24 Ağustos'a Damgasını Vuran Magazin Olaylarını Anlatıyoruz!

'Son dakika magazin haberleri neler? Bugün yine magazin dünyasında hangi ünlü isimler çok konuşuldu?' gibi sorularınıza cevap olacak haberlerin hepsi için sizi içeriğe doğru alabiliriz...👇

1. 2023 senesinde Ceyda Düvenci'den boşanarak 8 yıllık evliliğini bitiren Bülent Şakrak'ın Esra Akpınar'la yeni bir ilişkiye başlaması dikkat çekmişti. Şakrak ve Akpınar'ın sosyal medya hesaplarından birlikte çekildikleri fotoğraflarını kaldırması ayrılık iddialarını doğurdu.

Ceyda Düvenci'den Boşandıktan Sonra Yeni Bir Aşka Yelken Açan Bülent Şakrak, Esra Akpınar'la Ayrıldı

2. Milliyet Cadde'nin haberine göre, Nilperi Şahinkaya Maslak'ta katıldığı bir konserin ardından oturduğu mekanda yan masadakilerle tartışma yaşadı. Detaylar 👇

Büyük Gerildi: Nilperi Şahinkaya Oturduğu Mekanda Yan Masasındaki Erkeklerle Tartışırken Kameralara Yakalandı

3. Köşe yazarı Sina Koloğlu'nun haberine göre; bir bankadan reklam teklifi alan Nejat İşler'in alacağı ücret ile beş bin öğrenciye burs vereceği iddia edilmişti. Haber hakkında konuşan Nejat İşler'in "Ben öyle bir para kazanmıyorum, millet kahraman arıyor" sözleri dikkat çekti.

Reklam Ücretini 5 Bin Öğrenciye Burs Olarak Vereceği İddia Edilen Nejat İşler "Ben Kahraman Değilim" Dedi

4. Gossip Pasta isimli Instagram hesabının paylaşımıma göre, rol arkadaşı Afra Saraçoğlu ile yaşadığı bir küs bir barışık ilişki ile gündeme gelen oyuncu Mert Ramazan Demir Bali'de görüntülendi! Demir'in yanındaki ismin eski İşte Benim Stilim yarışmacılarından biri olan Özden Cerrahoğlu olduğu fark edildi.

Afra Defteri Fazla mı Hızlı Kapandı? Mert Ramazan Demir, Eski İşte Benim Stilim Yarışmacısıyla Görüntülendi!

5. Aslı Enver'in geçtiğimiz günlerde teyzesine yaptığı cilvelerle gündeme oturan dünya güzeli kızı Elay, bu sefer de dayısı Akın Enver'e derdini "bıy bıy bıy" anlattığı anlarla gündeme oturdu!

Ha Gayret: Aslı Enver'in Konuşmaya Pek Hevesli Kızının Dayısına "Bıy Bıy" Gününü Anlattığı Anlar Kalp Eritti!

6. Dilan Polat'ın davasının en çok merak edilen isimlerinden biri olan ve "kara kutu" olarak adlandırılan yardımcısı Şule'nin Dilan Polat'ın tahliyesi sonrası yaptığı paylaşım dikkat çekti.

Hırsızlıkla Suçlanmıştı: Dilan Polat'ın Hediyelerini Gönlünce Kullanan Şule, Tahliye Kararıyla Meydana Çıktı!

7. Mert Ramazan Demir'le ayrıldıktan sonra sosyal medyaya daha bir düşen Afra Saraçoğlu, bu sefer de Türk yemeklerini değerlendirip sıraladığı bir video paylaştı. Videoda hiç konuşmadan mmm'layarak tepki veren Saraçoğlu, mimikleriyle sosyal medya kullanıcılarının diline fena düştü!

Tek Kelime Etmeden Mmm'layarak Yemek Değerlendiren Afra Saraçoğlu Mimikleriyle Cringe Komasına Soktu!

8. Sosyal medya fenomeni Murat Övüç'ün geçtiğimiz yıllarda İstiklal Caddesi'nde yaptığı bir sokak röportajı ortaya çıktı. Bu röportajın görüntüleri sosyal medyada gündeme olunca Övüç’ün yıllar önceki estetiksiz hali görenleri resmen şoke etti!

Mod Değişiklikleriyle Ünlü Fenomen Murat Övüç'ün Bir Düzine Estetik Yaptırmadan Önceki Haline Şok Olacaksınız!

9. Şeyma Subaşı, geçtiğimiz saatlerde saçına Afrika örgüsü yaptırdığını paylaşmıştı. Subaşı'ndan birkaç saat sonra Afrika örgüsü yaptırdığı anları paylaşan Şevval Şahin, "birbirlerini taklit etmekten bıkmadılar" dedirtti.

Birbirlerini Taklit Etmekten Bıkmadılar: Şeyma Subaşı'ndan Sonra Şevval Şahin de Afrika Örgüsüne Düştü!

10. @yapayzekacannn son paylaşımıyla gündeme oturmayı yine başardı! Bu sefer de Kıvanç Tatlıtuğ'dan Serenay Sarıkaya'ya ünlüleri liseli yılları geri gönderdi!

Herkes Körpe, Herkes Ergen: Tatlıtuğ'dan Sarıkaya'ya Ünlülerin Liseli Hallerini Görünce Şok Olacaksınız!

11. Son dönemlerde Wanda Nara ile yaşadığı ilişkiyi sonlandırması ile gündeme gelen Galatasaray'ın yıldız futbolcusu Icardi'nin yeni arabasıyla yaptığı son paylaşımı Wanda Nara'ya gönderme olarak yorumlandı.

Ayrılığın Kaçıncı Evresi Bu? Mauro Icardi'nin Yeni Arabasıyla Yaptığı Paylaşım Wanda Nara'ya Gönderme mi?

12. Sevgilisiyle verdiği pozlarla dikkat çeken Serel Yereli, geçtiğimiz gün Türk Bayrağı'nın altında yaptığı paylaşımıyla sosyal medya kullanıcıları arasında tartışma yaratmıştı. Ünlü isim bir takipçisinin "Gündem olmaya çalışıyorsun" yorumuna kayıtsız kalamadı.

Türk Bayrağı'nın Altındaki Pozuyla Tartışma Yaratan Serel Yereli "Gündem Olmaya Çalışıyorsun" Yorumuna Çıkıştı

13. Anne olduğundan beri minik oğlu Can'a düşkünlüğüyle gündemden düşmeyen Ezgi Mola, kilo vermeyi kafaya koydu! Mola'nın bugün bir ton efor sarf ettikten sonra tatlılarla karşı karşıya kalınca verdiği imtihan, tüm kilo vermek isteyenlerin resmen sesi oldu!

Ekranları Bıraktı Ama Komediyi Asla: Ezgi Mola'nın Vitrinde Parlayan Tatlılarla İmtihanı Milyonların Sesi Oldu

14. Hülya Avşar'ın programına konuk olan Berfu Yenenler, eşi Eser Yenenler ile sahneye birçok kez küs çıktığını itiraf etti!

Profesyonelliğin de Bu Kadarı:Berfu Yenenler Eşi Eser Yenenler ile Sahneye Defalarca Küs Çıktığını İtiraf Etti

15. Karaköy’de görüntülenen Afra Saraçoğlu'nun Mert Ramazan Demir sorusunu duyduktan sonra gösterdiği tavır "Bıktık artık" dedirtti.

Mert Ramazan Demir Sorusunu Duyunca Arkasına Bakmadan Kaçan Afra Saraçoğlu'nun Tavırları "Bıktık" Dedirtti

16. Ünlü gazeteci Bilal Özcan'ın haberine göre Yunanistan'da tatil yapan Can Yaman, yolda yürürken bir kadının balonunu sigarasıyla patlattı.

Yunanistan'da Tatil Yapan Can Yaman'ın Sokakta Yürürken Sigarasıyla Yaptığı Hareket "Bu Kadar Olmaz" Dedirtti

Popüler İçerikler

Eski Milli Sporcu Emre Başkan'ı Makas Atarken Öldüren Sürücü Serbest Kaldı
Miss Turkey 2024 Güzeli İdil Bilgen'in Birinciliğini Öğrenen Bülent Ersoy'un Benzetmeleri Fena Topa Tutuldu
Gündem Olan Görüntü: Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş 'Kelime-i Şehadet'i Yanlış Okudu İddiası