24 Temmuz'a Damgasını Vuran Magazin Olaylarını Anlatıyoruz!

'Son dakika magazin haberleri neler? Bugün yine magazin dünyasında hangi ünlü isimler çok konuşuldu?' gibi sorularınıza cevap olacak haberlerin hepsi için sizi içeriğe doğru alabiliriz...👇

1. Geçtiğimiz gün Candaş Tolga'nın sunduğu Az Önce Konuştum'a konuk olan Mert Demir ‘Ateşe Düştüm’ü kendisine has şekilde yorumladığı için telif attığı Yılmaz Morgül hakkında ilk kez konuştu.

Mert Demir "Ateşe Düştüm"ü Bambaşka Boyuta Evirdiği İçin Telif Attığı Yılmaz Morgül Hakkında İlk Kez Konuştu

2. Geçtiğimiz haftalarda Galatasaray'ın yıldız futbolcusu Icardi ile ayrıldığını açıklayan Wanda Nara'nın "sevdiğim her şeye sahibim" paylaşımı topa tutuldu.

Icardi'yi Terk Ettikten Sonra Tatile Çıkan Wanda Nara'nın "Sevdiğim Her Şeye Sahibim" Paylaşımı Topa Tutuldu!

3. Temmuz ayında düzenlenen Zeytin Ağacı galasından patlak veren görüntüler sonrası Seda Bakan ve Tuba Büyüküstün kaosu çıkmıştı. İkilinin "Sorun yok" paylaşımları kimseye geçmeyince devreye usta oyuncu Füsun Demirel girdi.

İnandık mı? Füsun Demirel, Gerilen Seda Bakan ve Tuba Büyüküstün Haberlerini "Ucuz Polemik" Diyerek Geçiştirdi

4. Haber Global'in programına konuk olan Pınar Altuğ kendisine sorulan "Aldatan kadın mısınız?" sorusuna sert çıkıştı!

Pınar Altuğ'un "Aldatan Kadın mısınız?" Sorusunu Soran Spikere "Sana Ne" Çıkışı Olay Oldu!

5. Survivor'a damga vuran Aleyna Kalaycıoğlu ile ne yapsa gündem olan oyuncu Melisa Döngel'in bir araya gelip Alişan şarkısına düet yapması sosyal medya kullanıcılarını ikiye böldü.

"İkilinin Alaka Seviyesi": Melisa Döngel ve Aleyna Kalaycıoğlu, Alişan Şarkısıyla Düet Yapınca Olanlar Oldu!

6. Uzun zamandır bekar olan Hande Doğandemir sosyal medya hesabından yaptığı kalpli paylaşımla kafaları karıştırdı. Aşk mesajı veren güzel oyuncunun Şebnem Bozoklu'nun eski eşiyle birlikte olduğu iddiası kısa sürede gündeme oturdu!

Yoksa Ünlü Oyuncunun Eski Eşi mi? Yalnızlığa Son Veren Hande Doğandemir’den İlk Aşk Kırıntısı Geldi!

7. Kariyeri ve özel hayatına dair açıklamalarıyla sıkça gündem olan Acun Ilıcalı YouTube'da Kolay Değil adlı kanala konuk oldu. Ilıcalı'nın "İlk Doğan'ımı aldığım gün daha mutluydum. Şimdi Ferrari alıyorum, maksat araba yenilensin" sözleri dikkat çekti.

"İlk Doğan'ımı Aldığım Gün Daha Mutluydum" Diyen Acun Ilıcalı'nın "Ferrari" Açıklaması Gündem Oldu!

8. Son dönemde geçirdiği değişim ile gündeme gelen ve Serenay Sarıkaya'ya benzetilen İzel, bu kez açıklamaları ile gündeme geldi. Ünlü isim her pozunda yanında olan Hakan Verbiç için 'sadece arkadaşız' açıklamasında bulundu.

Değişimiyle Olay Olan İzel'den Her Pozunda Yanında Olan Hakan Verbiç İçin 'Sadece Arkadaşız' Açıklaması

9. Günlerdir gündeme bomba gibi oturan ve merakla beklenen "Dilan Polat'a tahliye" meselesinde son karar çıktı. 4. Ağır Ceza mahkemesi Dilan'ın tahliye talebini yine ve yeniden kesinkes reddetti.

Polatların Gözü Yaşlı: Günlerden Dilan Polat İçin Çıkması Beklenen Tahliye Kararı Yine ve Yeniden Reddedildi!

10. Geçtiğimiz gün "Çocuklar bilin bakalım ne oldu? Ben yine aşık oldum" diyerek yeni bir ilişkiye yelken açtığını duyuran Şeyma Subaşı'nın sevgilisi tanıdık çıktı!

"Yine Aşık Oldum" Demişti: Şeyma Subaşı'nın Yeni Sevgilisinin Kim Olduğu İlk Fotoğrafla Ortaya Çıktı!

11. Son olarak ekranlarda Altan Düzyatan'la başrollerini paylaştığı "Çöp Adam" dizisiyle karşımıza çıkan Elçin Sangu Çerkes dansının ardından ilk defa kameralara konuştu. Güzel isim, şiddetli anksiyete yaşadığını itiraf etti.

Uzun Süredir Ortalıkta Görünmeyen Güzel Oyuncu Elçin Sangu Psikolojik Olarak İyi Hissetmediğini Açıkladı

12. 8 senedir konserlerine hasret kaldığımız Sezen Aksu'nun evinde söz yazdığı anlar, şarkıcı Ceylan Ertem tarafından paylaşıldı. Minik Serçe'nin asaleti ağızları açık bıraktı.

Kraliçe Her Yerde Kraliçe: Evinde Oturmuş Söz Yazan Sezen Aksu'nun Zarafeti de Asaleti de "Maşallah" Dedirtti

13. Oğulcan Engin'le yaşadığı ilişkiyle gündeme gelen oyuncu İlayda Alişan geçtiğimiz günlerde kestirdiği saçlarıyla radikal bir imaj değişikliğine gitmişti. Röportaj veren Alişan saçlarının sevgilisinin onayından geçtiğini söyledi.

Saçlarıyla İlgili Radikal Bir İmaj Değişikliğine Giden İlayda Alişan Sevgilisi Oğulcan Engin'den Onayı Kaptı!

14. Geçtiğimiz günlerde kocası Ufuk Beydemir ve kız kardeşinin bir pozunu paylaşıp yersiz yorumlara maruz kalan İpek Filiz Yazıcı, @muhabironline'dan Akif Yaman'a konuştu. Konuyla ilgili konuşmak istemediğini söylese de hadsizlik yapan sosyal medya kullanıcılarına seslenmeden edemedi.

Kocası Ufuk Beydemir ve Kız Kardeşinin Pozunu Yanlış Yorumlayıp Hadsizlik Edenlere İpek Filiz Yazıcı'dan Ders!

15. Mert Ramazan Demir ve Afra Saraçoğlu, 'Yalı Çapkını' dizisinde başrolü paylaşmalarının ardından başlayan aşklarıyla gündemden düşmeyen bir çift olmaya devam ediyor. Geçtiğimiz hafta birbirini takipten çıkan ikilinin ayrıldığı söyleniyordu. Mert Ramazan Demir ilk defa kameralara konuştu.

Afra Saraçoğlu'yla Ayrılığı Kaldıramayan Mert Ramazan Demir Kendini Tatile Verdi, Keyfi Yine de Yerine Gelmedi

16. Geçtiğimiz saatlerde bir markanın lansmanında görüntülenen Alina Boz, Umut Evirgen'le çıktıkları köy tatilini anlattı.

Bu Sefer O "Gezdirdi": Biricik Kocası Umut Evirgen'e Köyünü Tanıtan Alina Boz'dan Memleket Hikayeleri!

17. Sosyal medya paylaşımlarıyla gündemden düşmeyen Sabancı ailesinin gözde isimlerinden Arzu Sabancı'nın son paylaşımıyla dikkat çekti. Pek sevdiği oğlu Hakan Sabancı'ya olan özleminden dert yanan Sabancı oğlunun fotoğrafını paylaştı.

Aşka Geldi: Favori Çocuğu Hakan Sabancı'ya Hasret Kalan Arzu Sabancı Özlemini Sosyal Medyadan Duyurdu

18. Tatilin keyfini süren Kıvanç Tatlıtuğ, Gazete Magazin muhabirleri tarafından görüntülendi. Sezon bittiğinden beri görmediğimiz Tatlıtuğ'un aldığı kilolar sosyal medya kullanıcılarının gözünden kaçmadı! 🙈

Ne Yiyip İçtiyse Yaramış: Yakışıklılığı Dillerden Düşmeyen Kıvanç Tatlıtuğ'un Aldığı Kilolar Gözden Kaçmadı!

Popüler İçerikler

Gazeteci Timur Soykan Narin Cinayetiyle İlgili Düğüme Dönen Konuları Çarpıcı Bir Şekilde Analiz Etti
Açılın Doktor Geliyor: Miss Turkey 2024 Güzeli İdil Bilgen'in Atandığı Şehir Belli Oldu!
Gürgen Öz, Miss Turkey 2024 Birincisi İdil Bilgen'e Gelen Eleştirileri Dilan Polat Üzerinden Değerlendirdi!