24 Yaşındaki Aleyna Tilki'den Geleceğe Dair Bomba İtiraf: Pop Şarkıcısı Çocuklu Bir Rock Star Olacakmış!

Genç şarkıcı Aleyna Tilki, Cosmopolitan dergisinin kapak kızı oldu. Tilki, Serli Gazer'e verdiği röportajda ''Bu hayatta her şeye kafa tutabilirim diyerek kendisine yöneltilen soruları kendinden emin bir şekilde yanıtlandırdı.

'Cevapsız Çınlama' isimli şarkısıyla 2016 yılında oldukça başarılı bir çıkış yaparak müzik listelerine ismini en üst sıralardan yazdırmayı başaran genç şarkıcı Aleyna Tilki'yi mutlaka tanıyorsunuzdur.

Tilki'nin ismini şimdilerde magazin dünyasında pek duyamasak da kendisi çıktığı yoldan dönmeye asla niyetli değil. Özgüvenli ve cesur duruşuyla dünya çapında dikkat çeken genç şarkıcı 'Cosmopolitan' isimli moda ve yaşam dergisine röportaj verdi.

''Tam 30'larımda kendimi hayal ettiğim gibi bir kadın olacağımı düşünüyorum.'' diyen Aleyna Tilki'nin ''Hangi şarkıyı söylemek istediğini herkesten daha iyi bilen, kendini herkesin söylediğinden daha iyi tanıyan gerçek bir rock star olarak görüyorum. Bir de çocuklarım olsun istiyorum. Nasıl olacak bilmiyorum ama çocukları olan gerçek bir rock star.'' açıklamasında bulunması ise röportajdaki en çok dikkat çeken detay oldu.

İlginizi çekebilir:

Birini Överken Ötekini Gömdü: Kemal Doğulu, Serenay Sarıkaya ve Hande Erçel'in Maskülen Kombinlerini Yorumladı
Kıymetli Şarkıcı Özkan Uğur'un ''Daha Önce Hiç Duyulmayanlar''ı Yayınlandı: İlk Paylaşım Cem Yılmaz'dan Geldi!
Neslihan Atagül Times Meydanında: Nasdaq Kulesi'nde Başlatılan ''I am'' Kampanyasına Katılan Tek Türk Oldu!

Popüler İçerikler

Fenerbahçeli Eski Futbolcu Serhat Akın’a Silahlı Saldırı: Ayağından Vuruldu
Elazığlı Mehmet 120 Bin Liraya Aldığı Tarlasına Fidan Dikerken Roma Dönemine Ait Eser Bulunca Hayatı Değişti
Polis Memuru Şeyda Yılmaz’ı Şehit Eden 19 Yaşındaki Katil Yunus Emre Geçti Tutuklandı
YORUMLAR
27.09.2024

peki rockçı serpil

27.09.2024

popçuluktan rakçılığa mı geçiş yapacak :):) aynı hamleyi demet aklın ve hande yener den de bekliyoruz..ilerleyen zamanlarda rock star olmalarını bekliyoruz..bu aleyna arkadaş ''o sen olsan bariiii'' diye şarkı söylemiyormuydu ?? ''cevapsız çınlama'' falan..rock müzik ne alaka :) heee daha kaliteli işler yapıcam diyor yani...:D

27.09.2024

ruhun arabesk onu napcaz

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ