25 Haziran'a Damgasını Vuran Magazin Olaylarını Anlatıyoruz!

'Son dakika magazin haberleri neler? Bugün yine magazin dünyasında hangi ünlü isimler çok konuşuldu?' gibi sorularınıza cevap olacak haberlerin hepsi için sizi içeriğe doğru alabiliriz...👇

Ünlü Futbolcu Bertuğ Özgür Yıldırım ile yeni bir aşka yelken açan Ala Tokel ilişkisinin ilk gününden bu yana gündemden düşmüyor. Sevgilisiyle aralarında dokuz yaş olan Tokel ilk defa yapılan yorumlar hakkında konuştu.

Ala Tokel 21 Yaşındaki Futbolcu Sevgilisiyle Aralarındaki Yaş Farkına Yapılan Eleştirilere Sessiz Kalmadı

Geçtiğimiz aylarda Gökhan Fırat'la ilişkilerini ani bir kararla bitiren İrem Derici ayrılık sonrası yaptığı paylaşımlarla çok konuşulmuştu. Ekol TV'nin haberine göre İlişkisinin bitmesiyle sarı jipini satan isim milyon liralık arabasının fiyatıyla gündem oldu.

Ayrılığın Kaçıncı Evresi? Jipini Satan İrem Derici Kendisine 12 Milyon Lira Değerinde Yeni Bir Araba Aldı

Şu sıralar Aşık Shakespeare isimli oyunuyla turneye çıkan ünlü oyuncu Uraz Kaygılaroğlu sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlarına hız kesmeden devam ediyor. Fotoğrafının altına kızı hakkında yapılan yoruma sessiz kalmayan Kaygılaroğlu'nun cevabı olay oldu!

Uraz Kaygılaroğlu'nun Kızı Ada'yla İlgili Yapılan Yoruma Verdiği Cevap İlgi Çekti: "Kendim İçin Yaşıyorum"

Candaş Tolga'nın programına konuk olan Teoman, enteresan açıklamalarını eğlenmek için yaptığını açıklayarak hepimizi hüsrana uğrattı.

Biraz Kırıldık: Her Konuşması Beyin Yakan Teoman'ın Enteresan Açıklamalarının Nedeni Sonunda Ortaya Çıktı!

Sık sık reklam ilişkisi yaşadıkları söylenen ve eleştirilerin odağı olan Serenay Sarıkaya ve Mert Demir çifti yine gündemimizde. Setten çıkıp sevgilisinin konserine koşan Sarıkaya'nın aşk seviyesi ise sosyal medya kullanıcılarının dilinde!

Setten Çıkıp Sevgilisi Mert Demir'in Konserine Koşan Serenay Sarıkaya'nın Heyecanı "Bu Sefer İnandık" Dedirtti

Berfu Yenenler'in YouTube programına konuk olan Anıl Altan, eşi Pelin Akil'in kırdığı potları toparlamaya ant içtiği açıklamaları ile gündeme geldi. Ünlü ismin boşanma olmadığına ikna etme çabası yine kimseye inandırıcı gelmedi.

Pelin Akil'in Kırdığı Potları Toparlamaya Ant İçti: Anıl Altan'dan İlişkilerinin İç Yüzüne Dair Açıklamalar!

Yıllar yıllar öncesine dayanan enteresan bir meseleye ışınlıyoruz sizi! İddia o ki bir dönem Beren Saat'e gönlünü kaptıran Yalın, başlığından sözlerine gönderme akan ikonik şarkısını ünlü oyuncu için yazmış!

Gerçek Olabilir mi? Yalın'ın İkonik Şarkısını Bir Dönem Gönlünü Kaptırdığı Beren Saat'e Yazdığı İddia Edildi!

Sosyal medya hesabı üzerinden aktif şekilde paylaşımlarda bulunan İbrahim Tatlıses'in eski eşi Derya Tuna bu sefer yüz gerdirme işlemi yaptırdı. Tuna'nın işlemden öncesi ve sonrası fotoğrafları ise herkesi şaşkına çevirdi.

İbrahim Tatlıses'in Eski Eşi Derya Tuna Yüz Gerdirme İşlemi Sonrası Bambaşka Biri Oldu!

'Aşk Yeniden', 'Yeni Gelin', 'Avrupa Yakası' ve 'Vermem Seni Eller' gibi yapımlar ile tanınan Esin Gündoğdu 72 kilo vererek bambaşka birine dönüşmüştü. Görenlerin tanıyamadığı Gündoğdu'nun dans şovu olay oldu!

72 Kilo Vermişti: Dansıyla Şov Yapan Aşk Yeniden'in Ayfer'i Esin Gündoğdu'nun Son Halini Görenler Tanıyamadı

Birkaç gün önce Bodrum'da görüntülenen Çağatay Ulusoy'un 12 sene önceki haliyle şimdiki hali masaya yatırıldı, bir güzel de karşılaştırıldı! Biz de sözü size bırakmaya ve konuyu oylamaya açmaya karar verdik! Söz sizin!

12 Yıl Önceki Fotoğrafı Tartışma Yarattı: Çağatay Ulusoy'un 2012'deki Hali mi Daha İyi 2024'teki mi?

Popüler İçerikler

TRT'deki Euro2024 Canlı Yayını Sırasında 'Skandal' Konuşmalar Duyuldu: "Gece 2'ye Kadar Pompa"
5 Yaşındaki Çocuğa Taciz İddiası Kayseri'yi Karıştırdı: Valilik Çıkan Olaylar Sonrası Açıklama Yaptı
Selçuk’ta Başlayan Yangın Kuşadası’na Ulaştı, Büyümeye Devam Ediyor