24 Yıl Hapsi İstenirken Tahliye Olan Nihal Candan Tatil Pozlarıyla Gündem Oldu: "Bu Hayatı Sen Yaşıyorsun"

Kara para aklama ve dolandırıcılık suçlamasıyla girdiği cezaevinden, tutuksuz yargılanmak üzere 37 kilo tahliye olan Nihal Candan eski günlerini aratmıyor. Nihal Candan'ın tatil pozları, sosyal medyada gündem oldu. 

Dolandırıcılık ve kara para aklama gibi suçlardan tutuklanan Candan kardeşlerden Nihal Candan, 26 Mart 2024’te cezaevinden tahliye edilmişti.

Nihal Candan'ın 37 kiloya kadar düştüğü ve sağlık sorunları nedeniyle tahliye edildiği haberleri sonrası ise Küçükçekmece Cumhuriyet Başsavcılığı'ndan açıklama gelmişti.

Küçükçekmece Cumhuriyet Başsavcılığı, Nihal Candan’ın tahliyesinde sağlık sorunlarının birinci neden olmadığını duyurmuştu.

Savcılık açıklamasında, Nihal Candan'ın örgüt içindeki konumu ve katıldığı eylem sayısının kardeşi Bahar Candan'dan farkı olduğu belirtilmiş ve tutuklu geçirdiği süre ve sağlık sorunlarının da dikkate alınarak tutuksuz yargılanmasına karar verildiği belirtilmişti.

Renkli hayatına kaldığı yerden devam eden Nihal Candan ise son olarak günün ayetini paylaşıp kapanmak istediği söylemişti.

"Kapanmak istiyorum ama ona da bir şey derseniz diye çekiniyorum açıkcası..." sözleri sonrası Nihal Candan'dan bu kez deniz pozu ile gündemde.

Deniz kenarından güneşlenirken fotoğrafını da atan Nihal Candan'a takipçileri "Ne güzel hayat", "Bu hayatı sen yaşıyorsun", "E hani kapanıyordun?" gibi yorumlarla karşılık verdi.

Peki siz bu konuda ne düşünüyorsunuz? Hadi buyrun yorumlara 👇

Nihal Candan’ın Partisi Tepki Çekmişti: Başsavcılıktan “Neden Tahliye Oldu?” Açıklaması
Mehmet Şimşek, Lüks Tüketimi Çok Olup Hiç Gelir Beyan Etmeyenlerin Peşine Düştü!
Futbol Dünyasında Yayılıyor: Futbolcular Neden Çoraplarına Delik Açıyor?

Popüler İçerikler

Gündem Olan Görüntü: Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş 'Kelime-i Şehadet'i Yanlış Okudu İddiası
Narin'le İlgili Soruşturmada İmamın Gözaltı Nedeni Belli Oldu: Konuşmasınlar Diye Kur'an'a El Bastırmış
Miss Turkey 2024'te İlk 20'ye Giremeyen İpek Kuşçu'nun "Ben Hep Güzeldim" Açıklaması Tartışma Yarattı!
YORUMLAR
14.07.2024

Bakın bu bir meydan okumadır, dalga geçmedir. Suçları işledim, alayınızı dolandırdım-dolandırırım, cezam yok, özgürüm, gözünüze sokun demek. Buna özenmez mi potansiyel suçlular?

14.07.2024

Valla çok güzel dalga geçiyor adalet sistemi ile 🙆

14.07.2024

TC'de adalet, yalnızca ucube bazı binalarda kalan sarayı sözcüğünün önündeki sözcüktür. Eski ve yeni bir partinin adındaki göstermelik amaçlısını saymazsak...

TÜM YORUMLARI OKU (13)