25 Şubat'ta Yaşanan Son Dakika Magazin Haberlerini ve Güncel Magazin Olaylarını Anlatıyoruz!

'Güncel magazin haberleri neler? Bugün yine magazin dünyasında hangi ünlü isimler çok konuşuldu?' gibi sorularınıza cevap olacak haberlerin hepsi için sizi içeriğe doğru alabiliriz...👇

1. Son zamanlarda sarhoş bir şekilde açtığı yayınları ile magazin gündemine gelen Serdar Ortaç, üstüne ettiği küfürlerle uzun bir süre konuşulmuştu. Yardımcısı her seferinde bu duruma el atsa da, sarhoşken Ortaç'ı durdurmak imkansız gibi duruyor... Ünlü şarkıcının eski eşinin bu durum hakkında yakın çevresine konuştuğu iddia edildi.

👇

Eski Eş Chloe Loughnan Sarhoş ve Küfürlü Yayınları Bitmeyen Serdar Ortaç Hakkında Ne Dedi?

2. Kahkahasıyla girdiği her ortamı neşelendiren Saba Tümer yine yaptı yapacağını! Aşk Adası sunucusu, ıssız adaya düşse yanına alacağı üç ünlü ismi açıkladı... İtiraf edelim, üçü de birbirinden yakışıklı!

Issız Ada ve Aşk Ada'sını Karıştıran Saba Tümer Yanına Alacağı Üç Ünlüyü Açıkladı!

3. Burak Deniz ve Bestemsu Özdemir arasındaki aşk iddiaları son birkaç aydır gündemi meşgul ediyordu. Son olarak Sapanca'da bir otelde görüntülenen ikili kameralardan uzak olmayı seçse de bir kez daha yakalandılar!

👇

İlişkilerini Gözden Uzak Yaşamaya Çalışan Burak Deniz ve Bestemsu Özdemir Sonunda Birlikte Görüntülendi!

4. Sosyal medya fenomeni Özlem Öz ve doktor eşi Tayyar Öz'ü zamanında duymuşsunuzdur. Şimdilerde bir bebek bekleyen çift, yine paylaşımları ile sosyal medyanın gündemine gelmeye devam ediyor. Doğum için çekime giden Özlem Öz, Hande Soral'ın elbisesini giymek isteyince eşi Tayyar Öz'den izin çıkmadı ve fenomen isimden serzeniş geldi...

👇

Ünlü Oyuncunun Elbisesini Giymek İsteyen Özlem Öz'e Yırtmaçlı Diye Eşinden İzin Çıkmadı

5. Şimdilerde Ben Bu Cihana Sığmazam dizisi ile ekranlara gelen, büyük bir kitleye hitap eden ünlü oyuncu Oktay Kaynarca, Milliyet'ten Ali Eyüboğlu'nun sorularına cevap verdi. Dizilerde birlikte rol aldığı pek çok isme dair düşünceleri sorulan Oktay Kaynarca, Kurtlar Vadisi'nde birlikte olduğu eski dostu Necati Şaşmaz için verdiği cevapla şaşırttı.

👇

Oktay Kaynarca'dan Eski Dostu Kurtlar Vadisi'nin Polat'ı Necati Şaşmaz'ı Üzecek Cevap

6. Daha önce Türkiye'den taşındığını duyurarak kısa süre sonra ülkeye geri dönüş yapan Merve Taşkın sık sık ilginç açıklamaları ve paylaşımlarıyla adından söz ettiriyor. Bunu yapmasının arkasındaki nedeni ise ilk kez anlattı.

👇

OnlyFans Fenomeni Merve Taşkın Enteresan Hareketlerinin Arkasındaki Nedeni Anlattı!

7. Sosyal medyanın en çok konuşulan isimlerinden Rachel Araz yeniden anne olmanın heyecanını yaşıyor. 8 Şubat'ta kucağına aldığı üçüncü bebeğinin hem cinsiyeti hem de ismi merak konusuydu. Çiçeği burnunda anne Rachel paylaştığı ilk doğum kareleriyle birlikte bebeğinin adını ilk kez açıkladı!

👇

Üçüncü Kez Anne Olmanın Heyecanını Yaşayan Rachel Araz Bebeğinin Adını ve Cinsiyetini İlk Kez Açıkladı!

8. Uzun süredir İtalya'da olan ve mesleğini de yurt dışında icra etmeye devam eden Can Yaman, İstanbul'a dönmesi ile birlikte büyük bir magazin rüzgarını da beraberinde getirdi. Magazinle arası bir türlü barışmayan Yaman, annesiyle görüntülendiği sırada yaşanan koruma olayının ardından çıkan haberlerin ardından açtı ağzını yumdu gözünü.

👇

İstanbul'a Geldiği Gibi Ortalığı Birbirine Kattığı Söylenen Can Yaman'dan Laf Sokan Açıklamalar

9. Geçtiğimiz günlerde, bir süredir birlikte olduğu sevgilisi iş insanı Murat Özdemir ile evleneceği iddia edilen şarkıcı Ebru Gündeş’in, kendisinden 12 yaş küçük olan Özdemir ile dün akşam Dubai’de evlendiği ortaya çıktı.

👇

Ebru Gündeş'in Kendisinden 12 Yaş Küçük Sevgilisi Murat Özdemir ile Dubai’de Gizlice Evlendiği Ortaya Çıktı

10. SAG Ödülleri etkinliği bugün gerçekleşti. Sinema ve müzik sektöründe birbirinden farklı sanatçılar bu etkinlikte bir araya geldi. Billie Eilish, Margot Robbie ve Pedro Pascal başta olmak üzere herkes göz kamaştırdı!

👇

Margot Robbie'den Billie Eilish'e Birbirinden Yetenekli Ünlüler, SAG Ödülleri'nde Bir Araya Geldi!

Popüler İçerikler

Bülent Ersoy'un Miss Turkey 2024 Birincisi İdil Bilgen'e "Bu Güzel mi" Eleştirisine Doğuş'tan Tepki Geldi!
Açılın Doktor Geliyor: Miss Turkey 2024 Güzeli İdil Bilgen'in Atandığı Şehir Belli Oldu!
Narin'le İlgili Soruşturmada İmamın Gözaltı Nedeni Belli Oldu: Konuşmasınlar Diye Kur'an'a El Bastırmış