24 Nisan'da Yaşanan Son Dakika Magazin Haberlerini ve Güncel Magazin Olaylarını Anlatıyoruz!

'Güncel magazin haberleri neler? Bugün yine magazin dünyasında hangi ünlü isimler çok konuşuldu?' gibi sorularınıza cevap olacak haberlerin hepsi için sizi içeriğe doğru alabiliriz...👇

1. Magazin gündemi bugün de fokur fokur! Şarkıcı Hadise ile Ebru Gündeş'in eski eşi Reza Zarrab arasındaki mesajlaşmayı olduğu gibi bir internet sitesinde olduğu yayınladığı iddia edilen gazeteci hakkında yürütülen soruşturmada sona gelindi. Hazırlanan iddianamede gündemdeki gazetecinin 2 ayrı suçtan toplam 9 yıla kadar hapsi talep edildi!

👇

Hadise ve Reza Zarrab’ın Mesajlarını İfşa Ettiği İddia Edilen Gazeteciye 2 Ayrı Suçtan 9 Yıl Hapis İstemi!

2. Ünlü oyunca Hande Erçel'in tatilinde giydiği kıyafetlerin değeri dudak uçuklattı!

👇

Hakan Sabancı ile Bayramı İtalya'da Geçiren Hande Erçel'in Şıklığının Bedeli Dudak Uçuklattı!

3. Magazin gündemi şu sıralar Ebru Şallı ve Uğur Akkuş evliliğinin gidişatı ile çalkalanıyor bildiğiniz gibi. İkili son dönemde boşanmanın eşiğine gelmiş sonra evliliklerini kurtarma yolunda adımlar atmaya başlamıştı. Tam bu sırada Uğur Akkuş'un eski eşi Gonca Sağlam'ın Acarkent'teki villasını satışa çıkardığı görüldü. Villanın fiyatı görenleri hayret ettirdi!

4. 👇

Uğur Akkuş'un Eski Eşi Gonca Sağlam'ın Acarkent'teki Villasının Satış Fiyatı Size Hayatı Sorgulatacak

5. Sinan Akçıl, geçtiğimiz günlerde Danla Bilic'in YouTube'da yayınlanan programına konuk oldu. Ünlü şarkıcının '4 tane imam nikahlı eşim var' açıklaması magazin gündeminde bomba etkisi yarattı. Birçok ismin tepki gösterdiği olayın ardından Nihat Hatipoğlu'ndan açıklama geldi!

👇

'4 Tane İmam Nikahlı Eşim Var' Demişti: Nihat Hatipoğlu'ndan Sinan Akçıl Açıklaması Geldi!

6. İzlerken krizlerden kriz beğendiğimiz Yalı Çapkını dizisinin kamera arkası görüntüleri yayınlandı. Son bölümde Suna ile ev temizliği yapan Seyran'ın sahnesi çekilirken Afra Saraçoğlu'nun kendisini temizliğe biraz fazla kaptırması sebebiyle ortaya eğlenceli anlar çıktı!

👇

İzlerken Bizi Sinir Hastası Eden Yalı Çapkını'nda Ortaya Çıkan Eğlenceli Kamera Arkası Videosu Gündem Oldu

7. Gülşen uzun zamandır ara verdiği sahnelere bir döndü, pir döndü. Giydiği kıyafetler her zaman olay yaratan Gülşen, bakın bu seferki kostümlerini Amerika'dan ne kadara getirtmiş?

👇

Gülşen'in Sahnede Giydiği Miley Cyrus Kıyafetinin Fiyatını Öğrenenler Küçük Dilini Yutmaya Hazır Olsun

8. STAR TV ekranlarının yayınlandığı ilk günden itibaren olay olan dizisi Yalı Çapkını, yalnızca dizi sahneleriyle değil oyuncuların özel hayatlarıyla da gündeme geliyor. Özellikle başrol oyuncuları Afra Saraçoğlu ve Mert Ramazan Demir arasındaki yakınlık, magazin kulislerini epey bir dönem çalkaladı. Bu olayların ardından Mert Ramazan Demir ilk kez bir ilişkisi olduğunu itiraf etti!

👇

Mert Ramazan Demir Utana Sıkıla Düzenli İlişkisi Olduğunu İtiraf Etti: Yalı Çapkını Set Aşkı Gerçek mi Oldu?

9. Sevgilisi Hakan Sabancı'yla İtaly'da tatil yapan Hande Erçel bu kez aşkıyla değil, ayaklarıyla gündemde!

👇

Hande Erçel'in İtalya'dan Paylaştığı Fotoğrafta Görünen Ayakları Herkesin Kafasında Soru İşareti Yarattı

10. Kariyeri, özel hayatı ve verdiği cesur pozlarıyla magazin gündeminde sıklıkla yer alan Hadise, yeni şarkısı 'Feryat' için çektiği klibin kamera arkası görüntülerini paylaştı!

👇

Hadise Küvet Pozlarına Yenilerini Ekledi: "Gösterdiğiniz İlgi İçin Sonsuz Teşekkürler!"

11. Geçtiğimiz günlerde Sakarya’da Akyazı Recep Tayyip Erdoğan Spor Kompleksi açılış törenine katılan Recep Tayyip Erdoğan Kemal Kılıçdaroğlu’nun çektiği “Alevi” başlıklı videosunu hedef almıştı. Bu konuşmasında dikkat çeken Türkiye’yi, Suriyeleştirerek çökertme hesaplarını hep beraber bozacağız." cümlesine başarılı oyuncu Evrim Alasya sosyal medya hesabından tepki gösterdi!

👇

Erdoğan'ın 'Türkiye’yi Suriyelileştirerek Çökertme Hesabını Bozacağız' Söylemine Evrim Alasya Tepki Gösterdi!

12. abahların sultanı, ekranların ve magazinin sevilen yüzü Seda Sayan'ın sık sık gündeme geldiği bir konu var ki o da estetik. Özellikle son yıllarda sık sık geçirdiği estetik operasyonlarla magazinde çok konuşulan, sosyal medyadan bu operasyonları paylaşmayı es geçmeyen Seda Sayan, yeniden bıçak altına yattı. Yaptırdığı işlemin adı 'lolita lift' olan Sayan, "Lolita olacağım" demişti. Son halini gören takipçileri ise kendisine "balmumu heykeli olmuş" yorumunda bulundu!

👇

Seda Sayan'ın Bayram Seyran Dinlemeden "Lolita" Olmak İçin Estetik Uğruna Bıçak Altına Yatması Çok Konuşuldu

13. Pop dünyasının son yıllarda en çok dikkat çeken ve başarılarıyla olduğu gibi magazinsel hareketleriyle de sık sık konuşulan ismi Aleyna Tilki, yaşadıkları sonrasında resmen şaşkına döndü. Kısa bir süre önce "Başıma Belasın" isimli şarkısını yayınlayarak piyasayı sallayan Tilki'nin, bu yaz yayınlayacağı yeni şarkılarından biri TikTok üzerinden sızdırıldı!

👇

Düşmeye Doyamadığı Dipsiz Kuyularda Aleyna Tilki'nin Yeni Şarkısını TikTok'ta Sızdırdılar

14. 6 yıldır birlikte olduğu Duygu Sarışın ile olan ilişkisini bir süre önce sona erdiren oyuncu Çağatay Ulusoy'un, gönlünü kaptırdığı sürpriz aşkı ortaya çıktı!

👇

Uzun Süredir Yalnız Olan Çağatay Ulusoy'un Gönlünü Kaptırdığı Sürpriz Aşkı Ortaya Çıktı!

Popüler İçerikler

Dünyanın En Güzel 100 Kadını Listesine Türkiye'den 3 Ünlü Oyuncu da Girdi!
Diyanet İşleri Başkanlığı'ndan 'Audi A8' Savunması: 'İhtiyaç'
Fatih Erbakan'dan Devlet Bahçeli'yi Kızdıracak Sözler: "Dedem Yaşında İnsan"