24 Nisan'a Damgasını Vuran Magazin Olaylarını Anlatıyoruz!

Güncel magazin haberleri neler? Bugün yine magazin dünyasında hangi ünlü isimler çok konuşuldu?' gibi sorularınıza cevap olacak haberlerin hepsi için sizi içeriğe doğru alabiliriz...👇

Bahçeşehir Koleji - Chemnitz basket maçını izlemeye giden Hande Erçel ve Hakan Sabancı'nın kameralara takılan görüntüleri sosyal medya kullanıcılarının diline yine ve yeniden fena düştü!

Basketbol Maçında Boy Gösterdiler: Poz Kesen Hande Erçel de Buz Kesen Hakan Sabancı da Dillere Fena Düştü!

Geçtiğimiz dakikalarda muhabirlerin sorusuna cevap veren Barış Arduç, yakışıklılığın masaya yatırıldığı anlarda bir muhabirden gelen Gupse Özay yorumuna kapak niteliğinde bir cevap verdi!

Barış Arduç'tan Yakışıklılığı Üzerinden Biricik Eşi Gupse Özay'a Laf Atan Muhabire Kapak Gibi Cevap!

Ünlü oyuncu Şevval Sam'ın biricik oğlu Tarık Emir, geçtiğimiz gün kameralara yakalandı. Son zamanlardaki sosyal medya paylaşımlarıyla gündeme gelen oyuncu isim muhabirlere verdiği şakayla karışık cevapla güldürdü!

Kamera Flaşlarından Kurtulamayan Taro Emir Tekin'den Muhabirlere Esprili Yanıt

51 yaşına giren Cem Yılmaz'a yazar arkadaşından büyük jest geldi. Yılmaz'ın ismi gökyüzünde bir yıldıza verildi!

Parlamanın da Böylesi: Koca Bir Doğum Günü Jesti Alan Cem Yılmaz'ın Adı Gökyüzünde Bir Yıldıza Verildi!

Hamilelik senaryosuyla büyük tartışmalar yaratan TikTok fenomeni Mükremin Gezgin'in askere gideceği beklenirken evlilik haberi vermesi herkesi şoke etti. Pembe tezkere için böyle davrandığı konuşulan Mükremin yine hamilelik senaryosuna başvurdu.

Bir Oyunlar Peşinde: Evlilik Haberiyle Herkesi Afallatan Mükremin Gezgin Yine Hamilelik Senaryosu Yazıyor

Önceki gün doğum günü kutlamasıyla gündem olan Demet Akalın, bugün kiracısıyla yaşadığı polemikle dikkat çekti. Jess Molho ile sunuculuğunu üstlendiği Gel Konuşalım programı sırasında kiracısı ile yaşadığı problemi anlatan Akalın, sinirlerine hakim olamadı.

Demet Akalın 5 Bin TL Ödeyen Kiracısının Üstüne Bir de Misilleme Yaptığını Görünce Sinirlerine Hakim Olamadı

Sahne kıyafetleri ve pozlarıyla gündemden düşmeyen Hadise'ye Yeliz Yeşilmen'den tam destek geldi!

Yeliz Yeşilmen'den Sahne Kostümleri Çok Konuşulan Hadise'ye Tam Destek Geldi!

Yüz gerdirme operasyonu geçiren Selen Görgüzel'in operasyondan sonraki son hali Seren Serengil'e benzetildi. Görgüzel'in son postu dillere fena düştü!

Estetik Operasyonu Geçiren Selen Görgüzel'in Yeni Hali "Seren Serengil mi Olmaya Çalıştın?" Dedirtti!

Sosyal medyanın en sevilen yüzlerinden, herkesin bir sanatçı olarak saygı duyduğu aynı zamanda "abi" olarak gördüğü Haluk Levent yine yaptığı hareketle "müthiş bir insansın" dedirtti. Kanserle savaşan ablasını konserinde ağırlayan Haluk Levent, gözlerimizi doldurdu.

Haluk Levent Kanser Tedavisi Gören Ablasına Destek İçin Saçını Kazıtıp Sahnede Göbek Atınca Gözlerimiz Doldu

Ünlü şarkıcı Melek Mosso, sosyal medyada yakından takip edilen isimlerden biri. Sesiyle herkesi etkileyen ve yaz sezonu gelirken konser temposu artan Mosso, muhabirlerle sohbet ettiği sırada etli butlu olmaktan mutlu olduğunu ve zayıf olmayı sevmediğini söyledi!

Melek Mosso Etli Butlu Olmaktan Gayet Mutlu Olduğunu Söyleyerek Bikini Sezonundan Önce İçimizi Rahatlattı

İlginç sosyal medya paylaşımları ve açıklamaları ile gündemden düşmeyen Merve Boluğur, her geçen gün sosyal medya kullanımında level atlıyor biliyorsunuz ki. Ünlü isim bu sefer de karalara büründüğü son pozlarıyla ortalığı ateşe verdi!

Her Geçen Gün Gelişen ve Değişen Merve Boluğur'un Siyahlara Büründüğü Son Pozları Yine Yaktı Geçti!

Ünlü oyuncu Dilan Çiçek Deniz, geçtiğimiz aylarda doktoruyla yaşadığı talihsiz yanlış anlaşılma yüzünden yüzündeki değişimlerle çok konuşulmuştu. Ünlü oyuncunun aşk hayatı son dönemde pek yolunda gitmezken, Hürriyet'ten Mehmet Üstündağ'ın haberine göre yepyeni bir serüvene adım atmış bile! Hem de ünlü yönetmenin oğluyla...

Dilan Çiçek Deniz'in Yaza Damgasını Vuracak Yeni Aşkı Ünlü Yönetmenin Oğlu Çıktı!

Ünlü oyuncu Serenay Sarıkaya, hem tarzıyla hem de güzelliğiyle magazinin sevilen isimlerinden. Elbette özel hayatını da ele aldığımız ünlü oyuncu, GQ Dergisi için verdiği son pozlarıyla bir kez daha gündeme geldi. Adeta rockçı Serpil'i andıran görüntüsü "Serenay sakın!" dememize sebep oldu.

Serenay Sarıkaya'nın Siyah Kısa Saçlı Rockçı Serpil Pozları Bu Tarzı Benimsemesin Diye Dua Ettirecek

Şubat sonunda dördüncü kez evlenen Ebru Gündeş, seyirciler arasında mücevhercisini görünce yeni siparişte bulundu! Tektaşını gösteren Ebru Gündeş'in yeni isteği güldürdü!

Çiçeği Burnunda Gelinden Yeni İstek: Yüzüğünün Boyutunu Beğenmeyen Ebru Gündeş Sahneden Mesaj Gönderdi!

Birsen Altuntaş'ın özel haberine göre ikonik ikili Safiye Soyman ve Faik Öztürk'ten endişelendiren bir açıklama geldi. Faik Öztürk'ün beynine pıhtı attığı ortaya çıktı!

İkonik İkiliden Korkutan Haber: Safiye Soyman'ın Biricik Aşkı Faik Öztürk Beynine Pıhtı Attığını Açıkladı

Popüler İçerikler

Dilber Yine Yürek Hoplattı: Yeni Pavyon Dansı Geldi!
Evde de Yapsak Ucuz Değil: Fatih Altaylı Evde Yaptığı Patlıcan Musakkanın Maliyetini Hesapladı
Ünlü Restorandaki Bir Buçuk Porsiyon Adana Kebabının Hesap Tutarı Dudak Uçuklattı