23 Temmuz'da Yaşanan Son Dakika Magazin Haberlerini ve Güncel Magazin Olaylarını Anlatıyoruz!

'Güncel magazin haberleri neler? Bugün yine magazin dünyasında hangi ünlü isimler çok konuşuldu?' gibi sorularınıza cevap olacak haberlerin hepsi için sizi içeriğe doğru alabiliriz...👇

Geçtiğimiz aylardan İbrahim Selim ile ilişkilerini sonlandıran 33 yaşındaki Selin Şekerci yeni sevgilisiyle görüntülendi.

Detaylar burada:

Geçtiğimiz Aylarda İbrahim Selim ile Ayrılma Kararı Alan Selin Şekerci Yeni Sevgilisiyle Görüntülendi

İlk konserini veren Merve Boluğur, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla yeni ilişki dedikodularını gündeme getirdi. Boluğur, yeni sevgilisiyle ilk kez fotoğraf paylaştı.

Detaylar burada:

İlk Konserinin Ardından Çok Konuşulan Merve Boluğur, Yeni Sevgilisiyle İlk Kez Fotoğraf Paylaştı

Barış Akarsu'nun hayatını anlatan yeni film Barış Akarsu 'Merhaba' nın fragmanı geçtiğimiz günlerde yayınlanmıştı. Barış Akarsu'yu canlandıran İsmail Ege Şaşmaz'dan ise yeni fotoğraf geldi. Akarsu ve Şaşmaz'ın benzerliği hepimizin tüylerinin diken diken olmasına sebep oldu.

Detaylar burada:

'Barış Akarsu 'Merhaba'' Filminin Başrolü İsmail Ege Şaşmaz, Yeni Fotoğrafıyla Tüylerimizi Diken Diken Etti

Sevgilisinin doğum gününde teyzesini kaybettiğini öğrenen Celil Nalçakan, aynı gün ayrılık acısı da yaşadı ve bir süredir birlikte olduğu Dilara Ustaoğlu, Nalçakan'dan ayrıldı. Ardından da ünlü oyuncudan yeni bir paylaşım geldi.

Detaylar burada:

Aynı Gün İçinde Teyzesini Kaybeden ve Ayrılık Darbesi Yiyen Celil Nalçakan Paylaşımıyla Gündemde

Sık sık yaptığı açıklamalarla gündeme gelen şarkıcı Aynur Aydın, geçtiğimiz gün 'Siyah' isimli şarkısının klibini yayınladı. Klip, çok geçmeden sosyal medyada eleştiri yağmuruna tutuldu. Birçok kişi klibin yasaklanmasını istedi. Aynur Aydın da bir Twitter kullanıcısının yaptığı "Ahlaksızlar kervanına katılmış hayırlı olsun" yorumuna tokat gibi bir yanıt verdi.

Detaylar burada:

Şarkıcı Aynur Aydın'ın Kendisine 'Ahlaksız' Diyen Kullanıcıya Verdiği Tokat Gibi Yanıt

Bir dönemler isminden sıkça söz ettiren 'Öyle Bir Geçer Zaman Ki' adlı dizi ile karşımıza çıkan Wilma Elles, yıllar sonra sunuculuğa soyundu.

Detaylar burada:

Öyle Bir Geçer Zaman Ki Dizisi ile Hayatlarımıza Giren Wilma Elles Sunuculuğa Soyundu

Doğukan Manço, kendisinden önce sahneye çıkan Zeynep Bastık'ın final şarkılarının kendi repertuarından olduğunu söyleyerek isyan etti.

Şeyma Subaşı'nın bir süredir Mısırlı milyarder sevgilisi Mohammed Alsaloussi ile barıştığı iddia ediliyordu. Şimdi ise Subaşı, sevgilisiyle dudak dudağa anlarını hesabında paylaştı.

Zonguldak'ta 22. Uluslararası Sevgi, Barış, Dostluk, Kültür ve Sanat Festivali"nde sahneye çıkan Gülşen'in kıyafetiyle ilgili Ereğli Belediye Başkanı Halil Posbıyık'ın yaptığı yorum olay oldu. Posbıyık, Kıskananlar çatlasın! Ancak hoşuma gitmedi. Gülşen'imizi böyle kapalı görmeye alışık değiliz" dedi.

Dünün magazin haberleri de burada:

22 Temmuz'da Yaşanan Son Dakika Magazin Haberlerini ve Güncel Magazin Olaylarını Anlatıyoruz!

Popüler İçerikler

Apartmanın Bodrumunda Cinsel İlişkiye Girerken Yakalanan Çift, Ev Sahibini Dövdü!
Nükhet Duru'nun Kadınlara Yönelik "Tayt Bir Kıyafet Değildir" Çıkışı Ortalığı Fena Karıştırdı!
Tarihe Geçti: Milli Gururumuz Mete Gazoz Avrupa Şampiyonu!
YORUMLAR
23.07.2022

Ne zavallı insanlar var.Kime öpüldüğünden başka paylaşacak şeyleri,söyleyecek sözleri yok.Yazık bence

26.07.2022

Konuşulması gereken insanların özel hayatları olmamaları bunun yanı sıra sanatçı topluma hitap etmekte dolayısıyla oluşturulan klipler veya benzeri ölümsüz eserler dijital platformlarda ve birçok alanda kayıtlı kalmakta. Ahlak kavramı sarsılmamalı.

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ