24 Saatliğine Karşı Cinsin Yerine Geçseler Neler Yapacaklarını Paylaşırken Hayal Güçlerini Konuşturan 19 Kişi

Popüler İçerikler

Adalet Bakanı Tunç ve AK Parti'den Yenidoğan Çetesi İçin Açıklama: "Devlet Bebeklerin Ölmesine İzin Vermez"
Kızılcık Şerbeti'nde Kıvılcım ile Cemal'in O Sahnesine İBB'den Yanıt Geldi
Furkan Bölükbaşı'nın Hamas Lideri ve Atatürk'ü Karşılaştırdığı Paylaşımına Berk Oktay'dan Sert Tepki!
YORUMLAR

ne hayal gücü ya,hepsi laf sokma peşine düşmüş. bazı insanlar çok aptal.

29.03.2021

Değil mi... Birisi de yukarıda yorum yapan işte. Gel de anlat akıl fukaralarına :)

29.03.2021

@Sikörtıl Şu saydıklarının birini yapsam birisi beni gasp eder döver gece vakti en iyi ihtimalle. Bir de ölümsüzlüğü tadardım deseydin o eksik kalmış. Bu nasıl bir kafa yav😂 Hey allahım ya erkeklerin üzülmelerini mutsuz olmalarını gerektirecek bir durum yokmuş, olamazmış. Bak sen :) Harbiden kahkaha attım evin içinde. Gel bu tarafa gel cennette yaşıyoruz. Edit..Engellemeniz Onedio ahalisini büyük bir yasa boğdu :)). Edit 2.. Nasıl çıldırdıysanız yorumunu silip tekrar yorum yapmışsınız ve tekrar silmişsiniz :) Size tavsiyem iki yorumu da okuyun tekrar kim ağzından zehir saçıyor kimin yorumu kaba saba leş ve kim sırtının sıvazlamasını bekliyor daha iyi anlarsınız :))

29.03.2021

Bu abla 1800 yılından kalma zaten o yüzden kafaya takma.ilk okuduğumda ben de delirmiştim ama şimdi takmıyorum.geçen bir içerikte de dup kadın muhabbeti yapıyordu yobaz mahalle karıları gibi.

29.03.2021

Korkmadan gecenin bir vakti dışarı çıkardım. Erkeklerin tek başına yapıp da bizim yapamadığımız ne varsa. Ormanda tek başıma kamp yapmak, gece gökyüzüne bakıp yıldızları seyretmek, otostop çekerek bir yerleri dolaşmak. Ne güzel karşı cinsten koruman gereken bir organın yok. Erkek olup da mutsuz olanları özgüvensiz olanları falan anlayamıyorum bazen. Erkeksin ve özgürsün. Üzülmeni veya çekingen olmanı gerektircek hiçbir durum yok. Özgürlük, mutluluk ve güven demektir. (Rica ediyorum neandertal tipler yazmasın bana ya engellemekten yoruldum artık sizi. midem ağzıma geliyor kaba Saba leş gibi yorumlarınızı okurken. İki kelimeyle nezaketli bir şekilde kendinizi ifade edemiyorsunuz daha bir de haklılık bekleyip sırt sıvazlanması istiyorsunuz empati fakirisiniz resmen)

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ