23 Nisan Gezisi Yaparken Annesinin Evinin Önünden Geçen Tunç Soyer Mikrofonla Annesine Seslendi

İzmir Büyükşehir Belediyesi başkanı Tunç Soyer, 23 Nisan için şehirde turlarken annesinin evinin önünden geçti. O anlarda ise mikrofonu eline alarak annesine seslendi.

Popüler İçerikler

MHP, TikTok'un Kapatılması İçin Kanun Teklifi Hazırlıyor: "Ahlak Yok Olursa Gelecek Yok Olur"
Premier Lig Devinden Arda Güler'e Çılgın Teklif! Bonservis İçin 50 Milyon Euro Düşünülüyor
Öğretmen Olmak İçin Şartlar Değişiyor: Öğretmenler Artık Üniversiteden Sonra Atanamayacak!
YORUMLAR
23.04.2020

abi çok tatlı değil mi ya 🤗💙

24.04.2020

Ya bir şey diyim mi bende böyleyim kaç yaşına geldim hala anne babamın yanında 8 yaşına geri dönüyorum :) evin de en küçüğüyüm trip attım bugün onlara bana niye hediye almadınız diye ablam da bagirıyor içerden ufal da cebime gir diye 😂😂

24.04.2020

Abi ben dayanamıyorum bu "çalışmıyor" muhabbetine. Verdiği verginin %40'ını ödenek olarak geri alıyor bu şehir. Buna rağmen Akdeniz havzasındaki en modern geri dönüşüm tesisleri burada. Köy yolları dahil asfaltlı ve en ücra köye kadar ulaşım sağlıyor. Bu belediye tüm kredi derecelendirme kurumlarından AA derecesine sahip olan Türkiye'nin tek devlet kurumu. Bu adam özelinde de adam bir yıldır belediye başkanı. Şimdiden bir dolu raylı sistem projesini başlattı. App'ten bakıyorum, sürekli ciddi ihaleler yapıyorlar; konserden poşet alımına hepsi şeffaf, hepsi halkın önünde. Şikayet ediyorsun, 3 saat içinde geri dönüş yapıyor, gerekirse özür diliyor, sıkıntını ise kesin çözüyor.

24.04.2020

Merak edenler için söyleyeyim, Melih Gökçek'e de çalışıyor diyorlardı, 15 yılımı yedi Melih Gökçek. Saat 8'de otobüs bitiyordu evime gidemiyordum. Bir kere bir hafta suları kestiler, ama mahalleyi sel aldı. Top dağıtması ve Nihat Doğan konserleriyle hatırlıyorum sağolsun. Bir de Ankapark, Transformers ve dinozor maketleri vardı.

TÜM YORUMLARI OKU (7)