26 Eylül Perşembe Akşamı Kaçırdığın Haberler

Dün akşam gözden kaçırdığınız ya da tüm detayları ile yeniden okuyup 'ne olmuştu ya' diyeceğiniz haberleri sizler için derledik. 

İşte 26 Eylül Perşembe akşamının gözden kaçırılmaması gereken ve mutlaka okumanız gereken içerikleri...

Fenerbahçeli eski futbolcu, şimdilerde ise yorumculuk yapan 'Kadıköy'ün Boğası' lakaplı Serhat Akın, Youtube programı çekimi sonrasında silahlı saldırıya uğradı. Ayağından vurulan Serhat Akın 'Program çıkışı ayaklarıma sıktılar son sözümüz Fenerbahçe' dedi. Serhat Akın’ın uğradığı saldırı için Beykoz Cumhuriyet Başsavcılığı soruşturma başlattı.

Fenerbahçeli Eski Futbolcu Serhat Akın’a Silahlı Saldırı: Ayağından Vuruldu

Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası (TCMB) ile Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu (BDDK) tarafından bireysel kredi kartlarına ilişkin eş güdümlü adımlar atıldı. BDDK, bireysel kredi kartı ve ihtiyaç kredisi borcunu ödeyemeyenler için 60 aya kadar yapılandırma imkanı getirdi.

Kredi Kartı ve Kredi Borcu Olanlar Dikkat! BDDK’dan Yeni Kararlar: 60 Aya Kadar Yapılandırılacak

Beşiktaş, UEFA Avrupa Ligi ilk hafta maçında Hollanda temsilcisi Ajax'a 4-0'lık skorla mağlup olarak Avrupa Ligi'ne kötü bir başlangıç yaptı.

Beşiktaş, Avrupa Ligi'ne Kötü Başladı: Ajax 4-0 Beşiktaş

Yıllardır süren mücadele sonunda sonuç verdi. İstanbul'da 2009'da vahşice katledilen Münevver Karabulut'un katili Cem Garipoğlu'nun mezarının açılmasına karar verildi. Sözcü’den yer alan habere göre; Cinayetin işlendiği koltukların üzerinde paylaşımlara imza atan Garipoğlu ailesi, fethi kabir işleminin en büyük gerekçesi. Halk TV ise Cem Garipoğlu'nun mezarını açtıracak karara ulaştı.

Cem Garipoğlu'nun Mezarının Açılması İçin Neden 10 Yıl Beklendi? İşte Mezar Açtırma Kararının 'Önemli' Detayı

New York Belediye Başkanı Eric Adams hakkında, aralarında yolsuzluk ve rüşvet dahil beş konuda suçlamaların yöneltildiği 57 sayfalık iddianame hazırlandı. BD'li savcılar Adams'ı, Türkiye ile bağlantılı rüşvet ve yolsuzluk suçlamalarıyla karşı karşıya bıraktı. Adams ise “8,3 milyon New Yorklu için işimi yapmaya devam edeceğim” dedi.

New York Belediye Başkanı Eric Adams Hakkında 'Türkiye Bağlantılı' Rüşvet ve Yolsuzluk İddianamesi

Hem X (Twitter), hem Instagram'ı oldukça aktif kullanan Gülben Ergen, kendisini eleştiren ve yargılayan herkese Onedio'ya 5 yıl önce verdiği röportajdaki cümlelerle cevap verdi!

Gülben Ergen'den Kendisini Yargılayan ve Eleştiren Herkese 5 Yıl Önceki Onedio Röportajı Üzerinden Gönderme!

Haluk Bilginer'in Angelina Jolie ile başrolünü paylaştığı Maria filmi, duyurulduğu ilk andan itibaren büyük heyecan yaratmıştı. Merakla beklenen filmden fragman sonunda geldi!

Şimdi Daha da Gururlandık: Haluk Bilginer'in Angelina Jolie ile Birlikte Rol Aldığı Maria'dan Fragman Geldi!

Geçtiğimiz günlerde bir TikTok kullanıcısı, G harfini yazamadığı için annesinin 'cinnet geçirdiğini' dile getirdi. Bu ilginç olaya da diğer kullanıcılardan yorum gecikmedi.

Yazı Yazmayı Öğrenemediği İçin Annesinin Cinnet Geçirdiğini Söyleyen TikTok Kullanıcısı

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, A Haber’de katıldığı canlı yayında 8 yaşında ölüdürülen Narin Güran soruşturması hakkında açıklama yaptı. “Çok büyük üzüntü duyduk” diyen Yerlikaya “Cinayet çok kısa sürede açıklığa kavuşacak” dedi.

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya’dan Narin Güran Açıklaması: “Cinayet Kısa Sürede Açıklığa Kavuşacak”

Survivor'la tanınan ve ardından televizyon ekranlarında program yapan Evrim Keklik, Galatasaray formasıyla arabasında küfürlü Fenerbahçe marşı dinlediği görüntüleri paylaşmıştı. Fenerbahçeli taraftarların büyük tepkisini çeken Keklik, yaptığı paylaşımla camiadan özür diledi.

Survivor Evrim Keklik Fenerbahçe'ye Küfredilen Marşı Paylaşmasının Ardından Aldığı Eleştirilere Yanıt Verdi!

Üçüncü bebeğine hamile olan Zeynep Sever Demirel, Hürrem Sultan'ın meşhur 'Ben gebeyim' mottosuyla esprili bir gönderme yaptı!

Zeynep Sever Demirel'den 'Evdeki Volkan'a Hürrem'in Meşhur "Gebeyim" Mottosuyla Sitem!

Popüler İçerikler

Elazığlı Mehmet 120 Bin Liraya Aldığı Tarlasına Fidan Dikerken Roma Dönemine Ait Eser Bulunca Hayatı Değişti
Galatasaray'da Mauro Icardi Oynamadığı Derbiye Damga Vurmayı Başardı
Şova Devam! Dilan Polat Kocası Engin Polat'ın Namaz Kılmaktan Moraran Dizlerini Gösterdi