25 Metrekare ve Neden 3500 TL? Ev Sahibi: Boya Badana Yaptık Çok Masrafa Girdik

İstanbul Eyüp’te yaklaşık 25 metrekarelik bir odaya 3 bin 500 lira kira istenmesi sosyal medyada en çok konuşulan konular arasına girmişti. Eleştirilerin odağındaki ev sahibi Veli Budanmış,”Boya badana yaptık çok masrafa girdik. Bir kişiye bu ücret fazla gelir ama, 3-4 kişi kalabilirler' diye ilanı savundu.

"Eski hali evet kötü ama, ben emlakçının direkt koyacağını bilemedim"

Emlakçının ilanı erken vermesi nedeniyle odanın bakımsız, kötü halde göründüğünü ifade eden Veli Budanmış, 'Oda 15 gündür ilanda. Resimleri emlakçı çekti. Kendisine 'Bu şekilde çekiyorsun ama, ben tamirata sokacağım burayı' dedim. Sosyal medyaya düştüğünden haberim yok. Eski hali evet kötü ama, ben emlakçının direkt koyacağını bilemedim. O şekilde zaten verilmezdi. Genelde tek kişi için arıyorlar, onlara da ağır geldiği için tutmadılar. Şimdiye kadar 5 kişi aradı. Depo için isteyen de oldu. Biri, 'Kedi besleyeceğim' dedi, ona vermedim' dedi. Odaya boya badana yapıldıktan sonra 15 bin lira masrafı olduğunu belirten Budanmış, 'Burası 25 metrekare var. Mutfak, tuvalet ve bir odası var. Dürüst olmak lazım 3 bin 500 diyoruz ama, bekar olduğu için en az 3-4 kişi kalacak, bir kişiye burası ağır gelir.  Temiz, düzgün biri olursa 2 bin 500 TL'ye de veririz' diye konuştu.

"Kendim de böyle yerlerde çok kaldım"

DHA ekibine odayı gezdiren ev sahibi Budanmış, kendisinin de böyle yerlerde çok kaldığını, mutfağa çay ocaklarındaki gibi havalandırma sistemi kuracağını, pencere ve kapıları boyayacağını anlattı. Budanmış bir ailenin bile zorunlu olursa bu odada kalabileceğini belirtti.

İşte evin son hali ve ev sahibinin açıklamaları

Tartışma yaratan ilan

Kiralık evin son fotoğrafları

Popüler İçerikler

Arka Sokaklar'a Dönen Şevket Çoruh'tan Kahkaha Attıran Serenay Sarıkaya Göndermesi!
Şeriat Karşıtı Paylaşımı Nedeniyle Hakkında Dava Açılan Feyza Altun'un Cezası Belli Oldu!
Sinan Ateş'in WhatsApp Mesajları Ortaya Çıktı: "Beni Öldürmeye Karar Vermiş Arkadaşlar Ömer Abi"
YORUMLAR
19.09.2022

Allah bizleri sizin gibi insanlardan korumak yerine kucağına atan hükümetinde sistemin ta belasını versin aç oğlu açlar.

19.09.2022

Ulan hiç utanmadan kamera karşısına çıkıyorsun, ne kadar aşağılık insanlarsınız siz.

19.09.2022

Senin ben özgüvenini yerim. Tek kişi kalamaz diyor. Düzgünse 2500 TL diyor :) :) :) Kıyamam birde masraf yapacakmış.

TÜM YORUMLARI OKU (51)