24 Aralık Cumartesi Hava Durumu: Bugün Hava Nasıl Olacak? Hafta Sonu Yağmur Yağacak mı?

Aralık ayının sonuna yaklaştığımız şu günlerde hava sıcaklıklarında hissedilir bir düşüş yaşandı. Hava sıcaklıkları düşerken haftanın son iş gününde plan yapmak isteyen vatandaşlar ilk olarak güncel hava durumu kontrol ediyor. Peki bugün hava nasıl? Cumartesi yağmur yağacak mı? İşte 24 Aralık Cumartesi Ankara, İstanbul, İzmir ve yurt geneli hava durumu...

Bugün (24 Aralık) Hava Nasıl Olacak?

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre: Ülkemiz genelinde yağış beklenmiyor. İç ve batı kesimlerinin çok bulutlu, diğer yerlerin parçalı ve az bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Marmara ile iç ve doğu bölgelerde pus ve sis bekleniyor.

HAVA SICAKLIĞI: Önemli bir değişiklik olmayacağı, Akdeniz kıyıları ile Doğu Anadolu'da mevsim normallerinin üzerinde, diğer yerlerde mevsim normalleri civarında seyredeceği tahmin ediliyor.

RÜZGAR: Genellikle sakin olacağı, zamanla iç ve doğu kesimlerde kuzeyli yönlerden hafif eseceği tahmin ediliyor.

24 Aralık Cumartesi Ankara Hava Durumu

Ankara'da bugün en yüksek sıcaklık 5 derece, en düşük sıcaklık ise 0 derece olacak. Havanın ise gün boyu sisli ve puslu geçeceği tahmin ediliyor.

24 Aralık Cumartesi İstanbul Hava Durumu

İstanbul'da bugün en yüksek hava sıcaklığının 12 derece, en düşük 6 derece olacağı tahmin ediliyor. Havanın ise gün boyu parçalı bulutlu olması bekleniyor.

24 Aralık Cumartesi İzmir Hava Durumu

İzmir'de bugün en yüksek hava sıcaklığının 16 derece, en düşük 9 derece olması bekleniyor. Havanın ise öğlene kadar puslu, öğlenden sonra parçalı bulutlu olacağı tahmin ediliyor.

Popüler İçerikler

Gürgen Öz, Miss Turkey 2024 Birincisi İdil Bilgen'e Gelen Eleştirileri Dilan Polat Üzerinden Değerlendirdi!
Esra Erol'da "Tek Suçum Güzel Olmak" Sözüyle Tanınan Yazgül Estetikle Başka Biri Oldu!
Zengin ve Fakir Erkek Karşılaştırması Yapan Yeliz Yeşilmen'in Bakış Açısı Kullanıcılar Tarafından Desteklendi!