı Kaçırdığın Haberler

Dün akşam gözden kaçırdığınız ya da tüm detayları ile yeniden okuyup 'ne olmuştu ya?' diyeceğiniz haberleri sizler için derledik.

İşte 26 Nisan Cuma akşamının gözden kaçırılmaması gereken ve mutlaka okumanız gereken içerikleri...

Bursa'nın Gemlik ilçesinde yaşayanlar garip bir olayla karışılaştı. Bir yurttaş, eşinden boşandığı için cuma namazı çıkışı lokma döktürdü.

Bu da Oldu! Boşandığı İçin Lokma Döktürdü

ABD'de yeni bir George Floyd vakası daha meydana geldi. ABD'nin Ohio eyaletinde polisin gözaltına alırken şiddet uyguladığı 53 yaşındaki Frank Tyson'ın, elleri arkadan kelepçeliyken polisin boynuna bastırması nedeniyle nefessiz kalarak öldüğü ortaya çıktı.

Yeni Bir George Floyd Vakası: Son Sözleri ‘Nefes Alamıyorum'’ Oldu

"Adem ve Havva'nın çocukları nasıl evlendi?" sorusu yıllardır üzerine tartışılan bir konu. Bu konu, tarih boyunca birçok kişi ve kurum tarafından farklı açılardan incelenmiş, çeşitli teoriler ortaya atılmıştır.

İlahiyatçı Mehmet Okuyan "Hz. Adem'in Çocukları Nasıl Evlendi?" Sorusunu Yanıtladı

Daha önce pek çok kez, akan trafiğin ortasında namaz kılan insanların videolarına rastlamıştık.

Trafiği Tehlikeye Attı: Kayseri'de Bir Vatandaş Akan Trafiğin Ortasında Namaz Kıldı

İzmir'de bulunan Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'nde skandal bir olay yaşandı. Yoğun bakımda tedavi gören 63 yaşındaki kanser hastası N.C'ye cinsel saldırıda bulunan 30 yaşındaki hemşire Emre Kale'ye iyi hal indirimi verildi.

Mahkemeden Skandal Karar: Yoğun Bakımdaki Hastaya Cinsel Saldırıda Bulunan Hemşireye İyi Hal İndirimi

Çocukların gelişim süreçleri, belirli yaşlarda karşılaştıkları 'sendromlar' ile aileler için karmaşık bir labirent haline dönüşebilir. İki yaş sendromu, üç yaş sendromu gibi isimlerle anılan bu evreler, çocukların büyüme ve gelişme sürecinde önemli dönüm noktalarıdır. Bu dönemler, hem çocukların kişiliklerinin şekillendiği hem de ailelerin çocuklarına nasıl yaklaşmaları gerektiğini öğrendikleri kritik zamanlardır. Fakat bu süreçler bazen oldukça karmaşık bir hal alabiliyor.

Annesi 'Odanı Topla' Dediği İçin Eşyalarını Sırtına Atıp Hüngür Hüngür Ağlayarak Evi Terk Eden Minik

İspanya’nın Palma de Mallorca adasında bulunan Son Sant Joan havaalanında şoke eden bir olay yaşandı. Bir otomattan kahve alan kişi az kalsın canından oluyordu.

36 Saat Yoğun Bakımda Kaldı: Otomattan Aldığı Kahve Az Kalsın Öldürüyordu!

"Komünist Başkan" olarak tanınan Fatih Mehmet Maçoğlu, önce Ovacık'ta sonra Tunceli'de yönetim konusunda adından sıkça söz ettiren çalışmalar yaptı. Geçtiğimiz seçimde Kadıköy ilçesi için aday olan Fatih Mehmet Maçoğlu, seçimi kaybetti.

Türkiye'nin Tek Komünist Başkanıydı: Seçimi Kazanamayan Fatih Mehmet Maçoğlu Arıcılığa Başladı

Merkez Bankası'nın eski Başekonomisti olan Prof. Dr. Ali Hakan Kara, Bilkent Üniversitesi'nde merkez bankacılığı ve finansal piyasalar dersleri veriyor. Prof. Dr. Kara, Türkiye'nin risk primini düşürecek bir öneri sundu.

Prof. Dr. Ali Hakan Kara'dan Risk Primini Anında Düşürecek Öneri!

Türkiye'deki enflasyonla birlikte yükselen kiralara çözüm olması nedeniyle getirilen yüzde 25 oranındaki kira artış sınırlaması davaların da artmasına neden olmuştu. Bu artış, yargı sistemi üzerinde önemli bir baskı oluşturuyor. Kira davaları ne kadar sürüyor?

Kira Artışları Sonrası İstanbul Adliyelerinde Ev Sahibi Kiracı Davaları Ne Kadar Sürüyor?

Ünlü Tarihçi yazar Prof. Dr. İlber Ortaylı, Ayasofya Camii ile ilgili dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

İlber Ortaylı'dan Ayasofya Tepkisi: ''Allah Cezanı Versin Senin''

Tünel kazmak, yüzyıllardır kullanılan bir hapisten kaçma yöntemi. Bir kaşık ya da bir çivi gibi basit bir malzeme ile, zorlu ve meşakkatli bir süreç olan tünel kazma işlemi gerçekleştirilir. Bu, hapishane duvarlarını aşmanın en etkili yolu olarak görülür. Ancak, bu yöntem sadece fiziksel güç ve dayanıklılık gerektirmez, aynı zamanda sabır ve stratejik düşünce de gerektirir.

Venezuela'da Hapishaneden Kaçmaya Çalışan Mahkumları Kazdıkları Tünelin Sonunda Polisler Karşıladı

Beklenen gün sonunda geldi. Arda Güler, Real Madrid kariyerinde ilk kez bir lig maçına 11'de başlama heyecanı yaşayacak. Milli futbolcu, bu akşam Real Sociedad karşısında as kadroda sahada olacak.

Beklenen An Geldi: Arda Güler İlk 11'de

Aile büyükleri ile torunlar arasındaki kuşak farkı pek çok alanda iki grubun birbirini anlayamamasına sebep oluyor .Bu durum, çeşitli konularda iki tarafın birbirini tam anlamıyla kavrayamamasına, ihtiyaçlarını tam olarak anlayamamalarına yol açabiliyor.

Büyükannelerini Tatil İçin Çağırdıkları Evde Kadına Akılalmaz Bir Kaza Yaşatan Aile

Hatay'ın Defne ilçesinde, ölen sahipsiz bir köpekte kuduz tespit edildi. Bunun üzerine 2 mahalle karantinaya alındı.

Kuduz Alarmı: İki Mahalle Karantinaya Alındı

Galatasaray’ın Uruguaylı file bekçisi Fernando Muslera, Adana Demirspor maçıyla birlikte bu sezon ligde 17. kez kalesine duvar ördü. Böylelikle Muslera, bir sezonda en çok maçta gol yememe rekorunu geliştirdi.

Fernando Muslera Tarih Yazıyor: 17. Kez Kalesini Gole Kapattı

Popüler İçerikler

Ünlü Restorandaki Bir Buçuk Porsiyon Adana Kebabının Hesap Tutarı Dudak Uçuklattı
Dilber Yine Yürek Hoplattı: Yeni Pavyon Dansı Geldi!
Nusret, 2022 Dünya Kupası Finalinde Sahaya ‘Kaçak’ Girmiş! Nusret Yüzünden Türk Yöneticinin Hayatı Kararmış!