23 Nisan Salı Akşamı Kaçırdığın Haberler

Dün akşam gözden kaçırdığınız ya da tüm detayları ile yeniden okuyup 'ne olmuştu ya?' diyeceğiniz haberleri sizler için derledik.

İşte 23 Nisan Salı akşamının gözden kaçırılmaması gereken ve mutlaka okumanız gereken içerikleri...

İstanbul'da hayatını kaybeden İsmailağa Cemaati lideri Hasan Kılıç, son yolculuğuna uğurlandı. Fatih Camii'nde düzenlenen törene, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan da katıldı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, İsmailağa Cemaati'nin Lideri Hasan Kılıç'ın Cenazesinde: Yoğun Katılım!

Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Oktay Saral, CHP’nin Seyhan Belediyesi Başkanı Oya Tekin’in, DEM Parti’nin ilçe başkanlığı ziyareti sırasında çekilmiş fotoğrafa yapılan montajı gerçek sanarak sosyal medya hesabından paylaştı.

Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Oktay Saral’dan Montajlı Fotoğraf Paylaşımı: Gerçeği Ortaya Çıktı

CHP Genel Başkanı Özgür Özel’den Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile gerçekleştirmesi beklenen görüşmeye ilişkin açıklama geldi.

Özgür Özel'den Görüşme Öncesi Cumhurbaşkanı Erdoğan'a Anayasa Mesajı: "Önce Uyun Görelim"

Son gülerde Kemal Kılıçdaroğlu ile yaşadığı polemik ve Metin Akpınar'ın kızı Duygu Nebioğlu ablası olan Dilara Gülatan’ın açtığı ve kaybettiği babalık davasıyla gündeme gelen Uğur Dündar, sosyal medya hesabından meraklandıran bir paylaşımda bulundu.

Uğur Dündar’dan Meraklandıran Paylaşım: “Yarın Gündem Değişecek”

İsviçreli çikolata markası Patiswiss AG, Türkiye’de son günlerde gündem olan Patiswiss markasıyla herhangi bir bağları olmadığını ve Türkiye’de faaliyet gösteren şirkete daha önce çalıntı marka ismi nedeniyle dava açtığını açıkladı.

Patiswiss Markası Çalıntı Çıktı İddiası: İsviçreli Şirketten Açıklama Geldi

Türkiye Futbol Federasyonu, dün akşam oynanan ve 2-2 berabere sonuçlanan Sivasspor-Fenerbahçe maçında Sivasspor’un uzatmada kazandığı penaltının VAR kayıtlarını açıkladı.

Sivasspor-Fenerbahçe Maçının VAR Kayıtları: Penaltı Nasıl Verildi?

Süper Lig’in yayın ihalesi yaklaşık 2 ay önce yapılmış ve ihaleyi mevcut yayıncı kuruluş olan Katarlı BeIN SPORTS kazanmıştı. Süper Lig ihalesine teklif veren Saran Holding’in sahibi Sadettin Saran, ihale sürecinde yaşananları açıkladı.

Sadettin Saran İhalede Yaşananları ve Yeni Hazırlık Planını Açıkladı: “Katar Vatandaşlığına Başvurdum”

AK Parti Grup Başkanvekili Bahadır Yenişehirlioğlu eleştiriler sonrası "Takmaya devam edeceğim" dediği 500 bin TL'lik Rolex marka saatini bugün eliyle kapatarak poz verdi.

Tartışmalara Neden Olmuştu: AK Partili Yenişehirlioğlu Rolex Marka Saatini Eliyle Kapattı

DEM Parti eski milletvekili Garo Paylan, ABD’nin Los Angeles kentinde gittiği bir kilisede bulunan Ermeniler tarafından protesto edildiği iddia edildi.

DEM Parti Eski Milletvekili Garo Paylan’a Kilisede Tepki İddası

Türkiye’nin en çok bilinen cemaatlerinden biri olan İsmailağa’da, 94 yaşındaki Hasan Kılıç’ın ölümü sonrasında cemaatinin yeni liderinin Fikri Doğan olacağı açıklandı.

İsmailağa Cemaati’nin Yeni Lideri Belli Oldu: Eski İmam Cemaatin Lideri Oldu

ABD’de yol kenarında yanan aracın içinde mahsur kalan sürücü, çevreden geçenlerin insanüstü çabaları sayesinde yanmaktan son anda kurtuldu. Yaşananlar araç kamerasıyla kaydedildi.

ABD’de Can Pazarı: Yanan Araçtan Böyle Kurtuldu

Bugün şanlı bayramlarımızdan 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı. Ülkenin dört bir yanından, çocuğundan yetişkinine kutlama paylaşımları yapılırken bir anne ise isyan ettiği paylaşımıyla sosyal medya gündemine oturdu. Annenin isyanı 23 Nisan gösterilerilerinde okulun talep ettiği kostümlerdi.

Bir Anne 23 Nisan’da Kostüm Şartı Koyan Öğretmenlere İsyan Etti: “Parası Olmayan Ne Yapsın?”

Ünlü tarihçi İlber Ortaylı’nın, tansiyon problemi yaşaması sebebiyle İzmir-İstanbul seferini yapan uçakta rötar yaşandı. İlber Ortaylı’nın sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.

İlber Ortaylı Korkuttu: Uçakta Fenalaştı

Popüler İçerikler

Kızılcık Şerbeti Fatih'e Söven Kadının Televizyonu "Öfke" Uyarısı Verdi!
Bahar Dizisinde Timur'un Her Şeyi Anladığı Sahnedeki Çekim Hatası Gündem Oldu!
Dilan Polat Tahliye Olabilir! Avukatı Başvuru Yaptı, Dilan Polat Adli Tıp Kurumu’na Sevk Edilecek
YORUMLAR

23 nisan salı günü olmasın...

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ