26 Eylül'e Damgasını Vuran Magazin Olaylarını Anlatıyoruz!

'Son dakika magazin haberleri neler? Bugün yine magazin dünyasında hangi ünlü isimler çok konuşuldu?' gibi sorularınıza cevap olacak haberlerin hepsi için sizi içeriğe doğru alabiliriz...👇

1. Hacı Sabancı hakkında çıkan gayrimeşru çocuk iddialarında yeni bir gelişme yaşandığı iddia edilmiş ve Sabah'tan Bülent Cankurt'un haberine göre babanın Hacı Sabancı çıktığı söylenmişti. Sabancı, Avukatı Yunus Egemenoğlu aracılığıyla o iddiaları yalanladı.

Babanın Hacı Sabancı Olduğu İddia Edilmişti: Gayrimeşru Çocuk Davasında Söylentiler Yine Yalanlandı!

2. Pelin Karahan Kirli Sepeti dizisiyle ekranlara geri döndü. Eşi Bedri Güntay geçtiğimiz aylarda yapımcılara seslenmiş ve karısını desteklemişti. Güntay bu sefer de Karahan'ı göremediği için dert yandı!

Bedri Güntay Sektöre Sitem Etmişti: Pelin Karahan Yeni Sezonda Ekranlara Dönünce Eşi Yalnızlıktan Dert Yandı

3. Devlet Tiyatroları Genel Müdürü Tamer Karadağlı’nın kriz yaratan açıklamalarından sonra Ankara Devlet Tiyatrosu sanatçısı Gaye Filiz Alacacı'nın alıkonulma iddiası olay olmuştu. Yaşananlara tepkisiz kalmayan isimlerden biri de ünlü tiyatrocu Selçuk Yöntem oldu.

Devlet Tiyatroları'nda Büyük Kriz: Selçuk Yöntem, Tamer Karadağlı'yı Sert Eleştirdi!

4. Sosyal medya hesabından yayınladığı videolar, stand-up şovları ve oyunculuk yetenekleriyle izleyenleri kahkahaya boğan Doğu Demirkol Kerem Bürsin'le çektiği İngilizce videoyla bir kez daha güldürdü.

Doğu Demirkol'un Kerem Bürsin'le İngilizce Dersi Niteliğinde Amerika Turnesini Duyurduğu Anlar Kahkahaya Boğdu

5. İlk nişan organizasyonu ile uzun bir zaman gündemden düşmeyen Kadir Ezildi, geçtiğimiz günlerde İstanbul'da ikinci nişanını gerçekleştirdi. Ünlü fenomenin eski Türk filmi tadındaki nişan klibi yine dillere düşmekten kurtulamadı.

Bu Ne Gösteriş? Kadir Ezildi'nin Eski Türk Filmi Tadındaki İkinci Görkemli Nişan Klibi Dillere Fena Düştü!

6. Hacı Sabancı'nın eşi Nazlı Sabancı son dönemlerde pek çok iş birliği içerisinde. Bunları sosyal medya hesabından da paylaşan Nazlı gelinin son olarak epey pahalı bir markanın krem reklamı için kamera karşısına geçmesi takipçilerin çoğundan tepki topladı.

Son Dönemlerde Marka İş Birliklerine Saran Nazlı Sabancı'nın Pahalı Krem Reklamı Tepki Topladı

7. Geçtiğimiz günlerde tahliye edilen Engin Polat'ın eşi Dilan Polat'a soğuk tavırları dikkat çekmişti. Dilan Polat, geçtiğimiz saatlerde sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım ile eşinin kendisine neden sinirlendiğini açıkladı.

Tahliye Sonrası Soğuk Tavırları Dikkat Çekmişti: Engin Polat'ın Dilan Polat'a Neden Sinirlendiği Ortaya Çıktı!

8. Jahrein ve Elçin Sangu, geçtiğimiz aylarda X platformundan atışmış ve Sangu'nun "Gamer'ın da ç****** denk geldik" paylaşımı gündem olmuştu. Elçin Sangu, Jahrein'in kendisine dava açtığını açıkladı!

Elçin Sangu, 13 Gündür Tutuklu Olan Jahrein'in Kendisine Dava Açtığını Duyurdu!

9. Geçtiğimiz nisan ayında kucağına aldığı bebeği Mina İpek'le yaptığı her paylaşımla gözlerden kalpler çıkaran Eda Ece bu sefer de minik kızını Disney karakterine benzetti. Ünlü oyuncunun, evdeki herkesin Mina'yı kıskanma açıklaması da yine samimiyet koktu.

Evdeki Herkes Mina'yı Kıskanıyor: Miniğiyle Ev Hallerini Paylaşan Eda Ece, Kızını Disney Karakterine Benzetti!

10. Geçtiğimiz günlerde baba olan Giray Altınok, bebekle ilk günlerinin nasıl geçtiğini anlattı! Uykusuzluktan dert yanan Altınok'un ikinci çocuk sorusuna verdiği cevap güldürdü.

Sütten Ağızları Yanmış Bile: Yeni Baba Giray Altınok Uykusuzluktan Dem Vurdu, İkinci Çocuk Sorusuyla İrkildi!

11. Üçüncü bebeğine hamile olan Zeynep Sever Demirel, Hürrem Sultan'ın meşhur "Ben gebeyim" mottosuyla esprili bir gönderme yaptı!

Zeynep Sever Demirel'den 'Evdeki Volkan'a Hürrem'in Meşhur "Gebeyim" Mottosuyla Sitem!

12. Hem X (Twitter), hem Instagram'ı oldukça aktif kullanan Gülben Ergen, kendisini eleştiren ve yargılayan herkese Onedio'ya 5 yıl önce verdiği röportajdaki cümlelerle cevap verdi!

Gülben Ergen'den Kendisini Yargılayan ve Eleştiren Herkese 5 Yıl Önceki Onedio Röportajı Üzerinden Gönderme!

13. Yalı Çapkını'nın Hattuç halası Şerif Sezer'le poz veren Afra Saraçoğlu, yüz ifadesiyle sosyal medya kullanıcılarının diline fena düştü!

Yalı Çapkını'nın Hattuç Halası Şerif Sezer'le Poz Veren Afra Saraçoğlu Yüz İfadesiyle Alay Konusu Oldu!

Popüler İçerikler

MasterChef'te Şef Mehmet Yalçınkaya'nın Yaptığı İmza Tabak Dalga Konusu Oldu!
Dünya Basını Derbiyi Nasıl Gördü? Fenerbahçe - Galatasaray Maçının Manşetleri
Ümraniye'de Suç Makinesi Dehşet Saçtı: Bir Kadın Polis Memuru Şehit Oldu!