23 Eylül'e Damgasını Vuran Magazin Olaylarını Anlatıyoruz!

'Son dakika magazin haberleri neler? Bugün yine magazin dünyasında hangi ünlü isimler çok konuşuldu?' gibi sorularınıza cevap olacak haberlerin hepsi için sizi içeriğe doğru alabiliriz...👇

1. Cezaevinden tahliye olduktan sonra gündemde kalmak için elinden geleni yapan Dilan Polat ilk kez açıklamalarda bulundu. Günaydın'dan Tuba Kalçık'a konuşan olaylı fenomen, zamanında başına taktığı dolarların sahte olduğunu da belirterek hatalarını fark ettiğini dile getirdi.

Tahliyesiyle Tartışma Yaratan Dilan Polat Cezaevinden Çıktıktan Sonra İlk Kez Bomba İtiraflarda Bulundu!

2. Geçirdiği kalp krizi sonrası yaşamını yitiren Metin Arolat önceki gün son yolculuğuna uğurlandı. Cenazede gözyaşlarına boğulan isimler arasında yer alan Demet Akalın'a "yas tut" tepkisi gelince olanlar oldu. Ünlü şarkıcı aldığı eleştiri sonrası "vasiyet" diyerek sert çıktı.

Metin Arolat'ın Ölümü Ardından "Yas Tut" Tepkisi Alan Demet Akalın'dan Vasiyet Çıkışı Geldi!

3. Modanın nabzını tutmayı sevdiğini bildiğimiz Hadise, Milano Moda Haftası'ndaki paylaşımlarıyla gündem oldu. Bir fotoğrafına shop yapmadığı için takipçisinden eleştiri alan ünlü şarkıcıdan sağlam bir cevap geldi.

Milano'da Şov Yapan Hadise'den Photoshopsuz Fotoğrafını Eleştiren Kullanıcıya Kapak Gibi Yanıt!

4. Fenerbahçe'nin efsane kalecisi Volkan Demirel ve güzeller güzeli eşi Zeynep Demirel şimdilerde üçüncü bebek heyecanı yaşıyorlar. Hürriyet'ten Mehmet Üstündağ'ın haberine göre; ünlü çiftin bebeklerinin cinsiyeti oldu!

Yine Kız mı, Yoksa Erkek mi? Volkan ve Zeynep Demirel'in Üçüncü Çocuklarının Cinsiyeti Belli Oldu!

5. Sahnede geçirdiği kalp krizi yüzünden vefat eden Metin Arolat'ın son saniyelerine tanık olan bir görgü tanıdığı Aramızda Kalmasın'a bağlanarak önemli açıklamalarda bulundu. "İhmalkarlık" açıklaması da tüyleri diken diken etti.

Kalp Krizi Sonucu Yaşamını Yitiren Metin Arolat'ın Son Saniyelerini Gören Dinleyicinin Sözleri Kan Dondurdu!

6. Hülya Avşar, YouTube'da yayınlanan programında konuk ettiği Kemal Doğulu'ya cinsel yönelimi hakkında sorular sorarken "seni eşcinsel olarak biliyoruz" dedi. Bunun üzerine cinsiyetçi olmadığını belirtmesi üzerine Avşar kızından gelen "Kerimcan Durmaz" benzetmesi Doğulu'yu kızdırdı.

"Seni Eşcinsel Olarak Biliyoruz": Kemal Doğulu, Hülya Avşar'ın Kerimcan Durmaz Benzetmesine Çok Sinirlendi!

7. Metin Arolat'ın cenazesinden sonra sahneye çıkan Gülşen, klibini yakın arkadaşının çektiği "Bangır Bangır" şarkısını söylerken fenalaştı. Ağlayarak sahneden inen Gülşen acısı yürekleri sızlattı.

Cenazede Gözyaşlarına Boğulmuştu: Gülşen Klibinde Metin Arolat İmzası Taşıyan Şarkısını Söylerken Fenalaştı!

8. Ünlü oyuncu Beren Saat, sabah saatlerinde hayatını kaybeden yönetmen Tomris Giritlioğlu'na veda etti. İlk filminde elinden tutan Giritlioğlu'nun yasını tutan Beren Saat, duygusal bir mesaj paylaştı.

"İçimdeki Büyümeyen Kadını İlk Gören Sendin": Beren Saat'ten Vefat Eden Tomris Giritlioğlu'na Duygusal Veda!

9. Seren Serengil'in Metin Arolat'ın cenazesinde ağladığı için laf attığı Gülben Ergen, çizgisini bozmadan yalnızca beğendiği yorumlarla meseleye dair fikrini dile getirdi.

Cenazede Ağladı Diye Saldırmıştı: Seren Serengil'i Kale Bile Almayan Gülben Ergen'den Manidar Beğeniler!

10. Hasan Can Kaya, korkunç bir arbedede şehit edilen polisimiz Şeyda Yılmaz'ın vefatına tepki gösterdi.

Sessiz Kalamadı: Hasan Can Kaya, Polis Şeyda Yılmaz'ın Şehit Edilmesine Tepki Gösterdi

11. Neslihan Atagül'den sonra karnı burnunda Melisa Aslı Pamuk da İtalya'da aynı programda boy gösterdi! İtalya'dan hamile ünlülerimize gelen davet merak uyandırdı! 😂

Moda Oldu: Neslihan Atagül'den Sonra Karnı Burnunda Melisa Aslı Pamuk da İtalyan Programında Boy Gösterdi!

12. Kumar yüzünden hayatının alt üst olduğunu defalarca dile getiren ve binlerce kez de "tövbe" eden Serdar Ortaç, Serbest Vuruş programında "Ne kadar para kaybettin?" sorusuna şok bir cevap verdi.

Kumarla Hayatı Alt Üst Olan Serdar Ortaç'tan "Ne Kadar Para Kaybettin?" Sorusuna Şok Cevap!

13. Orkun Işıtmak'ın Pembe Yalanlar programına konuk olup yalan makinesine bağlanan Kerimcan Durmaz, Hülya Avşar'ın kendisine yönelttiği cinsel içerikli sorular karşısında köşeye sıkıştığını ve rahatsız olduğunu itiraf etti.

Bir Şok İtiraf Daha: Kerimcan Durmaz, Hülya Avşar'ın Cinsel İçerikli Sorularla Köşeye Sıkıştırdığını Söyledi!

14. Ünlü oyuncu Erkan Kolçak Köstendil, minik oğlu Marsel'e hangi iddia sonucunda yenildiğini muhabir Akif Yamana anlattı.

Oyuncu Erkan Kolçak Köstendil Oğlu Marsel ile Girdiği İddiayı Kaybetti: ''5 Atarsan Alırım Dedim, 7 Attı''

15. Güzellik elçisi olduğu markanın defilesinde boy gösteren 2 aylık hamile Pınar Deniz, güzelliği ve zarafetiyle sosyal medyayı resmen ayağa kaldırdı!

Bebekle İlk Defile: Bembeyaz Elbisesiyle Salınan Pınar Deniz'in Zarafetiyle Ağızları Açık Bıraktı!

Popüler İçerikler

Devlet Tiyatrolarında Kriz! Genel Müdür Tamer Karadağlı'nın Açıklamalarının Ardından Oyuncular Tepkili
Polis Memuru Şeyda Yılmaz’ı Şehit Eden 19 Yaşındaki Katil Yunus Emre Geçti Tutuklandı
MasterChef'te Şef Mehmet Yalçınkaya'nın Yaptığı İmza Tabak Dalga Konusu Oldu!