23 Nisan Toplu Taşıma Ücretsiz mi Olacak? Yarın İstanbul'da Otobüs, Marmaray, Metro, Vapur Ücretsiz mi?

Mustafa Kemal Atatürk'ün dünya çocuklarına adadığı 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve çocuk bayramı tüm illerde coşkuyla kutlanacak. 23 Nisan resmi tatil olduğu için aileler şehirde toplu ulaşımın ücretsiz olup olmayacağını merak ediyor. Ailece İstanbul gezisi yapmak, tatilin tadını çıkarmak isteyenler, 23 Nisan'da İETT otobüs seferlerinin ücretsiz olup olmadığını sorguluyor. Vatandaşlar, 23 Nisan'da toplu taşıma ücretsiz mi? merak ediyor. Peki, 23 Nisan'da toplu taşıma ücretsiz mi? Yarın otobüs, marmaray, metro ücretsiz mi olacak? Yarın otobüsler bedava mı? İşte merak edilenler...

İki yıl sonra koronovirisün ardından 23 Nisan ülke genelinde coşkuyla kutlanacak. Bu yıl en büyük 23 Nisan kutlamasının İstanbul'da yapılması bekleniyor. Gün içerisinde İstanbul'un çeşitli bölgelerinde etkinlikler düzenlenecek. Vatandaşların etkinliklere hızlı bir şekilde ulaşabilmesi için otobüs ve metroların ücretsiz olup olmayacağı merak ediliyor. 23 Nisan'da toplu taşımaların ücretsiz olup olmadığı günün en çok merak edilen konuların da başında yer alıyor. Peki 23 Nisan toplu taşıma ücretsiz mi?

23 Nisan Toplu Taşıma Ücretsiz mi?

İETT geçtiğimiz yıllarda 23 Nisan'da ücretsiz ulaşım imkanı sunmuştu. İETT''den 2022 yılı için hala bir açıklama yok. Ancak İETT otobüs, metro, tramvay, otobüs seferlerinin 23 Nisan'da ücretsiz olacağı tahmin ediliyor.

Bu Haberler de İlginizi Çekebilir!

23 Nisan İçin Metroları Süsleyen İBB'nin Bayrak Maliyetiyle İlgili Yapılan Yalan Haber ve Tepkiler
23 Nisan'da Ne Oldu? 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nın Önemi Nedir? İşte 23 Nisan'ın Anlamı...

Popüler İçerikler

Gürgen Öz, Miss Turkey 2024 Birincisi İdil Bilgen'e Gelen Eleştirileri Dilan Polat Üzerinden Değerlendirdi!
Gazeteci Timur Soykan Narin Cinayetiyle İlgili Düğüme Dönen Konuları Çarpıcı Bir Şekilde Analiz Etti
Narin'le İlgili Soruşturmada İmamın Gözaltı Nedeni Belli Oldu: Konuşmasınlar Diye Kur'an'a El Bastırmış